Clubul BRASOVENCELOR (8)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Sanatate celor cu probleme si felicitari premiantilor si nu numai!

Noi ne-am intors vineri de la mare din Grecia. Am fost in insula Thassos. O experienta foarte placuta si interesanta. Cea mica a suportat cu bine autocarul si a dormit bustean.

La mare a inceput sa "inoate". Se poate deplasa cam 2 metri intre mine si mama, doar ca nu stie sa scoata capul afara sa respire si trebuie sa o prind eu repede sa o scot . Probabil i se trage de la filmul cu sirenele, H2O, ca ele nu scot capul sa respire.

Diuna, ai grija cu cel mic. Oreionul in sine nu e atat de rau cat complicatiile care pot sa apara. Eu stiu ca tindeam spre o complicatie meningeala, nu mai suportam deloc lumina cat am avut oreion. Noroc ca s-a descurcat mama si a fost ok.

La ce scoala si invatatoare a fost fetita ta?

Nicoleta, bubitele de varicela sunt destul de mici si cu o basicuta in mijloc. Sunt destul de diferite de celelalte.
Unde se chinuie Stefan cu inotul? Ca as vrea sa o dau si pe fiica mea peste vacanta.

Ildygo, felicitari pentru sarcina. Te-ai linistit cu rubeola? Cum te simti?

Ramoon, se pot consuma lactate cand iei antibiotic. Doar ca nu trebuie baut antibioticul cu lapte, deoarece laptele il absoarbe si practic doza absorbita de corp se micsoreaza.

Ar mai fi o problema ca la antibiotic e foarte posibil sa dezvolti o ciuperca, candida, careia ii place laptele. Dar fie dispare dupa terminarea tratamentului, fie ii dai ceva pentru asta in acelasi timp.

Ligia13, a plecat cel mic? Cum te descurci cu dorul?

In iunie mergem inca la gradinita. Dar in iulie ne-am inscris la un curs de vara de la FasTracKids si la un curs de engleza la IH. Sper sa ii placa.
La gradinita nu prea mai vrea. Si nu stiu ce sa ii fac.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Mamaaa, ce organizata si documentata esti, Sanziana...! Parca ai facut referat. Esti contabila de profesie? Am uitat sa verific la profil. Mai zi-ne de Grecia, unde faceati plaja, cum e plaja, cum e marea, ce fel de bilet ati avut, mancare, program de ceva vizite pe insula...Zi tot! Pleaseee, tot asa documentat ca de obiceiiiii...
Hai sa incerc sa te urmaresc pas cu pas;poate e momentul sa profiti de ocazie ca sa-i explici fetii cum e cu respiratia la om si la peste, respectiv sirene...Nu-i asa greu sa desenezi plamanul si branhia...cred...sau poate e totusi prea mica...dar la cat sunt de"precoci" copiii astia nu sti niciodata...
Baietelul e mai bine, nu mai face febra, dar e tot umflat. Categoric fata mi-a facut o forma usoara, nu ma asteptat sa arate asa rau. Cred ca incepe sa fie mai bine. UUUUf, am scapat de una...
Fetita mea a facut scoala 25, aceeasi doamna pe care o are si Diana a Danielei, si careia am sa-i tot multumesc in suflet pentru daruirea cu care s-a ocupat de copii..
Bubitele de varicela sunt specifice, dar nu din prima zi! In prima faza a eruptiei un novice le poate usor confunda cu altceva. Zi-ne, Nicoleto, azi cum sunt? Daca e varicela, azi deja arata asa cum le-a descris Sanziana.
@ildyqo, sa fiti sanatosi! Stii sexul bebeului?
Lactatele au influenta numai asupra absorbtiei tetraciclinelor. Si nu lactatele in mod special, ci calciul din ele, la fel aluminiul si magneziul. dar restul antibioticelor nu au nici o treaba. Iar asocierea profilactica dintre antibiotic si antimicotic este atat de discutabila incat n-am loc aici.
La discutia despre cel mic al Ligiei m-ai pierdut...Nu mai stiu unde trebuia sa plece.Aha, am verificat, la Debretin.@ligia 13, vrei sa ne dai detalii, cand ai timp, despre asta( cu alte cuvinte, ce cauta copilul tocmai la Debretin? Si cum e acolo?)
Excelenta chestia asta, FasTracKids. Sigur o sa-i placa!
Va doresc vacnta placuta, va las acum, a umplut piciul casa de plastelina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Diuno, ce frumos ma alinti tu! De ce ma intrebi, vreti si varicela? Nu, nu are. Probabil fura niste tantari la ai mei, eu si Matei am dormit la sor-mea... Deci nu! Nu de data asta... Revin, sper, sa va mai intreb una-alta...

Sanziana, si eu as vrea cursuri de engleza pentru Stefan, dar str. Lunga este mult prea departe de noi. Si cum nu m-am facut destul de mare ca sa-mi iau masina mea, stau si plang... Stefan face inot cu Diana Danielei la Aro. Pe acolo se tot codeste daca sa fie ascultator sau nu... Ieri a mers si sora mea care s-a descurcat foarte bine pentru o incepatoare, ea invatase sa faca pluta singurica... Si ii place, dar e tot obosita de atunci, acum doarme...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui diuna

A mare umbla brambura p-afara, al mic are oreion, e-n pat! Asa am inceput vacanta.
Daniela, sa sti ca premiul I la Mesota a apartinut, la ambele clase , elevilor d-nei invatatoare. Iar la una din clae, al doilea copil premiat, a fost fata mea! Deci primii trei copii de clasa a V-a ai dumneaei au fost premianti. Banuiesc ca si sagunistii s-au descurcat f bine.

