Clubul BRASOVENCELOR (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui diuna

Daniela, insanatosire urgenta Dianei, o asteapta fi-mea sa curete canionul impreuna! Da-i pupici din partea noastra si hidrateaz-o!!
Sa auzim de bine!

Multumim Diuna! tinem legatura!

Ele, daca aflu ceva la firma unde lucrez iti dau un semn!

Donati cei 2% catre Asociatia "Inima Copiilor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Ele, bafta la cautarea unui loc de munca. Mai am o prietena care cauta pentru sotul ei. Uf, sper sa gasiti.

Aici mai multe informatii despre 7 scari:
http://stiri.floaredecolt.org/stiri.php?s=668
Din pacate nu stiu cum se poate ajunge acolo fara masina (cazul meu). Sper sa vina mai multi de la serviciu si sa ne grupam cumva.

Am inteles ca trebuie ajuns la inceperea drumului intre 8h si 10h si in functie de ora la care ajungi pleci cu diferite echipe. Oricum, nu stiu daca voi reusi cu fiica-mea de 4 ani sa facem tot drumul si nici nu imi propun (desi vorba unei prieten, s-ar putea ca nu fiica-mea sa fie problema, ci eu, ca nu am mai dat jos kilogramele de dupa nastere). Daca e vreme frumoasa, sper sa reusim totusi sa ajungem.

Danielac, cum mai e Diana? Si-a mai revenit? I-ai dat niste saruri?

Diuna, asteptam sotul si fetita pe munte. Stiu ca ai prefera si tu in loc de serviciu, dar o sa facem poze.

Intre timp am citit mai bine afisele si am inteles:
Circul e de astazi pana pe 18 parca, la Bartolomeu.
Expozitia de dinozauri e de maine pana pe 17 cred si e in parcarea din fata Salii Sporturilor.

Noi vrem sa ajungem la ceea de-a doua. Ma bucur ca nu sunt impreuna, ca atunci nu am fi scapat nici de circ.

Va doresc tuturor un weekend frumos, insorit si cald!

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Citat:
citat din mesajul lui diuna

Daniela, insanatosire urgenta Dianei, o asteapta fi-mea sa curete canionul impreuna! Da-i pupici din partea noastra si hidrateaz-o!!
Sa auzim de bine!

Multumim Diuna! tinem legatura!

Ele, daca aflu ceva la firma unde lucrez iti dau un semn!

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Elena, dau si eu un semn, daca aud ceva.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Doamne cat m-am chinuit ieri sa mai scriu un mesaj..ori era netul meu bulit ori nu mergea dc-ul.
Vroiam sa va multumesc fetelor pentru ajutor.
Sanziana sa stii ca pe noi ne-a prins criza rau de tot...ca am ramas amandoi fara job...lucram la o firma din ungaria amandoi. Asa ca suntem pe tusa amandoi. Sotul meu peste tot a avut functii de conducere deci as zice ca posibil de asta sa gaseasca mai greu. Cu toate ca ar accepta si post sub pregatirea lui. Dar nici eu nu gasesc..nici macar un post de secretara.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/photo/2428470420103379982XqoqhS

Au fost baietii la Dino Expo. Primii 2, ca al mic e mucios... tot mucios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Nicoleta, arata f bine in poze. Sigur vom merge si noi.Cat e intrarea?
Baietelul tau are o fetisoara de mare studios.... Parca ar vrea sa aprofundeze tot, in amanunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

stie cineva ceva date despre vaccinarea impotriva mucegaiului? eu am fost cu Diana la Theramed si i-am facut teste alergologice si i-a iesit alergie maxima la mucegai... indicatia dr. e vaccinul Halcis Deport Mucegai Mix, dar nu stiu prea multe date despre el... va rog daca stiti ceva sau cineva care a facut ...

Mergi la inceput

Diuna, din cate am retinut de la sotul meu e 15 ron. Iar Stefan avea cu el enciclopedia lui cu dinozauri, chiar ii place tema . A fost extrem de incantat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Ele, va tinem pumnii. Criza pare sa mearga in directia buna, bursele au crescut, sa speram ca si firmele isi fac din nou curaj sa cheltuie. La mine la firma stiu ca momentan nu prea angajeaza.

Nicoleta, multumim frumos pentru poze. Nu ma asteptam sa fie asa interesant. Abia astept sa ii duc pe copii. In afara de intrare se mai poate cumpara ceva pe acolo (ceva ce ar putea sa ii tenteze pe copii)? Ca sa stiu daca prevad cheltuieli mai mari .

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput