Copiluti de mai-iunie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns e.a spune:

Androix, v-am admirat azi pozele, ca tare de mult nu v-am mai vazut. Au crescut copiii!!! Georgia seamana tare bine cu tati, iar Filip cu tine. Iar tu ai slabit enorm si arati tare bine.

Andutzy, ma gandesc ca nu ti-e usor, dar incet-incet ai sa te obisnuiest. Baietii sunt maricei, lasati pe maini bune, iar tu ai nevoie de timpul tau si doar al tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Noi ne laudam cu febra si tuse dusa la rang de voma. De ieri dupamasa s-a plans ca-i este frig, a si facut pipi pe ea, azi noapte din nou s-a trezit ca-i este sete si avea o logoree verbala, semn de mare febra, tusea si ea in grafic...acum doarme, nu mai are febra, mititica se odihneste, c-a epuizat-o noaptea. Dupa masa mergem la doctor. Sunt sigura ca n-am scapat de febra.
Asa s-a nimerit boala ei intr-un moment total nepotrivit. Cheful de 8 martie pica, aveam azi la servici consultatie gratuita la ofta, trecea si tipa de la care am preluat lucrarea la servici si aveam atatea s-o mai intreb, plus "surprizele" de la gradi despre care numai tati stie (i-am vazut susotind ieri si cand am intrebat-o ce-i spune mi-a zis ca-i o "surpriza secret pe care o face la gradi si numai lui tati are voie sa-i spuna" )
Daca tot mergem la doctor ma plang si eu de tusea mea, ma sperie, pe cuvant, am niste accese care de atata efort parca mi se blocheaza epiglota...

Suntem acasa, asa ca am timp ceva mai mult, merg sa vad si eu pozele Ancai si ale Andreei si revin sa vad ce-ati mai facut.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nelia, am primit si eu mesaj pe YM de la tine, ala este virus sigur care trimite mesaje pe mess. Sa nu dati click pe linkurile primite asa, ca va duc la un site virusat si o patiti. In general, nu apasati pe linkuri din YM decat daca sunteti intr-o convorbire cu cineva si va trimite un link despre care stiti despre ce e vorba.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Imi beau cu voi, daca doriti serviti-va si voi ca am facut destula...Daniela nu mai spune nimic, cafeaua nu ne-o mai face , sper doar ca sa fie ocupata cu gradina nu cu boli, spitale.

Florentina nu casa aia am pierdut-o, pe aia au construit-o parintii mei si dupa moartea tatalui am vandut-o si mami a cumparat la fete doua ap. cu 3 camere iar pentru ea o garsoniera. No, ap.meu l-am pierdut, l-am primit pe al sora-mii care intre timp a plecat cu mami, iar in garsoniera a adus pe timpul vietii o matusa, sora bunicii. Acum 2 ani a murit asa ca mami are garsoniera acum, plus o casa care si-au cumprat-o langa Horezu, abia astept sa fie gata cu renovarea la vara sa duc copiii in vacanta. Sanatosi sa fim ca nu stii ce-ti ofera viata.
Brunetele au pilozitatea mai accentuata, si Bianca are perisor pe picioruse, blond e drept, ca nu prea se vede, dar...se simte la pipait!
Ce conexiuni face, ramai cu gura cascata de unde le scoate. Cand avea vreo 2 ani jumate m-a intrebat Andreas cine l-a adus in familia asta de a stiu ca noi suntem parintii lui. Aaaaa? I-am spus ca el s-a format de cand era samburel in burtica mea si cand a fost pregatit sa iasa in lume am mers la spital, bla, bla...a fost randul lui sa se socheze si m-a intrebat simplu: "da de ce m-ai mancat?"

Andreea si al nostru pisiu tot asa, ziceam ca decoleaza, i-a schimbat Dan culerul si acum e silentios tare.

