FIV 216

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui vvvvv

oare s-au mai intalnit cazuri cand testul a fost negativ si la sange a aparut pozitiv, poate fac eu parte din cei 1% care se inseala testul ,nu stiu, pleznesc pana maine

la mine Z12 dupa Et, test urina negativ, seara eco intravaginal ... 2 embrioni nidati

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Laura scot sigur este bine.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

DORIS bafta multa veterano,te urmaresc cu toata atentia si iti tin pumnii stransi!!!!

lauraa FELICITARI!!!!!!!!!!Sarcina cat mai usoara si bebe sanatos/sanatosi!!!!Te asteptam cu bhcg maaaareeeee!!!!

vvvv tu urmezi!Doamne ajuta!

Shericule, Cristinici sunteti in gandurile mele!DD sa va fie alaturi!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Betty FELICITARI!!!!!!!! Ce frumos!!! Sigur sunt 2 bebici.Sarcina usoara si la termen. Intinde-mi si mie o manuta poate imi dai un pic din norocul tau!

Many FELICITARI duble si tie, cred ca si tu ai gemeni. Sarcina usoara!

Delia FELICITARI!!!!! Nu mai stiu daca ti.am mai urat o data, dar nu strica.

Candy imi pare rau ca nu au rezistat puiutii.

Laura FELICITARI!!!!! Sigur vii cu un beta mare, deci m.am incumetat sa te felicit de acum.

Vvvvvv pumnii stransi tare sa vii cu vesti la fel de bune!

Ellanik mie imi pare foarte rau pentru acest fiv esuat. Sunt cu sufletul alaturi de tine.

Huski, Iana si va doresc din suflet ce imi doresc si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

M-am documentat si eu zilele astea, si aceasta adenomioza este numita si endometrioza interna si se instaleaza in peretele uterului.
Legatura cu hidrosalpinxul ar fi in cazul in care cea care are hidro are si endometrioza, pentru ca taind sau clipsand trompele, acea menstruatie retrograda cum nu mai are pe unde se scurge, apasa pe endoemtru si reuseste sa treaca in miometru.
Se spune ca cele cu adenomioza au un endometru marit, este in jur de 8mm, nu 6 cum ar fi normal si au dureri foarte mari la ciclu si sangerari abundente cu cheaguri.
Este o teorie doar, nu este demonstrata.
Aici se face MRI daca se vede ceva la ECO, doar MRi poate da o informatie corecta a punctelor de adenomioza si fibroamelor.
Claudia_79 muuuuuult noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

CE DRAGUT!!!
Numai vesti bune la acest topic. Felicitari burticilor ce se prefigureaza si pumnii stransi aspirantelor.
Va doresc din toata inima sa deveniti mamici si promit ca o sa scriu constant la acest topic, vad ca e cu noroc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Many_bani felicitari si o sarcina usoara cu bebe la termen!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Am cazut din nori in cea mai cumplita incertitudine b-hcg in z 12 de la et 12- 26.46.Acum nu stiu ce sa cred...este sau nu?Voi repete analiza poimaine.E cel mai cumplit asa sa nu stii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

lauraa inca mai sunt sanse,repeta poimaine analiza si vom vedea daca s-a dublat bhcg.Pana atunci continua tratamentul cu trogestan.Era bine sa iti fi facut si progesteronul sa vezi cum stai,fa-ti-l poimaine,poate ai nevoie de injectabil pentru mentinerea sarcinii.Hai fii optimista,eu iti tin pumnii!
P.S. Ai inceput sa numeri zilele considerand ziua ET=ZIUA 0, da?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Felicit si eu proaspetele gravidute cu acte in regula!!!!!!
Lauraa, tin pumnii sa creasca valoarea!!!!!
Betty, poate sunt doi si de aceea a crescut acum asa.
Hmmmm una zice ca are valoare prea mica, iar cealalata ca e prea mare. Eu nu am repetat hcg-ul ca mi-a zis dr.sa nu o fac, asa ca am stat linistita si nu m-am stresat pe chestia asta.
Many, bravo !!!

19

Mergi la inceput