Copiluti de mai-iunie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 8
ChrisDun spune:
'Neata si LMA de martisor!
Clara, as vrea si eu sa imi copiez un cd cu muzici pentru copilasi. Carina a primit de la gradi un cd cu Andra si Razvan (habar n-am cine sunt!) si ii asculta intr-o veselie 
Tdi, ce brain training ?! As vrea si eu... eu m-am delectat luna trecuta cu niste teste gmat, sunt in cautare de chestii care sa exerseze creierul, ca imi rugineste de tot 
Margott, bine ai revenit !
Eli, si la sotzul meu la serviciu vor sa micsoreze salariul cu vreo 20 %, si el nu e bugetar. Oare au voie sa faca chestia asta ?
Oricum, cel mai rau lucru, din punctul meu de vedere, e razboiul. Atata timp cat traim in pace in tara noastra, incercam sa fim optimisti. Nici nu vreau sa imi imaginez prin ce au trecut bunicii nostri, in anii '40...
Simiena, votat pozele voastre.
Ioanailinca, fost duminica la padure, gasit ghiocei si viorele garla. Tu unde fusesi, de n-ai gasit nimic ?! Hai sa-ti vand un pont: du-te in spatele scolii de politzai... sunt poienite pliiiine de flori. ![]()
Monu - eu nu sunt de acord cu doctorul care zice ca un copil trebuie dus in colectivitate. Mai ales daca asa isi subrezeste sanatatea. Eu n-am fost dusa prea mult la gradi (grupa pregatitoare si, poate, grupa mijlocie), si sunt sanatoasa tun, n-am facut niciodata forme urate de boala, nu ma procopsesc prea usor cu bolesnite, etc. Totul tine de sistemul imunitar si de mostenirea genetica a copilului. Daca sistemul imunitar al Antioniei e la pamant, eu n-as duce-o ... scuza-ma, dar nu ma pot abtine cand aud idei dintr-astea crete.
Ignora-ma ![]()
Dau drumul la mesaj, si o-ntind spre serviciu (acum nu mai avem voie sa stam peste program, ca sa nu ni se plateasca ore suplimentare, si am o zi pe saptamana "garda" - adica trebuie sa stau vreo ora jumate dupa program, ceea ce inseamna ca intru mai tarziu dimineata
).
O saptamana faina !
lucas spune:
o primavara minunata va doresc!!!
nu prea am timp, ca sunt in urma cu neste chestii pe la servici, ieri am fost la muzeul taranului roman (o inghesuiala.....), la zoo (evident) si apoi am mincat in oras. de-abea am gasit locuri.
Adina am incercat cu jucatul carti dar m-am lasat pagubasa, acum incerc sa-l fac sa povesteasca, asa ca ne uitam pe carti, gasim poze si povestim ce este acolo. si pentru ca ii plac mult animalele ne jucam pe o carte cumparata de la Rider cu animale si locul in care traiesc, ce maninca, unde dorm, etc.
dupa madagascar am ajuns la cartea junglei, este noua pasiune.
ma uitam ieri la el ce fascinat era la zoo la un paun care isi infoia coada, imensa, si cum se scutura si el si se uita in spatele lui.. am ris cu lacrimi.
gusta spune:
Neatza.
Sunt amarata umflata de plans si lista continua.Analizele de alergie sunt bine ,dar restul la sange e prost ,avem medicamente pentru 6 saptamani,iar mie imi vine sa ies sa urlu pe strada ca numai pot,cer prea mult sa ii fie la copil bine,nu stiu.Normal numai gandesc de mult dar trebuie sa pot pentru Uti meu ,ca altceva nu am pe lumea asta.
Cand am sa gandesc mai normal revin.
Marilena si Mara Augusta
Cloreta spune:
Hello!
Andutzy, succes la slujba!
ChrisDun, fac si tie cd-uri.
Monu, vrei slujba part time la bucatareala?:)
Gusta, mi se rupe sufletul cand vad ce vesti ne dai, putere tie si puiului si sanatate multa, multa va doresc.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
monu spune:
cloreta daaaaa. ce sa fac pe criza. incerc sa fac ceva. ai nevoie de vreun ajutor?![]()
cris nu ma supar doamne fereste. nici eu nu sunt de acord dar nu am alta varianta. de asta le-am si tinut acasa din decembrie. dar.. asta e. de azi sunt la gradi. sapt viitoare sigur iar bolim.
gusta, multa sanatate Marei.
Tdi spune:

martisor pentru toate fetele!
Stati asa ca m-ati pierdut pe drum...copiii vostri stiu sa joace carti?!?!
...pai atomika mea cred ca mai are nevoie de 5 ani pana sa ajunga la asemenea performante
Am avut si noi vreo 3 seturi de madagascar si altele kinder si s-a distrat sa le arunce prin toata casa, rar se uita pe cate una sa vada vreo figura, de ascultat explicatii nici vorba! Am incercat s-o invat un joc cu cartonase colorate, i-am pus 3 castronele si i-am aratat cum sa aleaga culorile: rosu intr-un castron, galben in altul, albastru in altul...dupa cateva tentative m-am lasat pagubasa ca nu era in stare, voia doar sa le ia cu pumnul si sa le bage in castron la gramada.
