FIV la Cluj 10

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

ohoho, ce fete harnice, si ce mult s-a scris..pacat ca eu nu stiu sa pun emoticoni..asa ca voi..dar am sa ii prind eu in cele din urma,..ca sa si insotesc de animatie cee ce scriu!
maddutz- poti sa ma treci si pe mine pe lista aceea de care spuneai (cea de inceput , probabil)numai ca nu stiu ce date sa-ti mai dau...sotul meu are putini "agitatori" cam 7-8 milioane / ml..a avut si 18 milioane dar a avut si 3 milioane...probabil si in functie de anotimp si de tratamentele cu care l-am tot bombardat de-a lungul timpului....si la care nu se plictisea niciodata sa protesteze vehement; ca sa nu mai spun , de alintat ce este, i se parea ca nu stiu ce afectiuni si deranjamente il napadesc ...si toate de la tratamentele mele..ba-l apuca "cufureala"(scuze), ba-l apuca durerea de stomac, ba-l dureau rirnichii...asa ca gasea el un motiv sa nu mai ia nimic. Deci, cu ce l-am "hartuit"?: cu branca ursului, o perioada..asta il enerva cel mai tare, nu-i placea deloc, ceai de napraznic..dar a renuntat repede la el , am fost apoi la Bucuresti dupa care a luat ceea ce i-a prescris Marinescu (Giulesti)- ac. folic+ zinc+ potent Power; a mers o perioada, dar nu l-am ma luat ca spermgrama nu dadea nici un semn de imbunatatire, ce-a mai luat ? a da , uitasem..spirulina...pe asta nu a mai luat-o ca zicea ca-l apuca caldurile prea tare (era vara si peste 34grade afara)dar oricum el dadea vina pe spirulina, a da si Coenzima Q10, pe asta nu mai tin minte de ce nu a mai luat-o ; s-a plictisit si el saracu...oricum e un alintat fara pereche..probabil asa e cand nu ai copii...devii tu cel alintat ca un copil.
Dar, ce uitasem eu sa va spun, e ca toata oligospermaia asta se datoreaza (cred) si unei hernii inghinale pe pe care o are din adolescenta si care e netratata si neoperata si e si normal ca toata productia de spermatozoizi e generata de un singur testicul..ca celalalt saracu e agresat tot timpul de intestinul care herniaza peste el !!!!De operatie ? nici nu poate fi vorba ...nu stiti cu cine am de-a face ...daca va inchipuiti ca si pentru o recoltare de sg(injectie , deci)a trebuit sa apelez la santaj(ca nu merg in concediu...si mai ramasese o zi pana la plecare)va dati seama ca pentru o operatie trebuie sa-l sedez, sa-l leg ..sa ...la bla bla ...nu stiu..asa ca iese din calcul. Deci, cam asta e ..Pupici tuturor fetelor !!!!! Daca trebuie sa mai adaug ceva, Maddutz, sa-mi spui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Mara , eu miercuri la 8 trebuie sa fiu la clinica.
Uratica, oare cum de reusesti de fiecare data sa fi asa de prompta si de draguta????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

medut draguta fi fericita draga mea , la asa productie si la capat de drum te apuca ganduri sumbre?veazi ca si eu scot, ca vad ca aici toate se rezolva cu bataiefi optimista , ai toate sansele draga mea, hai capul sus ..
uratica gata sunt acasa, hai uite te chem la un vin , dar sa nu spui fetelor ca unele n au voie..
mara tot am stat si m am gandit..de ce sa ma stresez? pai nu rezolv nimic si abia am scapat de altele...deci crede ma ca abia astept sa merg la nenea sa ma taie un pic daca asta i placerea lor..si o sa fie bine macar dupa, deci chiar nu mi mai fac probleme..tu stai linistita si odihneste te sa iasa embrioni de calitate extra..
deci ne am inteles ?fara stres!!!hihi si mie imi vine sa rad ..ce tare sunt ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

eu sunt in spt 2, de tratament cu diphereline,cand incepe tratamentul de stimulare adevarata, cate injectii se fac /zi? caci acum ma injecteaza o colega de serviciu - la serviciu, adica in timpul programului..dar e o injectie /zi , dar ma gandesc dupa ce incep stimularea cate injectii se fac pe zi din moment ce mi-au spus de la Cluj sa-mi cumpar 40 fiole? ca sa vb cu altcineva sa mi le faca,..acasa eventual seara.
Apropo, de doctori care e Surcel si care e Micu? Eu il stiu numai pe Stamatian caruia i-am citit ecusonul din piept si l-am salutat imediat(stiam ca la el trebuie sa merg)...si el m-a onorat cu (saru-mana sau buna ziua- nu mai tin minte) dar ce tin minte e ca la sfarsit era"domnisoara" si eu era sa cad pe spate inainte de a ajunge la cabinet; noroc ca nu ma pune la "fiert" ca la cei 40 de ani as consuma o cisterna de gaz metan...
Si mai era un doctor frumusel rau, ce-i drept, m-am bucurat ca nu-s la el...eu ca eu , dar sotul meu s-a bucurat si mai mult..(glumesc), care se mai foia pe holurile alea, si am mai retinut un doctor cu un defect la picior, schiopata putin, si era mult mai in varsta. Va intreb, pentru ca am vazut discutii de-ale voastre despre cei doi si ma gandesc ca daca Stamatian e prefect si ma abandoneaza(sper sa nu..!!!!)sa stiu si eu spre cine sa ma indrept(daca voi avea vreun cuvant de spus).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

