FIV la Cluj 10
Raspunsuri - Pagina 23
uratica spune:
petruto-ce greseala ai facut!!!te manca madutza acum!!!!sterge repede chipsurile din mesaj!!!ca te bubuie fata asta la cate e-uri au chipsurile!!!pe bune acum..chiar sunt f nesanatoase!condimentate numai cu e-uri!
uff-referitor la laparoscopie,crede-ma ca e o solutie ff buna!poate nu o sa mai ai nevoie nici de fiv nici de ia!bafta fetita!
criadema spune:
Buna,
Va culcati tarziu va treziti repede....(cu unele exceptii), dar imi place asa o agitatie, parca sunteti soacre mari.... oare atunci cum veti fi.....una merge in sus..... una merge in jos.... se intalnesc ba la mall, ba la spital ( si spitalul a devenit mai nou un loc bun de intalnire) puteti sa folositi vizita la spital si ca o evadare.
Cele care n-ati avut somn azi noapte nici macar nu ati incercat solutia cu gura deschisa a fetitei mele.
Mara, poate ne întalnim la spital, eu merg cu sotul la control la Chirurgie I si fiind acolo nu pot sa nu-i fac o vizita Stelei mai ales ca am vorbit ieri la telefon. Am scapat sa-ti cer date despre tine acum te cunosc, singura problema este daca ni se suprapune orarul si am inteles bine cred ca mai sunt si altele care maine merg la spital.
Uratica astazi vreau si eu sa vin la tine la masa, n-am nici un chef sa gatesc azi, m-am saturat, vreu sa evadez... oare de vina o fi primavara....
Brunadria ma bucur ca ai revenit si esti asa cum te-am cunoscut din primele mesaje

la toate.
brunadria spune:
petruta buna decizie ai luat cu laparoscopia..nu ti fie frica , nu e operatie grea deloc..ia o si pe maddutz cu tine...poate scapati de fiv si vine bebele natural..
uratica eu numai cand ma gandesc la mancare ma ingras d apoi sa si mananc!!!si ciolan cu fasole ???mmmm ce bun e dar nu mi permit luxul asta, ca si asa vad ca am un kg in plus iar...deci eu sunt la regim continu...
eni ce faci ce fac puiutii?papa tot, au mai crescut??
brunadria spune:
criadema esti tare!!! cu intalnirile la mall sau la spital!!!
ce ti fac copilasii?ne pui te rog niste pozici? te rugam...sa ne faci pofta..apoi sa vezi ce ne umbla gura mai ceva ca la niste soacre...ca eu de gatit nu gatesc, asa ca probleme de genul asta nu am...hihi...iau totul de a gata...
bendeljulia spune:
Buna fetelor! Intr-adevar sunteti in forma maxima,ma bucur cand am mult de citit.Daca nu apare cm, joi sau vineri fac testul. Da maddutz, mi-am luat temperatura, cam de o saptamana, oscileaza intre 37,0 - 37,1. De semne nu stiu ce sa zic, ma tem sa nu fie pseudo semne. Ma dor sanii, nu ff tare, dar am dureri de burta ca si inainte de cm.
Cat despre cum era pe vremuri, nu cunosc cazuri intre cunostintele mele mai in varste care s-ar fi chinuit ani de zile pentru un copil, ca nu a iesit din prima, e alta treaba. Bunica mea s-a maritat in 1947, a nascut in 1948, 49,50 si 55.Si numa nu intelege ce e asa greu. Daca va uitati la reportajul de pe net cu dr.Micu, si el spune ca s-a marit semnificativ nr cuplurilor infertile in ultimii 20-25 de ani.
In jurul meu sunt fff multe cupluri cu probleme, o sa botez luna asta o fetita care s-a nascut dupa a treia incercare de FIV in Ungaria.
maddutz, nu vreau sa te contrazic sau sa te supar, dar eu cu textele astea ma confrunt.o vecina de-a lui bunica mea spunea ca ploaia si copilul nu trebuie cerute, ca vin ei.S-apoi sa nu te bolunzesti!!
