FIV la Cluj 10
Raspunsuri - Pagina 19
uratica spune:
bei fetele-unde fugirati toate???uite cum ma faceti voi sa scriu o groaza de mesaje!!!sa urlu pe-acilea dupa voi...sa ma jelesc,sa ma tar pe jos de dragul vostru!!
madutzule-vleau seminte!!daca nu imi dai,trec pe popcorn..ca inghetata nu mai vleau!ca face lau la bultica!!![]()
apalino-tu unde disparusi?
hey fetelor-mai trec eu cu vederea..va mai las sa mai chiuliti si ma fac ca nu vad!insa am o memorie ffff buna!!nu ma faceti sa strig catalogul!ca o patiti rau de tot!!comisia e intocmita!si o sa vedeti ce pedepse o sa vi se-aplice!
mare grijaaaaaa!!
uratica spune:
bine fetelor..m-ati suparat!ma lasati sa palavragesc de una singura pe aici!
asa ca ma bag frumusel in patut..ma pun sa dorm
..si o sa visez numai ingerasi!
maddutz spune:
wow! fetelor am ametit!...si nu de la tusea care ma chinuie de aproape o luna, ci de citit. daca ieri aveam io logoree, azi vad ca voi ati fost foarte harnicute!
fetelor ati observat ca a venit primavara? eu de exemplu, azi cand deschid FIV cluj, ce vad? au mai aparut vreo 2 floricele printre noi!
asa ca le urez bun venit celor 2 ghiocei iesiti din "umbra": medut si clausim
a...si mai era si o pasare "calatoare" ce s-a abatut pe plaiuri ardelene bytzi
bun venit la toata lumea! fetele noi scrieti rapid pana la mesajul 10 ca sa puteti scrie pe urma in timp real. orice, numai scrieti. si nu le luati in seama pe "veterane" ca azi au fost foarte vorbarete, de nici nu ati putut scoate un sunet de ele! ![]()
pai, mai fetelor, eu va las la pagina 11 si va gasesc la pagina 18?!
denissa_k1 m-am amuzat teribil de "alintatul" tau. oricum, cred ca, intr-o masura mai mica sau mai mare cam toti sunt la fel. dar...trebuie sa recunosc ca, nu stiu voi cum sunteti, dar si eu sunt o mare alintata. asa ca...il inteleg!
(si, si uratica este! dar sa nu spui la nimeni!
)
medut, mara, denissa_k1, Lilicica, anamy spor la oute! stati cumintele, la temperatura optima (a se citi optimism cat incape si gandire pozitiva) si veti vedea ca va fi cu noroc. simt eu ca luna asta fiind in legatura directa cu 1 si 8 martie, cu florile si cu berzele si cu primavara...veti vedea voi!
bendeljulia ti-ai luat temperatura?
turqoise vei vedea ca doamne doamne te va ajuta sa treci si peste asta si sa ajungi la liman! 
uratica spune:
ha!te-am prins!carliontato!hihi..ma facui ca dorm ca sa te prind in flagrant!si aveam dreptate!!
cum pusei capul pe perna,cum aparui....da seminte ai???vleau seminte!si daca imi dai promit ca te iert!nu te dau maine pe mana comisiei de disciplina!![]()
fetelor-suntem in criza-trebuie sa ma descurc si eu cumva!asa ca accept spaga,mita,cadouri..orice
!da sa nu ziceti la nimeni!![]()
uratica spune:
hmmm...si nu sunt alintata!!hihi..doar atunci cand vreau!![]()
mucoasa mica-tot nu ti-a trecut raceala,tusea si alte cele?of of mai mai!!de la seminte ti se trage!!dami-le mie!
si de la ciocolata!
nu mai ai voie sa mananci!![]()
apalina spune:
uau fetele mele da' ce spor aveti !!!Nu v-am uitat dar n-am reusit sa citesc totul ,recuperez eu pe parcurs ,somnic usor si vise frumoase 

si va
si intrusu'meu![]()
maddutz spune:
uratica am aparut si io si ai si tulito! tocmai am adus un castronel cu seminte! iti dau si tie!...o samanta, doar! ![]()
clausim cat despre intrebarile tale (firesti de altfel) mi le-am pus si eu! (si cred ca fiecare dintre noi si le pune, mai ales cand intram in panica). raspunsuri....eu nu am gasit inca. nu stiu celelalte fete daca au gasit! "mobilitate optima, dimensiuni etc"...mie mi-au zis fetele de la laborator ca le-au reusit si fiv-uri cu doar 800 de mii de
cat despre "eventuala greseala umana"...mai bine dau vina pe eventuala greseala umana decat sa-mi bag in cap ca sunt eu "defecta" si ca nu sunt in stare sa fac ceea ce o "piranda" face numai ca se uita "pirandel" la ea!
"vad mesaje pozitive de la femei care au incercat in strainatate si ma intreb ce sa fac". si eu! probabil au o tehnologie mai buna si poate fac o monitorizare mai atenta. poate. chiar nu stiu. stiu, in schimb, ca la primul FIV am fost 2: eu am "esuat", iar la cealalta trebuie sa ma duc in vizita, are un baietel de 2 luni si un pic! deci....se poate! si numai la asta ma gandesc!
am inteles ca ai numai 80% dintr-un ovar? povestea mi-aduce aminte de povestea unui cuplu, povestita de o prietena: ea, inainte de casatorie, operata, ramane doar cu un ovar si si ala cu probleme de ovulatie. inainte de a spune "da", transant, ii pune problema in fata viitoarului sot, punandu-l in tema de sansele foarte scazute de a face un copil. iar sotul, ii raspunde la fel de transant: "cu un ovar de-al tau si cu 2 oute ale mele, o vom scoate noi la capat!" si...au 3 copii! deci...
maddutz spune:
uratica, toate ca toate, dar pana la ciociolata mea! o samanta, doua poate-ti scap si tie! dar din ciociolata mea....ciuciu! ![]()
si asa! stai la panda! ia scoate tu la interval niste inghetata!
....si stiu io ca esti laintata! de nu recunnosti, intrebam "intrusul"! si de zice si el la fel.....trimite-l la mine ca ti-l 'reciclez eu! ![]()
apalina spune:
fetele un ultim mesaj pe azi ,intrusu meu a tinut mortis sa se bage un picut in seama
ca de altfel e si el un rasfatat ,:speranta moare intotdeauna ultima ,si nu va pierdeti speranta intr-o zi cu siguranta vom reusi toate sa ne vedem visul cu ochii !!!Madutz draga nu-mi povesti mie de pirande si pirandei
ca stau intr0o zona unde sunt har domnului si vad ca se inmultesc ca soriceii .... dar asta e ,las' ca vine si vremea noastra cu siguranta