Copiluti de mai-iunie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 7
e.a spune:
Elisor, si noi tot cu Madagascar am inceput.
Cat despre v-ati-ascunselea..daaa..e printre jocurile ei preferate. Se baga sub paturi sau in dulapuri.
Monule, zau ca te-as fi invitat la o ciulama, dar Mihai tocmai isi exerseaza talentele culinare. Deci m-a luat! VIn acasa si ma asteapta cu ciorbite, ardei umpluti, clatite..Mie nu-mi ies atat de bine.![]()
simiena spune:
O primavara cat mai frmoasa si cu multa sanatate pentru toate mamicile si piticii nostri!
Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=20" target="_blank">si1 , www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=21" target="_blank">si2
nelia spune:
Si eu va doresc o primavara frumoasa, ca martisoare n-am, nu am apucat sa facem nimic anul asta.
Adina, ce bine de tine! Unde n-as da sa se razvrateasca talentul culinar si in Octav, ca n-as mai intra prin bucatarie decit o data pe saptamina, ca sa-mi fac damblaua. Sa stii ca eu tot visez la asa ceva, sa plec dimineata la servici, sa stiu ca cineva ia copiii si nu stau uitati pe-acolo, ca ei se simt bine, sa vin la 4-5 acasa (sau chiar mai tirziu) si sa gasesc totul facut: mincare, curat, copiii fericiti si culcati eventual
. Stii cum astept acest moment!?! Bucura-te, la tine a venit!
Uite, o
de la mine pentru Mihai!
Noi sintem cu spatele in pioneze amindoi!
Eu eram deja, dar m-am trezit de dimineata cu o durere si mai mare, probabil din cauza oboselii si stresului din ultimele zile, iar Octav s-a trezit cu el intepenit, desi el nu are mari probleme cu el, cred ca e o raceala. Si Agata s-a uitat la noi dimineata si a zis asa, pe un ton constatativ: of, mai parintilor mai, dar tare ramoliti mai sinteti!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Mercedes spune:
nelia-asemenea complimente primim si noi de la cristi.Refritor la cazatura -eu tot asta spun mai degraba sa ma stresez eu decat sa aiba copiii mei ceva.Nu puteti lua ceva calmante pentru spate? asa de multe persoane din jurul meu acuza dureri de spate de numa unii raman asa blocati si tb sa ia calmante puternice altii fac infiltratii chiar nu mi dau seama de la ce... .Si pe mine ma doare spatele dar inca nu in halul asta. Sanatate va doresc!
gabitzam-felicitarea pe care ai facut o ai luato de pe vreun site unde ai adaugat pozele copiilor?daca da, plizz imi dai un link
gabitzam spune:
Gabi, nu am luat-o de nicaieri, am facut eu un colaj din Picasa, din program, ca are si facilitatea asta. Am luat background-ul cu ghiocei de pe net, am cautat cu google. Am adaugat pozele copiilor, le-am rotit, scalat, ales formatul, scris textul si gata. Cred ca a durat maxim 10 minute.
Daca vrei pt. 8 martie, trimite-mi pe mailul meu sau pe mailul comun, pozele copiilor, zi-mi ce vrei pe fundal, si textul, si iti trimit eu inapoi felicitarea in format jpg sa o poti printa. Eu am imprimanta foto si le-am scos pe hartie foto 10x15 pentru bunici, dar mai toate centrele foto scot poze dupa foto digitale.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Mercedes spune:
gabitzam-intre timp m am dumirit, am si gasit un fundal... daca nu reusesc iti trimit pozele,mersi mult.
Cloreta spune:
Hello!
Mai pe seara ca acum m-am linistit. Ieri am fost la Baby Expo o tura si i-am luat trei lulele, ma rog i-am luat 2 rochite tricotate dragutele si o carte haioasa. Am vrut sa ne ducem la tg de martisor de la muzeul taranului dar er ao coada asa de lunga ca m-am lasat pagubasa. Adevarul ca era ora unu si frumos afar, masina nu aveai unde sa o lasi asa ca am zis pas.........dar ne-am dus astazi.
Am fost la gargarita mea, era linistita, avea si febra si multe bubite pe fata, mi-a fost asa de mila de ea. Norocul nostru ca e f intelegatoare, nu se scarpina deloc si eatnta sa nu isi rupa cojitele. Astazi era deja mai bine, nu mai face febra si nu i-au mai aparut alte bube.
