Clubul BRASOVENCELOR (8)
Raspunsuri - Pagina 19
diuna spune:
Este SIGUR! Pe net am gasit si eu exact ca si tine. Dar eu am vazut reportajul la tv, iar prietenii unor prieteni au primit flyere prin centru despre ea. Blajovan de la Radio Nova zicea ca a fost si ca e pe undeva pe Rep. Cine asculta radio Nova si poate pune o intrebare...e o pista. Sau daca ajungeti in centru...
danielac spune:
salut!
Diuna, mercic de raspuns. mi-ai putea recomada un dermatolog bun, privat? mi-au aparut o multime de alumite mici cat varful de ac, rosii, care sunt de fapt hemangioame din cate stiu eu... si as vrea sa consult un dermatolog...
multumesc!
Donati cei 2% catre Asociatia "Inima Copiilor"
danita spune:
danielac, eu am fost la dr suciu PLD pe Livada Vulturului . mi s-a parut ok .
zile frumoase va doresc
D
Nicoleta spune:
Daniela, un medic bun stiu ca este dr Oanta. Pe langa Gemenii avea mai demult cabinet, nu stiu acum.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
sanziana72 spune:
Danielac, ma intereseaza si pe mine ce iti va spune doctorul despre aceste "alunite". Am si eu. E drept, mi-au aparut de-a lungul anilor, dar inca nu am ajuns la un doctor cu ele.
Stiam ca unele pot fi legate de ficat sau asa ceva.
Diuna, ai gasit pana la urma diorama?
Am deschis un subiect despre scolile din Brasov (imi fac temele din timp
).
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137735
Daca aveti timp sa scrieti putin despre scolile unde merg copiii vostri sau despre care ati auzit cate ceva.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
diuna spune:
N-am gasit diorama...INCA!Dar nu ma las! Noi am fost pana la Cluj wee asta si n-am mai avut timp de "sapaturi". Dar a nimerit orbu' Braila...
Alunitele mele sunt ok, ale sotului sunt mai mari si mai multe. I-a recomandat ca pe cele aflate in zone cu risc de a se rupe sa le extirpeze chirurgical, si biopsia de rigoare. Vom ajunge si la chirurgie plastica intr-o zi. Nu stiu in care zi ca iar sunt coplesita de responsabilitati
.
Daniela, in dermatologie e greu de spus ca un medic e bun si altul nu; e o specializare in care se mai merge si "pe incercate" si colaborarea pacientului, rabdarea lui sunt f importante. Eu chiar mai putin ca altii pot recomanda pe cineva, nu cred ca pot fi obiectiva. Uite, dr la care am avut programare azi, in campania cu alunitele, a fost super ok! Am vazut-o prima oara si am auzit de ea prima oara, ca profeseaza in Codlea.Dar mi-a lasat o impresie fff buna. Important e sa consulti un medic, oricare,apoi hotarasti, in functie de diagnostic, ce vrei in mod special de la el. Toti ne dorim profesionalism, dar si rabdare; sa-l laude toata lumea, dar sa fie si disponibil; nu prea batran, ca e senil, dar nici prea tanar, ca n-are experienta; sa aiba un perete de masterate si doctorate, dar sa nu ne jupoaie...Offf! Deci, fetele deja ti-au recomandat doi. Programeaza-te la unul din ei si gata! Dar nu mai amana consultatia. Valabil si ptr Sanziana. Si promit ca va voi anunta cu mai multa promptitudine despre campanii similare!
Nicoleta spune:
Salut.
Si eu am alunite multe pe corp... sincer, nu m.am gandit sa ma duc sa mi le vada un medic... ma mai gandesc. ![]()
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
ligia13 spune:
Salutare!
Dermatolog ok..pe Vulturului ..Sanda Vaida. Am fost cu copilul pentru dermatita atopica si am avut rezultate ok... nu am dat cu tone de creme cu cortizon..de asemenea eu am o dermatita se boreiica si m-a invatat cum sa o tin sub control!
Cat despre Diorama... ceva aici:
http://www.infobrasov.net/content/reportaj_33518_Expozitie-de-trenulete-si-orasele-in-miniatura-la-Brasov.html
Nu am apucat sa mergem....dar ne-a povestit chiar in weekend cineva despre ea...si cica e ok.
In rest .. ne pregatim de serbare...de poze, de sfarsit de an.. de vacantza (Radu pleaca cu bunicii in vacanta din 20 iunie ..la Debretin....cred ca nu o sa pun geana pe geana de emotii saptamana aceea! E prima oara cand va pleca undeva fara noi)
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Flaflo spune:
Buna fetele si ma scuzati ca intervin la subiectul vostru... Nu sint brasoveanca decit prin casatorie
, asa ca va rog sa ma ajutati cu o informatie pentru soacra mea. Recomandati-mi un homeopat bun in Brasov, ea are o boala autoimuna si nimeni nu ii da de cap. Singurul doctor la care nu a fost este un homeopat, asa ca vrea sa incerce si asta. Va multumesc anticipat!