Clubul BRASOVENCELOR (8)
Raspunsuri - Pagina 16
diuna spune:
Daniela, prietenii nostri au un baietel de varsta Dianei si de aprox 1 an ii fac Halcis Purethal Graminee, el avand, cum iti dai seama, alergie la polen. Ce pot sa-ti spun eu e ca se simte clar mai bine, nu mai face crize, chiar daca i-a fost scos sprayul cu corticosteroid, in primavara asta a fost chiar ok. Continua cu vaccinul, nu mai stiu cu ce frecventa face acum, o data la 2 luni, oare?, vaccinul il comand la noi si costa in jur de 600 de lei, parca, dar nu bag mana in foc.
Daca crezi ca te-ar ajuta sa discuti cu ei( in principal cu tata, el stie mai bine), ii pot intreba daca sunt de acord sa-i contactezi.Succes!
Si inca ceva- nu stiu in ce zona a Racadaului locuiesti, dar daca stai in blocurile din umbra padurii, muta-te!
Si inca ceva- ramane valabil cu 7 Scari, da?
Ramoon spune:
Salutare fetele!
Nici nu mai stiu daca am scris vreodata la subiectul asta, dar va urmaresc din umbra
am vazut k sunteti deja un grup de cunostinte mai vechi poate de asta nu am scris...
Am vazut pozele de la DinoExpo si chiar vroiam sa mergem si noi duminica, dar am ales gratar la iarba verde
Cred totusi k fi-mea e inca mica pt. asa ceva. Nicoleta era seara sau asa e intuneric acolo? Cred k i-ar fi frica si mie de altfel
asa k poate la anu'
Daca tot aflati ceva de un loc de munca, spuneti-mi si mie k sunt si eu in aceasi situatie cu Ele
din pacate...am vreo 3 luni decand stau pe tusa...acum pe langa cautari incerc sa-mi fac si dosarul pt. somaj desi as prefera sa-mi gasesc ceva...tot ceva secretariat/as. manager ma intereseaza si pe mine k eu asta am lucrat vreo 6 ani si am si o post liceala de secretariat...
Inca o intrebare: stie cineva ceva despre gradinitele de pe langa piata Astra? k vreau s-o inscriu pe fi-mea la una din ele. si stiti cand / cum se fac inscrierile?
Va pup!
Nicoleta spune:
Salut.
La Dino Expo au fost sotul si baiatul cel mare. Am inteles ca aveau si dinozauri de vanzare la intrare undeva... dar cica miroseau urat si nu i-a cumparat sotul
! Inauntru era intuneric fiindca respectivul cort era de culoare inchisa, ei au mers pe la 2 acolo. A, si au si efecte speciale... Copilul a fost super-incantat!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Diuna, ce ziceai cu pozele alea de la botez?? ![]()
si a lui Matei 
diuna spune:
![]()
Cine ma invata sa postez?
Am constatat ca nu stiu sa le transfer din documente pe forum
. Si nici nu sunt asa blonda cum par...
diuna spune:
Bun venit, @Ramoon!Greu cu locurile de munca, daca aflam ceva va soptim si tie, si lui @Ele. Va rasari soarele si pe strada voastra!
danielac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diuna Daniela, prietenii nostri au un baietel de varsta Dianei si de aprox 1 an ii fac Halcis Purethal Graminee, el avand, cum iti dai seama, alergie la polen. Ce pot sa-ti spun eu e ca se simte clar mai bine, nu mai face crize, chiar daca i-a fost scos sprayul cu corticosteroid, in primavara asta a fost chiar ok. Continua cu vaccinul, nu mai stiu cu ce frecventa face acum, o data la 2 luni, oare?, vaccinul il comand la noi si costa in jur de 600 de lei, parca, dar nu bag mana in foc. Daca crezi ca te-ar ajuta sa discuti cu ei( in principal cu tata, el stie mai bine), ii pot intreba daca sunt de acord sa-i contactezi.Succes! Si inca ceva- nu stiu in ce zona a Racadaului locuiesti, dar daca stai in blocurile din umbra padurii, muta-te! Si inca ceva- ramane valabil cu 7 Scari, da? ![]() |
Diuna, multumesc de raspuns.
Diana nu face nici nu fel de criza, tocmai asta e mirarea mea si alergia la mucegai i-a iesit 6 (pe scara 0 la 6)...
ideea e ca ei ii apareau bubite si pete primavara cam de la varsta de 2 ani, si de asta am mers acum la alergolog...
am avut mucegai cat am locuit la alexandria, cam in primii ani de viata ai dianei, dar apoi am scapat de el...aici la brasov, stam chiar pe strada padina, lipit d ecomplexul comercial, nu e langa padure... dar eu tot sunt in dilema daca sa ii fac vaccinul ala sau nu...
vaccinul e Halcis Depot Mucegai Mix, dupa spusele dr. Ioana Aghache de la Theramed si se comanda de la firma din Timisoara...
ai putea sa te interesezi si pentru noi cat costa sa comndam o doza prin farmacia unde lucrezi?
Donati cei 2% catre Asociatia "Inima Copiilor"
Nicoleta spune:
Diuna, nu e greu, daca m-am descurcat eu, te descurci si tu. ![]()
si a lui Matei