Si daca la npoi e bine, am vorbit cu Ralwka si ea era cu Iulia la spital, a facut febra 40.2 si a chemat salvarea. Era suparata ca i-au zis ca e suspecta de pneumonie si au bagat-o direct la antibiotic prin branula. I-au facur ragiografie, sunt obilgai sa aiba radiologie in spital dar nu si medic sa interpreteze asa ca au facut degeaba asta si i-au facut ei tratament cum au crezut.
Nelia, ce ma sperie pe mine cazaturile astea, sper sa nu fie nicio problema cu Agata.
Adina, carti ne jucam si noi, tot cu alea de la cereale, avem trei modele si facem divesre jocuri cu ele nu musai dupa regulile pe care le-am gasit in punga. Eu prima data am pus-o sa faca perechi. Insiram cate 6 carti ca la pasiente si o puneam sa le faca perechi rapid, asa i-am testat si reactiile. Cum gasea pereche completam si tot asa pana terminam cartile. Pe urma am jucat dupa reguli, am invatat-o cum e cu valetul, dama, as etc.
Piticot jucam, e corecta, ma si mira, mai degraba o las eu de la mine daca da prost cu zarul:)), ea nu se supara daca pica pe ceva prost, se distreaza.
I-am gasit ieri la un magain gen Brico o tabla magnetica in rama de lemn., are 1.30 x 0.8 m, avea si o carioca si trei pastile colorate pentru prin hartia si am dat pe ea doar 30 de ron. A fost extrem de bucuroasa, a desenat o ora incontinuu. Noi avem una acasa dar mica pentru ea si are si carioci pt whiteboard, o sa i le duc cand ma duc la ea, ca o are doar pe cea neagra care a venit cu tabla.
A desenat ieri un soi de tablou de ferma, un pom cu fructe, o vaca, un cal, un caine si un tractor plin cu gunoaie:))))) Imi pare rau ca nu luasem nicio camera cu noi sa facem poze, era tare haios tot ansamblul. Vorba fratelui meu: nu deseneaza prea frumos dar are imaginatie:))
Sunt obosita, am venit acasa si m-am apucat de scos si asezat hartoagele lui tati din dulapuri ca tare aiurea erau bagate si consumau o gramada de loc. Intre timp tati s-a apucat de pictat la Fifi si prietenii de pe perete de la gargarita, erau in creion facute de o luna aproape dar daca a fost perioada examenelor au ramas necolorate. A bibilit mult si nu sunt gata inca, sper ca macar pana se intoarce ea acasa sa fie.
Noapte buna!
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
andutzy spune:
Buna seara!
va rooog sa va ganditi la mine maine si sa itmi tineti pumnii ca incep serviciul! Recunosc ca mari emotii legate de serv nu am ,ci mai degraba de faptul ca plec de langa puiul mic de acasa. Am gasit si o tanti bona, a stat 2 zile de langa noi sa vada ce si cum, de maine sunt doar ea cu tata si cu Horia acasa, sper sa se descurce 
Ce e rau e ca tata e f gripat, sper sa nu ia si copiii, mi-ar parea rau sa lipseasca Dragosel vineri la serbare...
Vineri am primit un martisor de la Dragos facut in gradinita, cu speech-ul de rigoare "o primavara frumoasa mami, te iubesc mult si dupa aia o pupi
" Initial am zis ca nu inteleg bine, l-am pus sa repete, de fapt copilul repeta ce i-a zis educatoarea si cand i-am zis care era faza a ras si el
Va las, ca inca mai am de scris la martisoarele pentru fetitele si educatoarele de la gradi, trebuie sa termin lista cu ce papa si ce nu Horia pt bona si tot asa...plus sa-mi fac unghiile, poseta, ghiozdanul lui Dragos, oare voi dormi la noapte?
Ca deja ma ia somnul desi mai sunt atatea de facut...
Sunt si cam ofticata, ca erau toate de mult gata daca aveam si putin ajutor...dar...
no comment...
aaaa, scuze, sa aveti o primavara frumoasa!
Clara, Raluca, sanatate si sa scapati repete de bubitele uracioase!
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
nelia spune:
Andutzy, bafta multa in prima zi de servici! O sa fie bine, vei vedea! Si acasa la fel!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
robotzica cucului spune:
O primavara frumoasa si de la noi!
Doar ca pe aici nu bate deloc vant de primavara. Dimineata au fost -16 grade, spre pranz am vazut soare stralucitor pe cer senin, ceea ce ne-a dat un pic de speranta, iar mai tarziu s-a intunecat si a inceput sa ninga orizontal, din motive de vant. Dar, vorba unuia de la mine de la serviciu, don't worry, o sa fie cald in July!
Andutzy, succes la serviciu si in relatia cu bona!
Numai bine la toata lumea!