Anca mai greu cu cursurile extracuriculare, avem lectii cu Andreas (Dan face cu el mate si engleza, eu romana, geogra si isto), asa ca ne e destul de greu sa mai plecam de acasa, plus ca inainte de 5 nu ajungem acasa. Pentru asta ar fi fain sa ai bunici care sa te ajute. Plus ca si costa activitatile astea si cum suntem in criza, salariile ni s-au diminuat imi iau gandul. Mi-ar place sa-i ofer mai multe dar trebuie sa ma limitez la ce pot. Anul asta nu stiu daca reusim sa ne redresam, macar sa ne mentinem pe linia de plutire. Si nu cred ca e o pasiune de-asta cu talent ca sa zic da, domle merita, ii place, are rabdare (sa nu-ti imaginezi ca nu iese din contur, bineinteles ca mai depaseste dar nereu spune ca data viitoare va face mai bine), asa ca ii e suficient ce-i ofer acasa si la gradi, deocamdata. Visul meu e s-o dau la dansuri de la anul si sa faca a la long, long time, tare mi-ar placea s-o vad dansand... perfect, asta daca i-o place si ei, n-as vrea sa fac celebra greseala pe care o fac multi parinti, ca ce n-ai realizat tu sa-i impui copilului.
Foarte multe stie Patrick pentru varsta lui, felicitari! Aici orientarile copiilor merg pe alt fagas, eu n-am auzit ca la gradi, grupele mici, sa se invete literele. La Bianca, cel putin, acum se pune accentul pe dezvoltarea limbajului, pe activitati cu caracter practic din viata (de ex.cum sa traversezi strada) si cunostiinte generale despre tot felul de lucruri (anotimpuri, animale, partile corpului, cantecele si poezii pentru stimularea memoriei, etc.).
Si eu pot spune ca datorez educatoarelor (inclusiv celei de la cresa) mare parte din progresul ei, categoric eu n-as fi facut atatea si de ce sa nu recunosc, si Andreas are o parte de merit, fara sa-si dea seama nici unul dintre ei dar cel mic categoric a mai "furat" de la cel mare cate ceva, inclusiv prostiile

Nelia felicitari si Tudorei pentru numarat in cele trei limbi! Si eu am ramas surprinsa ca Bianca stie sa numere pana la 10 perfect, stie si mai departe dar mai incurca ordinea, asa ca nu se pune.

Gata, s-a trezit galusca...m-a intrebat cand a deschis ochii: "mami, tu ma iubesti" foarte mult, i-am raspuns. "Bine, ma gandeam ca poate ma iubesti mai putin decat te iubesc eu" M-a emotionat discutia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gabitza, subscriu! asa m-am virusat si eu...dar acum m-am invatat minte!
Danelutza, saru mana, am vazut ca mi-ai scris aseara pe mess dar faceam mancare cand a inchis sotul caalculatorul si nu am mai apucat sa-ti raspund...
Aseara D a facut febra mare, saracu il usturau ochii si azi noapte cam delira in somn desi nu avea febra decat in jur de 38. Spre dimineata insa a dormit binisor, ba la 5 se trezise si vroia sa cante "mos craciun cu plete dalbe" de mi-era ca il scoala si pe Horia si atunci sa te fi tinut...
Sper sa fie mai bine azi si maine sa mearga sa cante despre martisoare, nu de mos craciun...

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Nelia, am primit si eu mesaj pe YM de la tine, ala este virus sigur care trimite mesaje pe mess. Sa nu dati click pe linkurile primite asa, ca va duc la un site virusat si o patiti. In general, nu apasati pe linkuri din YM decat daca sunteti intr-o convorbire cu cineva si va trimite un link despre care stiti despre ce e vorba.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Trag speranta ca nu e decat un spam automat. Ca altfel desi si eu am antivirus pus de baietii care mi-au reparat pisiu, am furat-o am intrat pe link prima data, si era despre pastile de slabit.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Si eu am primit de la Nelia , adica Andreas ca el are mess-ul instalat, noroc ca nu i-a trecut prin cap sa intre pe linkurile alea, in schimb s-a convorbit , cica cu Nelia

Andra sanatate multa lui Dragos, nu-i bai ca nu merge la serbare, important e sa se simta si sa se faca el bine, asa se intampla cand ai ceva programat si ai si copii, mie de asta mi-e teama mereu cand imi fac planuri, am experienta si cu Andreas suficienta incat sa stiu regula ca se poate orice intampla, anul trecut cu o saptamana inainte de plecare a luat nu stiu ce stafilococ, acum doi ani Bianca a avut infectia urinara si noi trebuia sa plecam la nunta in olanda, lui Andreas i-am scos ghipsul in ziua plecarii la mare, multe au fost la limita.

