Clubul BRASOVENCELOR (8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

salutare fetele!
am o intrebare, poate ma lamureste si pe mine cineva? ai voie sa bei lapte / lactate cand iei antibiotice? Timeea mea face un tratament cu antib (amoxiclav) pt o bronsita si nush daca sa ii dau lapte sa bea... plsss help!

mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

@Ramoon, da-i fara ezitare! Si laptic, si iaurtel, si branzica. No problem cu Amoksiclavul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Nu am mai scris cam de mult dar va urmaresc, asa din umbra. adica citesc cateva pagini, cand apuc.

Am intrat sa va intreb de o chestie (am postat intrebarea si separat dar poate al vedeti mai repede aici).

Am auzit ca ar fii epidemie de rubeola. La gradinita la Blanca, in grupa ei, a facut un baietel rubeola si mi-e tare frica sa nu faca si Blanca. Problema nu e cu ea, am inteles ca e o boala f.f usoara, problema mea mare este sarcina mea.

Am vorbit cu un pediatru care mi-a spus ca exista sanse de 1% sa faca rubeola , deoarece a facut vaccinul obligatoriu la 1 an dar poate ca virusul sa fi suferit mutatii. In analizele mele a iesit ca sunt imunizata dar ..... tot asa, cu mutatia.

Ce vreau sa va rog, mamici cu copii care au facut rubeola recent (mai, iunie 2009) ati facut vaccinul (acel ROR din planul de vaccinare standard)? Daca se poate face rubeola si daca exista asa numita 'imunizare' precedenta?

Sau stie cineva caz in care copilul a facut rubeola chiar daca era vaccinat la timp? am inteles ca tr. repetat vachinul la 4 ani, dar nu sunt sigura.

Va rog mult, ajutati-ma, mi-e groaza. Anul trecut am facut varicela, tot asa luata de la Blanca, dar atunic in afara de faptul ca a fost groaznic, am pierdut un concediu de 5* dar asta e, a trecut si gata, dar acum e miza f.f. mare.

www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

diuna, mersi!
ildygo, Timeea a facut rubeola la 21 de zile dupa vaccin ...ce-i drept k l-am facut pe la 1 an si 3 luni k le aveam decalate...e intr-adevar usoara boala, am scapat repede...oricum nu stiu de unde a luat k nu era in colectivitate, sau poate a fost reactie la vaccin nici nu stiu.
dar nu exista vr-un vaccin si pt tine oare? k sa nu faci rubeoala? nush intreb si eu...
sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

ildyqo...
daca ai facut anul trecut rubeola..greu de crezut ca intr-un an au aparut asha niste mutatii ...
serios..stai linistita, bucura-te de sarcina..si lasa frica cu drobul de sare!

Si un caz - doua ...nu inseamna epidemie!

Sarcina usoara in continuare!

Altfel noi am luat vacanta, ieri a fost ultima zi de gradi..azi am fost doar eu sa iau caietele din timpul anului ca sa am ce studia(le-am mai studiat la serbari)

Radu de dim era tare dezamagit ca nu merge la gradi..nu-i venea sa creada. Adevarul e ca si mie imi placea sa-l stiu la gradi..dar sunt sigura ca-l va distra si bunica bine in vara asta!

Inca nu stiu ce va face toata vara..stiu ca sap viitoare pleaca cu bunicii la Debretin 1 saptamana si apoi o saptamana langa M Ciuc la o cabana... (cred ca o sa "mor" de dorul lui.

Va pup...

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

merci fetelor pentru incurajare.

Azi am aflat ca afost alarma falsa, ca au aujuns la concluzia ca au gresit medicii diagnosticul. sper sa fie asa dar mi se pare tare ciudat. vinerea trecuta a 'facut' baiatul varicela si azi, joi (poate ieri), adica dupa aproape o saptamana afla ca a fost alarma falsa. Oricum pana acum se vindeca. ciudat. eventual sa-i fii facut analize de sange, asa se explica ca doar acum au confirmarea (sau ma rog, infirmarea) bolii dar eu una nu asi fii facut asa ceva. Sa vedem mai departe ce se intampa.

ramoon - nu se poate face vaccin de rubeola in sarcina. apreciez faptul ca incerci sa vii cu solutii. merci.

ligia13 - ce mistooo ca sunteti in vacanta. Blanca mai are 1 luna de gradi. ar avea 1 luna si 1/2 dar plecam la mare si o scoatem mai repede. chiar nu stiu ce ma fac cu ea in august si jumate din septembrie. cred ca o sa se plictiseasca si ea si bunicii dar mai vedem.

www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

salutare!

gata a venit vacanta!

ce fac copiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

A mare umbla brambura p-afara, al mic are oreion, e-n pat! Asa am inceput vacanta.
Daniela, sa sti ca premiul I la Mesota a apartinut, la ambele clase , elevilor d-nei invatatoare. Iar la una din clae, al doilea copil premiat, a fost fata mea! Deci primii trei copii de clasa a V-a ai dumneaei au fost premianti. Banuiesc ca si sagunistii s-au descurcat f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Felicitari pentru premianti! Am terminat si noi gradi. In vacanta, n tot straduim cu inotul asta... nu prea i-a iesit azi, dar a promis ca incearca . Si are niste bube pe el... sper sa nu fie varicela! Azi i-au aparut... Cum arata astea, ca nu mai stiu... nu au niciun lichid... inca...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare fetelor
ce super ca a venit vacanta !!! noi inca nu avem nici o treaba .... dar ... e vacanta !

va pupam si va dorim numai bine
D

Mergi la inceput