Va pup pe toate
, revin cu noutati, si va citesc cu mult drag.
bendeljulia spune:
Buna fetelor! Intr-adevar sunteti in forma maxima,ma bucur cand am mult de citit.Daca nu apare cm, joi sau vineri fac testul. Da maddutz, mi-am luat temperatura, cam de o saptamana, oscileaza intre 37,0 - 37,1. De semne nu stiu ce sa zic, ma tem sa nu fie pseudo semne. Ma dor sanii, nu ff tare, dar am dureri de burta ca si inainte de cm.
Cat despre cum era pe vremuri, nu cunosc cazuri intre cunostintele mele mai in varste care s-ar fi chinuit ani de zile pentru un copil, ca nu a iesit din prima, e alta treaba. Bunica mea s-a maritat in 1947, a nascut in 1948, 49,50 si 55.Si numa nu intelege ce e asa greu. Daca va uitati la reportajul de pe net cu dr.Micu, si el spune ca s-a marit semnificativ nr cuplurilor infertile in ultimii 20-25 de ani.
In jurul meu sunt fff multe cupluri cu probleme, o sa botez luna asta o fetita care s-a nascut dupa a treia incercare de FIV in Ungaria.
maddutz, nu vreau sa te contrazic sau sa te supar, dar eu cu textele astea ma confrunt.o vecina de-a lui bunica mea spunea ca ploaia si copilul nu trebuie cerute, ca vin ei.S-apoi sa nu te bolunzesti!!
Va pup pe toate
, revin cu noutati, si va citesc cu mult drag.
mara72 spune:
red]julia mie la tine imi miroase a
sper din tot sufletul sa fie asa. Astept cu sufletul la gura testul ala minunat. Si daca iese cu II imi iau doua beri din alea fara alcool si ma betivanesc bine. Cineva trebuie sa sparga gheata. Si eu cunosc multe cupluri cu probleme de fertilitate da am in familie si cazuri fericite, surioara mea cea mare numai isi arata barbatu...palaria si raminea insarcinata. Si eu
bag la greu operatii, investigatii, anestezii si hormoni cu speranta ca n-oi ajunge ca madam iliescu sa-l fac pe la vreo 70 de ani. Ca io de lasat nu ma las, un copil tot fac.Si zau fetelor, n-am vazut in viata mea un test II dar daca vad unul va adun pe toate ( cred ca la spital, vorba criademei ca e mai sigur ) si facem un chef....
criadema miercuri o sa fiu in jur de 8 in clinica, de obicei nu stau mult, ca ma dezbrac la foc automat ca acum am experienta, fac un ecograf rapid si plec. Miercurea asta ma intilnesc doar cu medut in clinica, ea are punctia si trebuie sa o incurajam nitel inainte
. Nu stiu daca mai vine cineva miercuri. Se mai anunta careva fetelor?
enni ma tot uit la baieteii tai, sunt atit de dragalasi
sa fii sanatoasa mamicuta frumoasa si asteptam sa ne povestesti de nazdravaniile lor
moniland [/red] tu cred ca ai ramas singura graviduta de aici,sa speram ca o sa mai apara cit de curind si altele te asteptam cu drag sa ne povestesti de printese, au inceput cu agitatia si datul din picioare? Si mie personal te rog sa imi retii un loc la odisee ![]()
petrutaf spune:
ai dreptate uratico
sunt constienta de eurile care le contin dar nu abuzez(asa cred eu
) dar ce sa facem suntem oameni si
ne-am nascut cu pacatul de a manca din "fructul interzis" si sper sa nu vada maddutz![]()
brunadria
mersi de incurajari, stiu ca nu e mare lucru laparoscopic (am mai facut una in nov 2007si doar efectele anesteziei au fost mai nasoale in rest totul a fost ok)si sper sa te auda DD sa nu mai fie nevoie si de altceva ...dar asa am sperat si dupa prima inteventie si nimic ...(oricum eu si in coditiile actuale mai sper ca se poate intampla o minune) , bafta si tie
brunadria spune:
julia lasa draga ca intr o zi va fi bine si penreu noi !!
ai sa vezi tu cum vi cu 2 liniute joi si le ai inchis gura tuturor...
lumea nu intelege ca unii cgiar au probleme si nu e asa simplu pt ei!!
eu de astept sa raman gravi dupa vorba aia "copii si ploaia vin singure" pot sa astept mult si bine ca o sa fie si inundatii si eu copil nimic...asa stai cuminte si asteapta liniutele...
te pup si mult noroc