Mercedes asta voiam sa-ti spun si eu, ca nu are cum mama ta sa-ti vrea raul, sigur era un mesaj de avertizare, pe care n-ai stiut sa-l decodifici la timp si chiar daca ai fi stiut nu cred ca puteai impiedica accidentul, din pacate. Ca si mine, ti-ai pierdut mama de foarte tanara, cati ani aveai? Eu 17.

Anca ai grija de tine si doftoriceste-te, sanatate multa! Poate se sensibilizeaza "pachetul" si-ti face o supa de pui, parca asta e traditionala la voi pentru raceala, sper sa nu ia Patrick de la tine.

Nelia super filmuletul, mai ales ca e pe ritmuri de Shakira, vreau sa mi-l salvez si eu, poate, poate ma apuc o data de miscare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Hai ca am aparut si eu.de cateva zile alex al meu e racit, nu cu febra dar cu stare nasoala./Azi cica nu mai vrea sa stea acasa, vrea la gradinita. asa ca il arunc la gradinita pt 2 ore jumate.Ieri desi erau 8 grade a nins, iar dupa ce a nins temperatura a ajuns la 2 grade....asa brusc.Nu ma intebati cum de a nins la 8 grade ca nu stiu sa explic fenomenul, dar am film asa ca am probe.

Elisor: apropo de "ce nu ai realizat tu ...ii impui copilului", veneam o data acasa cu trenul din centru.Si in fata mea statea un baiat la vreo 18ani, frumusel,inalt, cu trapez frumos format, cu parul cum il purtam eu pe alex inainte de al tunde, iar pe trening scria, University of "nu mai retin" SWIM TEAM.Mai...nu imi puteam lua ochii de pe el, si ma gandeam ca asa as vrea sa fie si fii-miu, eu facand 7 ani de inot de performanta.Nu am facut facultatea de sport ci de finante, ca dehh...runs in the family...dar tare mi-ar placea sa il vad pe alex asa.
Acum, evident ca alex face inot si spun cu mana pe inima e cea mai troala din grupa.Deja a repetat grupa o data si sunt pregatita sufleteste sa stea in grupa asta multi ani.LOL.Pe mine nu ma lasa sa il invat ca am incercat.Ma lasa numai daca tzip la el putin, altfel imi spune sa il las in pace.

Gata ma duc sa il imbrac.Multumesc pentru cafea!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Andra, cum spuneam mai sus, logoreea verbala la noi e primul semn de febra, pentru ca asa tam-nesam are chef de vorba despre orice, isi aduce aminte despre orice. Din pacate eu nu stiu cat are febra, ca arata tot aiurea, copilul arde si termometrul arata 35 cu ceva, plus ca ii este frig desi e foarte cald in casa, o dor mainile, picioarele, ochii, gatul. Tu de unde stii ca Dragos are gripa si nu altceva, ti-a spus medica?
Daniela si trupa cum se simt? Inca o data sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

...

In primul rind sanatate multa la toti bolnaviorii mici si mari, nu mai dau si nume, ca nu vreau sa uit vreunul.
Pe total sintem sanatosi, nervosi, stresati, eu intr-o pasa mai de astenie/isterie de primavara
Mesajul l-am primit si eu de la Nelia de doua ori pe ziua de ieri, iar de la Elisor alaltaieri doar o data. Dar cum eu nu le am cu limbile straine am banuit ca-i virus si i-am dat delete
Fug sa calc, sper sa revin la zile mai normale, adica sa si scriu.
Multumesc mult ca ati intrebat de mine , deocamdata ma gindesc la voi si citesc zilnic

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput