FIV la Cluj 10
Raspunsuri - Pagina 20
uratica spune:
n-am tulit-o mai carliontato!ca nu poci dormi!!dar o sa vina somnuletul si la mine!!garantat!
hihi..si daca pirandu se uita la piranda si ramane gravi..cum se face ca si tu,cat si mara va nimerirati la fiv tocmai cu piranda iepuroaica??
si ai dreptate..sunt cazuri si cazuri..si eu cunoosc pe cineva care avea doar un ovar si o trompa(si aia salvata cata de cat dupa o extrauterina) si acum are un copilas de 4 ani!si ea are 47 de ani!deci a ramas la 43 de ani..si nu ptr ca a incercat si nu a ramas!!ci ptr ca nu a vrut sa ramana pana la anii astia!!si cand s-a hotarat..ia si iesit!!
eu nu-s ce sa zic..uneori cred ca totul e o loterie..si trebuie sa recunosc ca eu am castigat de cateva ori la loto!asa ca poate o sa castig si acum!insa imi voi mari sansele cu tot ce-mi sta in puteri!
si mai fatuco-tu ar trebui sa iti faci o laparo...mai ales ca zici si de strainataturi...acolo nu cred ca te vor primi fara laparo!!eu sincer nu stiu cum ai scapat tu fara operatia asta si ai intrat la fiv!!cred ca i-ai fermecat pe toti cu carliontii si cu ochii tai verzisori!![]()
si da-mi samanta aia odata ca imi curg belele pe-aici
!da sa fie o samanta roditoare!poate ne inmultim si noi de la ea!
apalino-salutam intrusu!!!am zis eu..cum ti-a adus "martisoru",cum te-am pierdut!!
brunadria spune:
beiii n aveti somn nici voi???eu stau degeaba si voi va distrati p aici ???acuma cand vreau sa merg la somnic...
lasa ca va dau desteptarea dimineata la 7h, apoi sa va vad eu cine i om noaptea sa fie si ziua!!!
maddutz mi a fost tare dor de tine
noapte buna fetelor, sa visati frumos
ma duc
maddutz spune:
apalina, hihihi...nu stiu daca v-am povestit, ca amarata i-am spus dr. ca "pirandele" nu au probleme de genul asta! iar el mi-a zis ca ma insel. ca de la an la an sunt tot mai multe pe la gine I cu probleme de fertilitate. diferenta este ca ele apar pe la 20 de ani la dr. ca nu pot face copii! io m-am trezit la 33 ca parca, parca m-ar trece si pe mine de-un mostenitor! nu de alta, dar varsta tic tic, studii inalte terminate si arhiterminate, cariera, cat de cat, deci...ar cam fi cazul! si cand am vazut ca nu e asa usor cum credeam (chestia cu cum faceau bunicii, fara sa-si puna probele de temperatura, ovulatie, le iesea din prima,etc sunt pure povesti. asa ceva nu se poate intampla. nu e adevarat! nu exista! si lor le "iesea" greu, dar nu stim noi! si nimanui nu-i iese din prima! si toate gravidutele de pe strada, de care apropos ma lovesc la tot pasul, toate s-au chinuit cel putin 3 ani sa le iasa! si de ma contraziceti va manac!
) am ajuns la concluzia ca...nu am nici o concluzie!!! norocul nu are nimic cu logica! ![]()
...mama, filozoafa m-o facut muma'mea! 
uratica spune:
no madutzule ca ma dau eu bine pe langa intrusu apalinei-si manc toata ciocolata!si tie iti dau ciuciu!![]()
si de inghetata m-am lasat!ca am mancat ultima data un kg..ca de,speram si eu ca ma ingras..da ioc!!!in loc sa ma umflu si eu o taruca..m-am dezumflat ca mi-a fost rau si m-a durut stomacul toata noaptea!asa ca..nu mai vreau inghe!
si m-am hotarat!il rog pe intrusu meu sa ma duca la vulcanizare!asa ma ingras sigur!
ca incercai si ci banane si cu una si cu alta..da nica frate!!cred ca de al-dracu ce sunt nu se prinde nimic pe mine!!
maddutz spune:
brunadria

ma bucur sa te vad intr-o dispozitie optima!
cat despre amanatul fiv-ului...io cred ca toate au un rost! priveste altfel lucrurile: cred ca doamne doamne vrea ca tu sa-l faci pe puiul tau mic berbecut sau tauras. si....doar de nu te faci ...nu stiu ce...si sa tii sarcina vreo 12 luni, ca alte sanse nu ai sa-l faci berbecut de incepi acum fiv-ul! ![]()
toate se intampla cu un scop. si toate sunt spre binele nostru. si daca fiv-ul tau se amana inseamna ca asa e cel mai bine. pentru tine, dar si pentru puiut 
cum e rezultatul de la papanicolau?
maddutz spune:
uratica io vleau cioco! ciocoooo! tie nu-ti dau! ca de iti dau , tu te ingrasi si....pe urma io pe cine mai bat?! ca pe apalina nu poci ca, na, "intrusu' ei mi-a dat cioco! deci are "pile" ![]()
si tu...de nu-mi dai mie toata ciocolata, nu te mai duc in mall!
![]()
uratica spune:
bruni-eu ma trezesc.ca imi pusei ceasu la 6 sa sune!!si primii de martisor de la ai mei un cucos care face cucurigu si scoala si mortii!!asa ca o sa fiu pe baricade!
si..faza asta cu chinuitul e adevarata!!pe bune!sunt o gramada de cupluri care nu reusesc!la orice pas aud numai de nereusite!!insa cel mai naspa e..ca in cazul unei apropiate de-a mele...dupa ce a facut nu mai putin de 15 chiuretaje,sa-si doreasca si ea totusi sa aiba un bebel..si hop top-iesi cu ochi din prima!!pai cine sa mai inteleaga chestia asta???cine sa mai inteleaga faptul ca noi ne facem ganduri sumbre ca poate am gresit cu ceva,poate nu meritam,iar altele sa faca enspe chiuretaje si sa le iasa iar si iar!!!
pe mine asta ma dispera!!
si tin minte de cate ori boceam si nu odata o rugam pe drita sa imi implanteze mie un bebel ce alta il dadea afara!!
asta e cea mai crunta faza cand mergi la dr!!
of of mai mai!
maddutz spune:
radem si glumim, dar anamy stii ca ovarele micropolichistice sunt strans legate de insulina si metabolismul glucidic? si ca ar trebui sa avem mare grija cu dieta si sa tinem regim
si ca prin regim, am putea sa ne diminuam simptomatologia? eu incerc, dar fata in fata cu o ciocolata
...uit de insulina, uit de ovare micropolichistice! apropos, ce sunt alea!?!
da' pt aia....uratica io tot revendic...juma' de cioco! ca sa nu zici ca-s fetita rea!