Copiluti de mai-iunie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Dragelor, unde ati disparut?
In trafic? Apropos, tare aglomerat a fost azi pe sosele...vorba Christinei, f putin i-a speriat pe romani criza cand e vorba de sofat...
Vad ca Dragosel al meu face in continuare temperatura si il doare capul cand se ridica de jos...mi-e o mila de el...
In rest munca, si imi place...ca duceam lipsa si altor preocupari...poate suna aiurea, ma doare sulfetul ca nu sunt langa Dragos, dar il ajuta ai mei acolo ca si cum as fi si eu langa el...insa eu aveam nevoie SI de ALTCEVA!
Va pup, haideti ca am salvat eu paginutza de pe jumatatea paginii a doua!

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost afara cu piticot in parc, ce zi frumoasa!!! Sper sa se fi dus iarna, ca nu-i duc dorul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

New Mami iti multumesc de sfat. Am sa incerc sa vad si acolo.
Eu l-am inscris la o scoala de langa noi, dar cum ai spus si tu, au program pana la 11.30.mai era o varianta pt dupaamiaza, dar mi se pare obositoare pt David, ca el doarme atunci.
Andra sanatate lui Dragos!
Nelia eu am vazut si chilotei pt baieti in culori de camulfaj...
Of, acum cand scriu, David imi arata ca-i curge sange din nas. Iarasi! Nu inteleg, ca nu a facut efort, doar ce s-a sculat si acum manca. Revin ca l-am pus la orizontala!

http://community.webshots.com/user/arcultro
http://community.webshots.com/user/Margott2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Cred ca ma paste o raceala caci ma simt ca un kk …, obosita, imi curge un ochi, ma doare carnea pe mine, mi-am inchis usa de la birou ca sa ma incalzesc.

Mercedez .. password-ul e numele piciului meu mic …

Andutzy, multa sanatate copilasilor, Dragos sa se pun ape picioare cat mai repeda sa poata participa la serbare vinery. Bafta cu serviciul , nu cred ca am ajuns sa-ti spun.

Aseara Patrick inainte de nani, mi-a prins fata intre minutele lui si mi-a spus … Mami meu, Ariel e frumoasa ca si tine, I love you so much … he melted my heart…

Danelutza ….. please asa un cuvant doua, nu-mi place tacerea ta …

Margotte, citeam iar ca-i curge lui David sange din nas. eu cred ca e din cauza vremii, am avut si alti prieteni care la fel au patit dupa ce au ajuns in Canada. Incearca sa pui umidificatoare ajutatoare in apartament cica ajuta. Cel mai des se intampla in sezonul rece din cauza aerului uscat, incalzirea electrica usuca aerul f.f.f tare. Noi avem umidificator pe furnace pe casa care e set la 55% plus unul extra in camera la Patrick.
De acord cu clasa dupa masa de la varsta lor, mai bine 1/2 zi dimineata.
Patrick va mai merge inca un na sigur la Montessori School, si numai de la 5 anisori ma orientez la clasa in cadrul scolii, mai ales ca sunt f. multumita de progresele de aici.

Fug sa-mi fac un ceai de raceala … poate ma mai incalzeste un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Si eu pe aici, la lunch break...

Vroiam sa subscriu la ceea ce tocmai i-a scris Newmamilui Margott: uscaciunea din casa cred ca are foarte mult de-a face cu sangerarile lui David. Mai ales ca apar dimineata la sculare.

Noi nu avem umidificator central, ci mai multe mici raspandite prin casa, plus niste "recipiente" cu apa scufundate in gurile pe unde intra aerul cald. Incalzirea la noi e cu forced air, si e prapad cu uscaciunea daca o lasam la voia intamplarii. Intr-una din zilele trecute, cand era gerul mai mare, si incalzirea a mers f mult, umiditatea ajunsese usor sub 20%, pentru ca uitasem sa mai adaugam apa prin umidificatoare. Si Maria se plange dimineata uneori ca I have something in my nose, si pufaie si se stramba in toate felurile. Si cred ca e doar mucoasa iritata de la aerul uscat. Umiditatea se poate verifica usor cu higrometre ieftine, de gasit la Canadian Tire de exemplu.

M-am infiorat citind despre visul tau, Mercedes, bine ca ai insistat ca Bia e a ta .

ChrisDun,am vazut si eu ca era Negruzzi, daca taceam, filosof ramaneam cu Alecsandri-ul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am venit de afara (unde e superb, nu ca ieri!) si am zis ca inainte de prinz, hai sa facem si niste exercitii, mai ales mama-balena. De o jumatate de ora asta facem toti 4 (da, si Lisandru printre noi, doi pasi inainte, doi inapoi si hop in fundulet) si am mai fi facut, dar eu una deja nu mai pot. Sint pe toate ritmurile de dans si sint sigura ca sint mai multe si mai bune, dar nu mai pot nici sa caut, asa-s de obosita.

Un exemplu (cautati Ulises Puiggros, ca pare tare bun):

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Sanatate multa la toti bolnaviorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Auzi, da ce e cu mesajele alea de pastile de slabit de mi le-ai trimis azi pe mess? Te-ai virusat sau chiar imi ziceai pe bune de ele?

Foarte tare filmuletul! Mai pune ca am transpirat numai uitandu-ma la el!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, orice minune tine 3 zile. Antoniei ii curge un pic nasul. sper sa fie alarma falsa desi la grad sunt copii bolnavi care tusesc si au dupa ei si nurofen / calpol. ii inteleg pe parinti dar ma lasa nervii daca iar ajung in urgenta cu antonia. Alexia e bine pt moment. s-au reintegrat f bine la gradi. azi ne-am intors si la orele pe care le faceam miercurea si educatoarele au ramas surprinse cat de mari au crescut, ca s-au adaptat f bine la ore, ca alexia pare mai dezinvolta si ridica mana sa raspunda si e mai coumincativa. cat despre antonia a fost f cuminte la ore, a vb (toata lumea se minuneaza cat de mult vb fatza de cum o stiau) si nu a batut inca pe nimeni. :))

va pup si sanatate multa la toata lumea.
newmami, margott v-am admirat pozele. superbe si voi si copiii.

Mergi la inceput

Da', pacatele mele, Androix, eu nu am trimis nimic, nici nu cred ca am intrat astazi pe mess, poate doar un pic dimineata. Deci, nu sint de la mine. Si cine a mai primit de la mine ceva, nu am trimis nimic cu minuta mea! Ma duc sa vad acum despre ce e vorba. Ma indoiesc ca e virusat, ca am un antivirus destul de tare, imi semnaleaza orice si e setat sa faca scanare automata de citeva ori pe zi. Ii dau un scan acum sa vad daca gaseste ceva. Dar a mers ce ai primit pe mess si cu toata starea mea de astazi, ca nu m-am gindit decit ca sint tare grasa si trebuie sa fac ceva ca sa slabesc... daca tot astept primavara, care aici e clar ca nu mai vine! Si apoi, eu nu sint de acord cu nici un fel de pastila de slabit, asa, ca sa stii!

Mergi la inceput