ChrisDun, din pacate nu am situri de specialitate desi as avea nevoie sa-mi resuscitez ultimul neuron stingher si ruginit, m-am jucat pe facebook, playfish parca se numeste aplicatia, iti folosesti memoria vizuala, logica, reflexe, calcul, etc...e fain, mai ales cand joaca mai multi si esti stimulant sa bati recorduri!![]()
Cloreta, imi pare rau ca aveti varicela, bine ca Teodora e intelegatoare si n-o sa ramana cu urmele de la bube!
multa sanatate!
Andutzy, succes la servici si sa ai bafta de bona calumea!
Lucas, si Alyssa e fan animale si e lesinata dupa pisici, restul din carti sau televizor le cunoaste pe toate!
Danelutza, cum se mai simte Isa cu urechiusa? Sper ca ati scapat! Dar sotul?
sanatate la toti!
Robotzica, primavara cu -16 grade, brrrrrr
La noi sunt vreo 10 acuma, parca as vrea mai multe dar cand ma gandesc la July
imi trece pofta de caldura!
Nelia, uite
de la mine, asa ca de la o familie de ramolitzi la alta!
...totala Agata!!!...apropo, imi pare rau ca s-a lovit la cap, sper sa n-aiba consecinte!
Monu, sper si eu sa nu mai aveti bolesnite. Alyssa n-a mers in colectivitate dar a fost permanent bolnava intre varsta de 1 si 2 ani jumate, dupa care s-a insanatosit misterios si n-a mai luat nimic desi intrase in contact direct cu diverse contagioase, deja incepusem sa cred in miracole...ei bine, la 3.4 ani a inceput gradinita si dupa numai 3-4 zile era deja bolnava, au trecut 6 luni de cand tuseste si are muci si gat rosu si altele. E drept ca n-a mai facut febroaie de cal si nici puroi in gat sau bronsite dar sincer ma asteptam sa fie deja imuna
.
Onixone, m-ai lasat cu ochii in soare
...cauti motive de slabit virtual?!
Mercedes, ai dreptate cu durerile de spate, deja toata lumea sufera de asa ceva...parerea mea e ca apar din cauza stilului de viata, suntem sedentari si avem kile in plus! Coloana e sustinuta de muschi, daca io stau n-spe ore la computer la birou si merg cu masina in loc de plimbat sau bicicleta clar ca nu-i stimulez destul si se atrofiaza, nu mai actioneaza corespunzator si oasele coloanei, discurile se uzeaza mai repede, de aici majoritatea durerilor.
Gusta, de ce esti necajita? cum se mai simte Mara? N-am indraznit sa te deranjez pe mess...va pupam!
Mi-a expirat timpul, tre' sa fac niste traduceri pentru sotzer, daca mai apuc revin inainte sa plec dupa Alyssa la gradi.
gabitzam spune:
Chris, iti zic eu cum tin mintea in miscare, Sudoku. Din cele mai grele. Imi iau revista Super Sudoku, cu variante foarte grele. Stau 2 zile pina fac un careu.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Tdi spune:
vad ca a scris Gusta in timp ce trimiteam mesajul...offf, imi pare rau si ma rog din tot sufletul pentru Uti mica sa se faca bine! Mari, nu am idee ce analize i-au facut insa e normal ca dupa un tratament mai lung de cateva zile sa apara alterate unele valori la sange. Daca e vorba de leucocite atunci n-a scapat inca de infectie
. Doamen ajuta sa fie bine!!!
gusta spune:
Sa vedem daca mai vad sa scriu.
sa va zic ca tot ce tine de sange analizele sunt facute atunci la boala,dar noi am mai facut analize acum 1 an si acum 6 luni si erau super bune.Acum insa totul este sub limita,copilul nu arata bine deloc si e si schimbata .AM citit pe net si ar fi semne de anemie severa si ceva infectii,cu fierul sta cel mai prost.
Trebuie sa imi revin ,sa pun pe hartie ce urmeaza si sa inteleg ca nu e usor a fi mama.
Multumim de urari si ganditiva la noi ca trebuie sa fie bine.
Marilena si Mara Augusta
Mercedes spune:
gusta-imi dau seama ca urli asa suntem noi mamele cand sunt probleme cu copiii, va doresc multa sanatate.
tdi- asta faceam si eu masina servici masina acasa masina activitati cu copiii etc... acum am schimbat vin la servici cu tramvaiul si un pic pe jos( mama ce bine e , am uitat perioadele astea in care circulam si pe jos)
Ieri ne am jucat toata trupa un joc memo asa se numeste, sunt multe imagini(doua de acelasi fel) cartonate le punem toate cu imaginea in jos si fiecare are dreptul sa intoarca 2 bucati... daca s a nimerit cumva 2 identice ai dreptul sa incerci mai multe... e fain si se distreaza si copiii mai ales asa o pot tine pe bia intr un loc.
andutzy- bafta pt.prima zi!