Copiluti de mai-iunie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

nu are careva nevoie de ajutor in bucatarie? nu vreti mancare gatita, buna, ca la mama, desi nu aveti timp, pt voi, sot sau copii? va pot ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Monule sigur vrei ceva in schimb . Daca imi dai fetele pentru ajutor si cu ce mai am eu acasa pot sa-mi iau liber cateva zile la bucatarie

Adina si eu ma necajesc din cauza parului Biencutei, firul subtire si se incalceste, i-am cumparat si spray care descalceste parul, degeabaNu trebuia s-o tund la doi ani ca avea un par frumos si lung, pana acum am adoptat doar varianta frantuzeasca, tuns drept, in fata mai lung mai aerisit in spate. Nu am curajul s-o tund scurt, scurt desi ma tenteaza foarte mult. Mie imi place parul Emei din poze.

Nelia daca e vioaie fara nici un alt simptom cred ca e in regula caputul Agatei, te inteleg ca esti nelinistita si eu sunt la fel cand au vreo lovitura la cap.

In sfarsit a adormit, adica sper, ca n-am mai intrat la ea. Asa ceva, de la 7 si ceva e in picioare fara somnic de pranz, ne-a terminat azi. N-ar fi o problema ca nu mai doarme la pranz in weekend dar seara nu ne mai intelegem cu ea, e maraita, nervoasa, obosita si neintelegatoare. Inainte mai tinea varianta sa ma pun cu ea in pat, dar acum e greu s-o aduc in pat.

Merg la culcare ca m-a stors.
Maine, zi de tiramisu...cine doreste?

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

...Elisor: eu nu ma bag la tiramisu, ca vreau sa slabesc putin ca ma duc la mama pe 14 martie si iar ma ia in suturi.Oare la tdi ce a mers, cura de 3 zile sau amicul virtual(ca nu am inteles bine)...ca vorba aia si eu am cont pe facebook si m-as baga si eu daca dau ceva jos.NU conteaza motivatia ci rezultatul(tdi sper ca nu te superi, mai fac si eu haz de necaz..daca pot spune asa)

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Oana draga, m-ai prins la inghesuiala deci tre' sa recunosc... cu virtualu' ne-am intalnit intamplator la un restaurant acu' cativa ani, fiecare cu gashca personala, eu eram la putin timp dupa nastere si semanam cu casa poporului...a ramas traznit saracu om, habar n-avea ca sunt in italia, ca m-am maritat si am copil! ma rog, nici n-avea motive sa stie ca doara nu am avut nimic cu el (din pacate). Faza e ca sta pe aici prin zona, lucreaza la firma unde am fost inainte si intentionez sa ma intorc dupa ce trece criza asa ca nu se stie niciodata, poate ma ajuta la slabit!

Bun, sa lasam gluma la o parte, am un sotz minunat si eu sunt o persoana cat se poate de corecta. Am zis!

Apropo de feisbuc, care va mai inscrieti? ar fi super sa facem grupul copilutilor si acolo!!!

Ma doare capul de vad stele verzi, am citit tot ce ati scris si nu mai retin nimic. Multa sanatate si noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

La multi ani de Martisor. Va doresc din inima o primavara frumoasa, plina de iubire, cu sanatate si bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

La multi ani de martisor. Sa fiti voioase, sanatoase si norocoase... va pupppp..

Azi am musafiri si m-am trezit la 8 ca nici nu mai putea dormi si acuma parca sunt speedy... Am baut un pic de cafea si parca imi vine sa gatesc la nesfarsit... Ce face cafeaua din om... hihi

pup fetele, o duminica frumoasa

Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157613161951343/" target="_blank">Hobby-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Va doresc din inima, o primavara minunata, cu sanatate, fericire, iubire, liniste si pace !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Va doresc o primavara frumoasa ,sa aveti parte numai de lucruri bune si primiti de la noi un martisor virtual.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Va doresc o primavara minunata presarata cu bucurii d ela cei mici si cei mari !

Cornelia

Mergi la inceput