of of mai mai..m-am distrat copios citind mesajele denisei!hihi..simpaticuta foc!!of of..oare ce se facea al tau sot daca avea o ia o pauzare al-dracu asa ca unele dintre noi-hihi..nu dam nume!!
cred ca eu numai ma uitam la al meu si deja bea si tincturi,manca si pastile..insa al meu nu e cu problemsi!!macar atat!ca la cate am eu...atat imi mai trebuia!insa imi amintesc cand a trebuit sa faca spermograma!!ca el nu se duce!ca nu face!ca el e barbat!!ca nu are probleme si eu o stiu si poate sa mi-o demonstreze mereu!e si f modest!si se puse el pe o jale si un bocet de vai mama lui!!i-am zis scurt-nu vrei?bine!o sa gasesc pe unu care vrea sa faca copii cu mine!si l-am executat!!in secunda 2 era deja la prestat!si asa s-a bucurat cand am mers eu cu borcanasul la analize si el doar a prestat si l-a umplut!oricum..acum,in situatia in care suntem si dupa timpul care a trecut de cand ne dorim bebe..ar face absolut orice ptr asta!!cred ca ar lua si cianura de ar fi nevoie!l-am educat bine!
bruni-multam de tratatie-chiar am nevoie de asa ceva!vreau sa beau o sticla intreaga sa-mi revin!!ca vad ca tot primesc socuri peste socuri-primul cu analizele tale,acum cateva minute primii vestea ca finii pe care i-am cununat s-au despartit si ca acum el e in spital ca a luat nu stiu ce pastile,ca firma super tare la care lucrasem,cu o cifra de afaceri de 3mil de euro!!!e aproape in pragul falimentului....ca o coleguta ce ramasese insarcinata au dat-o in somaj....bai frate ce se intampla???
offfffffff-numai probleme in lumea asta!!sper sa nu ma napadeasca si pe mine!!ca asa pun mana pe si fac un ping pong cu ele de nu se vad!!
mara-pai nu-mi dai si mie niste ciorbita?ca sa nu ma mai chinui eu..ca si-asa tu nu mananci!

Mergi la inceput

uratica pai mai fata , acuma ca mi revin eu tu ai de gand sa cazi?pai cum asa !!!tu esti omul de baza aici !!! deci vezi ca ma bazez pe tine sa ma sustii pe mine si pe restul!!! problemele vin si trec!!! da le incolo , numai sa fim sanatoase!!
deci ne am inteles , da?

Mergi la inceput

denisa mult noroc sa ai si tu un cofrag de oua..ca aici la noi asa merge treaba...si la urma 2 bebei frumusei si sanatosi...

Mergi la inceput

hihihi..mi-au schimbat expresia cu......."ia o pauzare"!am vrut sa zic o nevasta..numai ca am folosit alt termen m uiere..sper ca acum sa il scrie corect ca am facut pauza intre litere!

Mergi la inceput

bruni-stai linistita ca nu cad!sunt mama ranitilor acum-ca nu mai zic ca si frate-miu a venit plangand la mine ca s-a suparat prietena pe el..si multe multe chestii de genul asta!!dar..ti-am zis ca nu imi mai permit luxul sa cad in depresie!!!!si nu o voi face!indiferent de situatie,voi merge inainte!!si ii voi ridica si pe cei din jur in picioare!ptr ca imi doresc prea mult sa reusesc!si voi reusi!garantat!
voi fi graviduta si voi pune toate problemele in cui!!!!
dar nu cad!!m-am urcat pe val si merg inainte!!!
si tu vei face la fel!si vei avea si papusica thailandeza!!ptr ca plecam in grup la odisee!

Mergi la inceput

fetele chiulangioaice-la raport cu voi!!
hmmmmmmmm....o sa pun eu pe voi,ca asa nu mai merge!!pai credeti ca trece o zi din viata voastra fara sa aflam si noi ce ati facut?s-o credeti voi!tot vom afla pana la urma!trimitempaparazzi dupa voi!
enni-mai vrem poze cu bebicii R&R!te rugaaaaaaaaammmmmmm!
jovanna-hai apari si tu cu dolofanelul!abia asteptam sa facem cunostinta cu el
criadema-mai vrem povesti cu strumfii!
moni-mai vin-o cu bebicile sa ne mobilizezi si mai mult!

Mergi la inceput