Clubul BRASOVENCELOR (8)
Raspunsuri - Pagina 17
sanziana72 spune:
Aveti idee cum va fi vremea sambata?
Mergeti la 7 scari?
Eu as vrea sa merg, dar n-am gasit pe nimeni cu masina
. Mai incerc la o prietena, cine stie.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
danielac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sanziana72 Aveti idee cum va fi vremea sambata? Mergeti la 7 scari? Eu as vrea sa merg, dar n-am gasit pe nimeni cu masina "We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997) cica sambata dimineata ploua, asa e prognoza... eu as vrea sa merg, astept sa vedem vremea si ce idei mai are si sotul cand vine... |
Donati cei 2% catre Asociatia "Inima Copiilor"
diuna spune:
Daniela, nu-i asa usor cu pretul la vaccin...Daca te decizi sa-l faci vorbim mai concret. Dar in jur de 600 tot e. S-a votat in familie, mergeti sambata?
Al meu se mai gandeste...
Nicoleta spune:
Am si eu o rugaminte la voi. Sora mea este invatatoare undeva langa oraselul nostru de bastina, la o scoala de tiganusi. A intrat intr-un proiect care ar ajuta scoala, dar are nevoie de voturi. O ajutam? ![]()
http://www.taraluiandrei.ro/scoala/detalii_proiect_concurs/Din_inimi_sincere_de_673.html
(sub poza)
Multumesc. 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
danielac spune:
ok, diuna, credeam ca poti afla pretul fara sa comandam. multumesc oricum!
inca nu stiu sigur ce vom face sambata, asteptam sa vina tati, ca el in cursul saptamanii nu locuieste in Brasov!
Nico, votat cu drag!
matgravidut spune:
Mai aveti loc in club?
Si eu sunt tot brasoveanca... si mi-s tare mandra de acest lucru.
Mama imi tot povesteste cat de frumos este Brasovul acum... fata de cum l-am lasat eu.
Asa mi-e de dor de el...
Pe desktop la serviciu am o imagine cu Brasovul noaptea (Scheiul si Tampa... ). La anu' cand vin abia astept sa fac niste poze... sa le arat astora de aici ce oras avem...
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi
sanziana72 spune:
Nicoleta, am votat si eu.
Diuna, ce-ai mai facut cu pozele?
Bine ai venit matgravidut! E o dulce cea mica. Am tras o tura pe la pozele tale.
Uite aici niste poze cu Brasovul din primavara asta ca sa ai cu ce sa te lauzi (ok, recunosc, sunt mai mult frunze si flori, dar mai apar si case pe ici pe colo
):
http://home-and-garden.webshots.com/album/571533636TYgnIw
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
danielac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matgravidut Mai aveti loc in club? Si eu sunt tot brasoveanca... si mi-s tare mandra de acest lucru. Mama imi tot povesteste cat de frumos este Brasovul acum... fata de cum l-am lasat eu. Asa mi-e de dor de el... Pe desktop la serviciu am o imagine cu Brasovul noaptea (Scheiul si Tampa... ). La anu' cand vin abia astept sa fac niste poze... sa le arat astora de aici ce oras avem... Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008) Poze cu noi |
Bine ai venit1

danielac spune:
a fost cineva la 7 scari????
noi nu am ajuns, din pacate...
sanziana72 spune:
Nici noi nu am ajuns, ca spuneau ca o sa ploua sambata dimineata, dar nu a plouat. In schimb duminica am urcat pe drumul vechi spre Poiana. Am mers doar pana in Poiana mica, am mancat sandwich-urile si apoi am coborat tot pe drumul vechi. A fost foarte fain.