FIV 216
Raspunsuri - Pagina 22
lauraa78 spune:
Vvvv,multumesc ca te-ai gandit la mine.Mine ma duc sa repet analiza.
Felicitari Sheri si Cristinici pt embrinasi,sa ste cu voi toata viata.
Evy,tu ce mai faci?
lauraa78 spune:
Ellanik,sigur vei fii mamica,cred ca ti-am mai zis asta.Nu stiu de ce dar tare ma intristeaza intrebarea ta de la sfarsitul mesajelor.Cred ca din cauza ca si eu ma intreb asta mereu.Asta este crucea noastra!
Din mesajele tale am inteles ca esti invatatoare,si eu sunt si cred ca nu multe persoane pot face meseria asta fara dragoste imensa fata de copii.Esti minunata si Dumnezeu are grija de tine.
cori32 spune:
vvvvv imi pare rau, stiu si eu din experienta mea ca este foarte greu, dar nu avem ce face si trebuie sa fim optimiste si sa avem incredere, sa luptam, ca sa reusim ceea ce ne-am propus. La fel si tie Ellanik si tuturor celorlalte.
Eu va zic voua, dar in acelasi timp ma incurajez si pe mine.
Fruntea sus si de la capat!
impatience spune:
vvvvv, elenik, imi pare extrem de rau
cristal, fireyes :(
sheri, cristinici- tin pumnii
felicitari tuturor gravidutelor si bafta celor in focuri
2bobocei spune:
Felicitari celor mai noi gravidute.
Cristinici, Sheri tin pumnii sa va alaturati si voi celor mai fericite gravidute, Doamne ajuta.
Multa putere de a trece peste momentele grele tuturor fetelor care de aceasta data nu au reusit. Nu trebuie sa renuntam si cu siguranta vom reusi!
Delia21 spune:
Sheri,cristinici ,sa fie puiuti lipiciosi si sa auzim,citim,vesti bune de la voii,dintr-alea cu 2 liniute
ellanik spune:
Delia nu se poate...poate e vreo greseala.Oricum iti tin pumnii poate nu e chiar asa rau.Prin prea multe trebuie sa trecem .Va pup pe toate simultan.
Oare voi fi si eu vreodata mamica?
betty78 spune:
VVVV imi pare tare rau; Iti doresc sa iti gasesti puterea sa o iei de la capat.
Delia21
...imi pare rau...efectiv nu stiu ce sa iti spun, doar trebuie sa stii ca undeva curand ii vei oferi lui Rudy o surioara sau un fratior. 
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
fireyes spune:
Of, Delia, ce s-a intamplat?? ca parca a venit chestia asta rea deodata:( asta mi se pare mai ingrozitor decat sa nu reusesti, sa nu ai embrioni, etc.
Vvvv, imi pare rau, n-am ce sa iti zic, ca suferinta e tot acolo si dispare cu adevarat numai cand il tii pe BB in brate
Luca, eu am votat de mult (ma rog, de cand am prins de veste
deci sa ma pregatesc, da?
tu ce faci? cum te-ai refacut dupa toate interventiile? cand dai startul la fiv, ca asteptam gemenasii
Impatience, lume noua
unde ai disparut? te-ai rezolvat cu bacilutzii? dam drumul la bebelini?
Ioana

still counting: 1,2,...