Felicitari Catrinei!

Ma bucur pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Buna fetelor.

Multumesc pentru intrebari despre bb si pt. urarile de bine. Azi am implinit 19 saptamani, suntem baiat si un mare fotbalist. In rest, pana acum, am avut o sarcina usoara. In afara de mici sperieturi, gen rubeola, incendiu prin vecini si din astea, nu am avut probleme. sper sa fie ok si in continuare.

Ce frumos ca voi sunteti in vacanta. Blanca mai merge la gradi pana in 17 luna viitoare, dupa care ma gandesc daca sa caut ceva activitate pe vara sau s-o las pur si simplu 'libera'. Din toamna o sa mearga la gradi de stat si probabil o sa trebuieasca sa mai faca ceva in plus.

Copii vostrii au facut ceva in plus, sporturi, limbi, muzuca? Nu vreau s-o incarc de la varsta asta dar nici sa piarda ceva irecuperabil. La gradi acum au inceput germana si din toamna 'pauza' si imi pare rau. Nu stiu ce sa fac. Va intreb pe voi, aveti experienta in domeniu.

Pupici pentru mamici si pitici si vacanta placuta

www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Diana e tare fericita ca merge la dans sportiv de doua ori pe saptamana si de doua ori la inot la Aro, impreuna cu Stefan!

Chiar Nico, ieri ma intreba Diana, cat sta Cristina la voi... i-am zis ca va sta cateva saptamani, dar nu stiam sigur.

O sa plecam pe 9 iulie spre Makarska, in Croatia si va fi prima iesire din tara a Dianei, care e tare emotionata in privinta asta... mai ales ca va merge si prietenul ei Vlad!

Anka, apropo, ce face Vlad in vacanta? merge la antrenamente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Mai mamici de inotatori, cat va costa pe voi inotul la Aro? Si cat e intrarea daca ma duc fara abonament, prof, grup etc.?
Uau, Daniela, distractie placuta! Sper sa tragi tare cu povestitul, la intoarcere, ma intereseaza plaja, marea, costurile. Croatia arata de vis in agentiile de turism, dar, deocamdata eu sunt interesata de altceva decat de peisaje si de ecologie, din pacate. Sunt lucruri imediate mai practice pe care le am in vedere.Am auzit de muuulte locuri pitoresti si super, dar fara acces la plaja, sau cu plaja impracticabila. Ori n-am de gand sa-mi duc copiii la piscina pste mari si tari. Deci...astept un feed-back desavarsit, please, si de la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

hahaha..deci ce cauta copilul la Debretin ziceti?
Inca nu a plecat , duminica pleaca..acum facem bagaje:), liste explicatii ...
Pai mai intai tre sa-i intrebati pe bunici ce cauta la Debrecen!Bunicii lui Radu sunt maghiari la origine si nu stiu pe ce considerente au ales sa-si petreaca concediu din vara asta in Debrecen(doar imba sau si alte motive). Sunt ceva piscine termale pe acolo si un mare Aqua land(baia mediteraneana Aquaticum) cu ape termale..topogane si alte distractii!
Si cum Radu e sufletul bunicilor..va pleca cu ei!
(Nu stiu amanunte ..eu doar platesc hahahahaha)

Radu in final face inot la Sacele ..nu stiu daca m-am laudat! Am inceput de la 1 mai deja..are vechime. Deja stie binisor ...pe spate, pluta...pe fatza e mai complicat pt el.
Dar macar se balceste si se simte bine !

Sanziana ..wow ..l-ai dat la ambele cursuri la FTK si IH...Bravo! Noi inca nu ne-am hotarat! Va trebui sa iau o hotarare saptamana asta ...poate mai sunt locuri!
Si eu vroiam la amndoua ..dar au preturi maricele anul asta, plus ca si bucica nu a fost f incantata ca o punem pe drumuri..in caldura, etc... Sa vedem!

Acum sunt suparata ca m-am uitat la dintisorii lui Radu si cei de sus , cei 4 din fatza..parca vor sa-si schimbe culoarea in gri-negru! Am zis ca e nespalat prima oara...l-am frecat bine..dar nu e asha! Ceilalti dinti si maselutele sunt perfect albi!
Dentistul nostru e in concediu, apoi pleaca Radu..l-am programat doar pe 2 iulie!
Apropo stiti vreun denstist special pt copii in Brasov? Eu l-am programat la cel la care mergem noi..am vazut si copii pe acolo!

Si m-ar mai interesa daca stiti un oftalmolog bun? ..tot pt Radu! Am senzatia ca sta f aproape de caiet...si asa vrea sa-i fac un consult..dar specific pt el ..ca nu stie inca literele...(cifrele le stie)

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Diuna, noi am fost acum 3 ani la mare, am ales special locul pentru a avea acces la plaja cu nisip . Dar nu am mers in Nord, unde merg cei mai multi.

Mergi la inceput

Cristina va sta probabil pana pe 9 iulie. Mai vedem cum ne descurcam pe termen lung.

Mergi la inceput