FIV la Cluj 10

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

No, nu stiu ce-am facut de le-am colorat asa
petruta si eu vreau chipsuri. Si vreau si ciocolata Acuma vreau de toate, am niste pofte maari de tot, numai ce citesc despre ce mincaruri mai povestiti si dau iama la frigider. O sa ma fac da ce conteaza, ca doar e pentru un scop nobil. Si deja le-am trecut pe lista pe uratica, apalina si anamy sa le bat cind le vad . Cum adica sa maninci si sa nu te ingrasi, ba mai mult sa si slabesti?
pup toate fetele, ma duc la bucatarie sa mai pap ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mara mananca cat iti pica bine, nu te mai gandi ca te ingrasi sau nu ..asa ne e felul ca uite eu nu mananc mere lucru si zici ca ma ingras cu aer ..cum n am stres cum devin rotunjoara..asa ca vb ta e pt o cauza nobila papa cat iti pica bine ca dupa ce nastem intram noi la supa de varza(offf nici nu mai pot sa o inchit)
adevarul e ca mi se pare ciudat sa tot mananci si sa nu te ingrasi, eu as zice mai degraba , fericitelor ce noroc aveti!! dar nu sunt in pielea lor desi mi ar place...
uratica sa nu ma bati....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Salutare la toate dragutele.
Mara, Uratica , multumesc mult de galerie. Sunt convinsa ca pe langa voi toate fetele s-au gandit la mine si le multumesc

Mergi la inceput

Astazi mi-a venit si sotul ( eu sunt clujeanca dar stau in Bucuresti ) si ne-am plimbat cam toata ziua ca sa uit de ziua de maine, sa nu am timp sa ma gandesc la prostii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

no ca terminasei mancarica!!
mara,petruta..hmmm,va iau eu de urechi inaintea lui madutz!!mai ales pe mara!!cum sa mananci chipsuri??vrem oute de calitate superioara!asa ca ai grija,ca nu scapi nici tu de bataita!!
julia-hai ca facem galerie!numai vin-o cu 2 liniute!!!!!!!!
bruni-pai nu tu ziceai ca ai slabit?si ca zice lumea ca iti sta mai bine cu forme??vrei sa ajungi ca mine?acum stii ce fac?imi modific toate hainutele ca vad ca nu sunt sanse sa ma ingras si nu am cu ce ma imbraca!bine..mai pastrez unele si ptr mai tarziu....cand oi fi cu bebe in burtica!
criadema-binenteles ca iti dau ciorbica....si fac si supa cu galuste ptr strumfi!stiu eu ca le place!nu numai cea cu taitei!!nepotelul meu are doar 6 luni si ii place la nebunie!am fost sa o invat si pe cumnata-mea cum se face..ca ei nu-i ies galustele!ori ii ies tari ca piatra ori se sfarma!!secretul e ca eu pun o lingura de ulei in compozitie si ies super!!fff pufoase!si imi vine sa-l mananc eu pe ala mic cand vad cat se bucura in momentul cand papa supita!!
hihi..fetelor,acum trec la croitorie!sa-mi modific hainutele!!hihi..sper sa nu-mi cos si degetelele,ca nu am mai cusut de mult la masina..si nici nu m-am mai croitorit de mult!da ma descurc eu!
fetele!!

Mergi la inceput

Am citit undeva pe forum ca o draguta de aici a mers la punctie si ovulase deja.....Upss.....

Mergi la inceput

Oricum eu incerc sa imi pastrez optimismul. Si daca nu iese de prima data , mai incerc o data, si inca o data, si nu ma las.
.

Mergi la inceput

no..si eu acum ce sa fac?sa va iau pe toate la bataie?????si eu vreau sa fiu rotunjoara!apalina,anamy sariti in ajutor,ca mi-o iau pe coaja de la fete!!au napustit pe mine!..da sa stiti ca dau tare la picioare!asa ca aveti grija!
medutz-incearca sa fii calma,sa te linistesti,sa te echilibrezi!mergi cu incredere si credinta in Doamne Doamne sigur te va ajuta!bafta multa draguta!
mara-papa sanatos ca ti-o iei pe coaja!ajungi imediat in fata comisiei!!si va fi vai de funduletul tau!
bruni-nu te bat thailandeza frumoasa!ca eu te iubesc mult de tot!!si pe fete la fel!!pe toate v-as lua la mine acasa!!da fara intrusi!!numai pe voi!!aaa..bine..numai pe apalina o primesc cu intrusu-ca el mi-a dat ciocolata!
hihi...cred ca o sa reusesc sa ma ingras si eu la cata ciocolata primesc pe-aici!
fetele melemulti multi multi!

Mergi la inceput

Mara tie nu ti-au crescut destul foliculii? Cati ai pana la urma. Stiu ca mai multi decat mine. Ma asteptam sa fii si tu miercuri la punctie

Mergi la inceput

hihi..fetelor am ramas la cap 10?sa ne poarte noroc???pai nu stiti ca norocul si-l face omul cu mana lui?
asa ca....sa ploua cu gravidute!!!!

Mergi la inceput