Clubul BRASOVENCELOR (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Nici ai mei n-au plecat, spre disperarea fetii.Am fost vineri seara la bazin si l-am muncit p-al meu, asa incat sambata dimineata debuta o febra musculara, d-abia mergea saracutu'.So, nu s-au mai dus la 7 scari...Dar a promis solemn ca vom merge in vara asta! Nu mai mergem sa facem curatenie, dar poate macar sa murdarim ceva...Sa lasam niscai PETuri amintire, ca sa ne mobilizam la curatenie si anul viitor
Sa stiti ca este expusa o diorama interesanta( un orasel in miniatura, cu mijloace de transport functionale-ptr. o definitie exacta, consultati DEX-), undeva in centru...Eu am vazut reportajul la tv, am auzit toate detaliile, mai putin locatia exacta.Parca, totusi, pe Republicii, in gangul de langa Sensiblu...Daca stiti mai multe sau deja ati vazut-o, pls detalii!
Dinozaurii au fost pe placul familiei mele, azi e concert de orga la Biserica Neagra, gratis, eu voi fi tot la servici asa ca...o zi placuta!
A! Stiti despre ziua melanomului? "25 mai este Ziua Europeana a Melanomului. Cu aceasta ocazie Eau Thermale Avene si Societatea Romana de Dermatologie organizeaza campania "O alunita iti poate curma viata. Un consult ti-o poate salva" prin care puteti beneficia de un consult gratuit al alunitelor la un medic dermatolog. Pentru programari va sta la dispozitie numarul gratuit 0800 800 883 in perioada 18 - 21 mai, intre orele 8:00 - 20:00. Consultul se face doar pe baza de programare."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

La ce ora e concert de orga la Biserica Neagra? Nu am mai fost la un concert de orga de nici nu mai tin mine cand.. Mi-ar placea sa ajung la el.

Anca

Mergi la inceput

La 18.00. Si interpreti tari.http://www.iubescbrasovul.ro/evenimente/concert-extraodinar-la-biserica-neagra/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Multumesc pt informatie. Cam devreme pentru mine, sa vad daca ajung..

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Diuna, la ce medic dermatolog se poate face programarea in Brasov??? eu m-as duce ca am alunite... poti sa imi recomanzi ceva?

Donati cei 2% catre Asociatia "Inima Copiilor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

As veni si eu la concert, ca nu am fost niciodata, desi suntem brasoveni de ceva timp...

Nu stiti pe cineva care se intreaba cum ar fi cu inca un copil mic sa-l tina si pe al meu, sa pot pleca si eu de acasa 2 ore?

Eeeei, cresc ei si sa ne vezi, vom avea prea mult timp liber!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Hello Fetelor,

Ce mai faceti? Bine sanatosi? Dar copii? Planuri de vacanta?

Stiu ca majoritatea stati in racadau dar poate a avut(are) cineva copii la "Gradinita cu program prelungit nr. 10 (fosta nr. 49) " de pe Str. Mircea cel Batran nr. 9. Vreu s-o inscriu pe Blanca din toamna si ma intereseaza cum e gradinita? cum sunt educatoarele? cum sunt copii si parintii multumiti si mai ales daca ajunge sa mergem pe 1 iunie la inscriere sau tr. 'rezolvata' inscrierea?

Sper sa ma poate cineva ajuta.
Pupici

www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Bine ai revenit Ildy!

Din pacate nu te pot ajuta cu gradinita respectiva ca nu stam prin zona. Ce mai face Blanca?

Tocmai am auzit o discutie si as avea o intrebare pentru cele care au copii la scoala.
Stiam ca religia in scoli e optionala si conform legii poti face o cere prin care copilul tau sa nu participe la aceste ore. Acum am auzit ca la unele scoli iti cer si o dovada ca frecventeaza alta biserica. Ati auzit de asa ceva?

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Saluti tutti!
Daniela, trebuia sa suni la nr afisat ptr programare. Cred ca acum e tarziu, linia mai e functinala pana azi, la ora 20. Dar daca doresti un consult te poti programa oricand la un dermatolog, dar contra cost.In general alunitele nu ar trebui sa ingrijoreze daca nu-si modifica aspectul s.a., dar numai consultul te poate linisti pe deplin.
Sanziana, chiar sunt si eu curiosa cum e cu religia. Sotu' e ofensat ca nu se studiaza religia ca disciplina, poate ar fi interesant ptr copii, ci se aprofundeaza doar religia ortodoxa, la un nivel greoi, care mie mi se pare greu accesibil(dar se pare ca fetii mele nu, a participat la olimpiada de religie...).Ideea cu "adeverinta" ca apartii altui cult este absurda si, mai mult ca sigur, ilegala.Parerea mea!
N-a aflat nimeni, nimic de diorama ce ma intereseaza?
Ce fac copiii vostri la vara? Aveti copii marisori care merg in tabere? Unde? Ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Nu stiu daca exista in acest moment o diorama la Brasov. Pe internet am gasit doar informatii despre o expozitie cu diorame care a fost in Brasov la centru Reduta, dar in decembrie. Si parca prin aprilie a fost un reportaj despre asta pe ProTV.

Dar nu am reusit sa gasesc nimic despre vreo diorama actuala. Daca stie cineva-ceva? Ne-ar placea si noua sa mergem sa o vedem.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput