FIV la Cluj 10
Raspunsuri - Pagina 25
mara72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui medut Mara tie nu ti-au crescut destul foliculii? Cati ai pana la urma. Stiu ca mai multi decat mine. Ma asteptam sa fii si tu miercuri la punctie |
si eu ma asteptam sa am punctia miine dar foliculii mei aveau abia 15-16 luni asa ca dr a hotarit sa imi mai dea 2 zile de stimulare dar cu doza redusa la 3 fiole . Iar cit despre numar nu mi-a mai zis citi am, a zis doar ca sunt mult mai multi ca data trecuta. Da eu cred ca sunt multi din aia mititei. Acuma om vedea, nu conteaza, putini si buni sa fie
uratica spune:
pai mai fatuca pune mana si ingarsa-i ca porcusorul in ajun!!!nu mai manca prostioare ci da-le acolo ce le trebuie!!uite zicea fireyes de melatonina,ca cica ar putea ajuta la calitatea lor....si nu ai voie sa mananci sarat?deloc condimentat?pai va zic de pe-acum fetelor ca ei scad sub 40 de kg atunci!!ca eu nu pot sa manc fara sare si alte cele!of of mai mai..
si lasati mai fetelor ca o sa aveti foliculi babani cu oute dolofanele de calitate super extra!asa ca....tinem pumnii si facem galerie!

mara72 spune:
Maninc ca sa ii ingras, asa am o scuza daca ma ingras si eu. Pentru calitatea lor e bun regimul cu multe proteine asa ca maninc friptura din greu ( in special din cea de curcan), oua si lactate ( chefir, iaurt si sana ). Nesarat nu maninc de doua zile din cauza ca iau medrol pentru hiperstimulare si am inteles ca te faci ca balonasul daca maninci sarat. Da nu e prea buna mincarea nesarata asa ca ii dau cu iaurt.Chipsuri nu maninc desi as vrea. Da acum am mincat o ciocolata, uite-asa ca mi-ati facut pofta.
uratica spune:
si mie nu mi-ai pastrat macar o patratica????uss..ce zgarcita esti!madutz macar a impartit-o cu mine!!!reao care esti!no..ptr asta iti doresc foliculasi multi si bababi si cele mai mari si frumoase oute de calitate!na!![]()

pe bune..mara,crede-ma ca am ajuns in stadiul in care imi doresc sa ai un bebe tot atat de mult pe cat ti-l doresti tu!!sa te ajute Dzeu de data asta!si sa-ti tii piticul in burtica 9 luni si apoi in brate voinic si sanatos!
fetele-anul asta sa ne ajute Dzeu sa ne pricopsim cu multi bebici sanatosi si voiosi!si carliontati si blonduti si asiatici si uratei....

mara72 spune:
uite uratica asta este pentru tine 
sa nu mai fi suparata ca am mincat toata ciocolata. Si...saru mina de urari
si tu sa ai parte de doi dolofani(deodata ) sa ii poti smotoci pe rind.Si dupa aia de altii doi, si tot asa. Si pe mine ma bucura toate reusitele de pe forum chiar dac sunt fete pe care nu le cunosc, la fiecare reusita imi spun ca se poate, ca o sa reusesc si eu 
Daca nu apare maddutz sa ne deschida un nou capitol o sa ajugem indata la pagina 50
Asa ca maddutz hai indura-te de noi si deschide un capitol nou sa avem unde sporovai 
ca miine iti fac si tie un ceai sau o cafeluta cu lapte, da?
maddutz spune:
fetelor, alinierea! am sosit! 
ce aud io aici? chips-uri???rusinica! pai frumos va sade fetelor? vedeti ca va mai bombardez cu cateva articole despre e-urile din alimente si efectelor lor nocive asupra organismului!
![]()
asa...ciocolata mea unde e?

pai.....tre' sa ne organizam un pic! cei "dezmatul" asta culinar aici?!
ups!
tre' sa fac o marturisire: tocmai vin din oras. si am papat o pizzaaaaaa....bunaaaaaaaaaaa....
(la il milanese, pentru cine stie locul! au acolo o pizza delicioasa. si cum nu am mancat de mult asa ceva...a fost un adevarat dezmat al simtului gustativ si, chisr si, olfactiv!)
asa ca....mara draga, tu
de la sare, io
de la papa!
va las, ca tre' sa
....ca altfel....nu mai scot nasucu' in lume! ![]()
maddutz spune:
fetelor am creat un nou capitol aici
sa fie cu noroc si sa vedem si noi II liniute...la Cluj!!!