Clubul BRASOVENCELOR (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Chiar am vrut sa te intreb, Daniela, ce a zis Diana de trandafir (a fost ideea mea, Stefan trebuie sa mai cresca ... m-am gandit ca va fi incantata).

Serbarea a fost foarte frumoasa, copiii sunt recitatori si cantareti foarte buni! Toti veseli, se vede clar ca le place la scoala si de doamna invatatoare! Daca am nimeri si noi la cineva tot asa de apropiat de copii...

Diana a recitat frumos, a dansat tot timpul cand au cantat (are ritmul in sange), mi s-a parut emotionata. Si a spus cea mai lunga poezie!! Doamna a spus ca este "copilul cel mai copil" .

Stefan a avut rabdare, dar se cam plictisise, serbarea a durat mult (insa copiii participanti nu au obosit!!) ... Finalul a incununat opera si pentru el (s-a bucurat de prajituri, s-a dus si s-a prezentat doamnei invatatoare si i-a spus ca "el stie multe" - mi-a povestit Daniela, eu eram afara, vorbeam la telefon).

Cam atat de la noi... predau legatura!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Anca, eu inca nu ma incumet sa fac vreun traseu, ca nu cred ca am bani sa-i despagubesc daca rup copacii sau "amenajarile" din cauza kilogramelor mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Mey Daniela, pai chiar asa, pe noi nu ne-a invitat nimeni la serbare???? Noroc ca sunt toleranta din fire, asa ca felicitari!

Mergi la inceput

Diuna, imi pare rau, eu m-am autoinvitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Hai mai Nicoleta, nu mi-ai parut cu kilograme in plus. Si apoi am vazut acolo si tatici destul de bine dezvoltati, deci cred ca traseele sunt facute pt toate categoriile:-)

Daniela, felicitari Dianei pt absolvirea clasei I:-) Arata f draguta cu coronita!

Pe cand intalnirea brasovencelor? S-a facut vara, frumos afara, bineinteles cu copii cu tot sa ne intalnim.

O zi faina,
Anca

Mergi la inceput

Eu sunt pentru intalnire, cine mai doreste, cine mai pofteste? Dupa-amiaza dupa 5 putem mai mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui diuna

Mey Daniela, pai chiar asa, pe noi nu ne-a invitat nimeni la serbare???? Noroc ca sunt toleranta din fire, asa ca felicitari!

imi fac mea culpa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka1

Hai mai Nicoleta, nu mi-ai parut cu kilograme in plus. Si apoi am vazut acolo si tatici destul de bine dezvoltati, deci cred ca traseele sunt facute pt toate categoriile:-)

Daniela, felicitari Dianei pt absolvirea clasei I:-) Arata f draguta cu coronita!

Pe cand intalnirea brasovencelor? S-a facut vara, frumos afara, bineinteles cu copii cu tot sa ne intalnim.

O zi faina,
Anca

Multumesc Anca!

ar fi fain sa facem o intalnire toate cu copiii din dotare, poate cand intram in vacanta? ce ziceti?
unde sa ne intalnim???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Saptamana asta eu nu pot deloc. Saptamana cealalta as putea, numai ca trebuie sa aflu programul lui Vlad de polo pentru perioada de vacanta, ca sa vad cand poate si el.
Putem stabili vineri, ce ziceti?

O zi faina,
Anca

Mergi la inceput

Stabilim Anca si cu Nico si cu restul fetelor, sigur ca da!

nici noi nu putem satpamana asta oricum...sa se termine scoala si sa vedem programul ca Diana merge cu Stefan la inot de vineri si in vacanta va face si dans!

Mergi la inceput