FIV la Cluj 10
Raspunsuri - Pagina 17
uratica spune:
bravo bruni!asa te vreau!!!crede-ma ca si eu as mai face inca 7 operatii de as sti ca asa ajung la bebe!!!!
ma bucur ca privesti din perspectiva asta!!si ia-o si pe madutz cu tine sa-si faca si ea laparoscopia!!!!!!!!!!ca manca bataie!poate dupa laparo ramane imediat insarcinata!!
of bruni-prin cate trebuie sa trecem!!insa le vom rezolva noi pe toate!!garantat!
si nu avem incotro!trebuie sa acceptam realitatea asa cum e!numai ca sta in puterea noastra sa o putem schimba!ptr asta avem nevoie de vointa,de curaj,de speranta,de optimism si de sustinere!care e din plin aici!!asa ca fetelor..mergem inainte!
medut spune:
Buna tuturor
Mara eu te-am vazut azi. Pregnyl am gasit la dr. Micu intr-adevar si m-am linistit. Astazi trebuie sa il fac, la ora 20-21.![]()
brunadria spune:
uratica iti dau raportul ...hihi sa nu crezi ca s suparata ...ma duc sa mi vad prietenele si
un vin sa uit de toate si sa recapat forta...va pup , intru mai tarziu...
medut spune:
Eu miercuri am punctia. Sper sa imi si gaseasca niste oute. Am in total 9 foliculi, 7 de 18mm si 2 de 16mm. Am niste emotii...Incerc sa fiu cat mai optimista dar cateodata ma mai napadesc ganduri sumbre.
uratica spune:
bravo fetita!dale-n colo de probleme!!mama lor de probleme!!las ca le rezolvam noi!!le calcam in picioare!!pai ce?cred ca ne fac ele pe noi?si vreau si eu
!!!!!!
draguta!simte-te bine!pe cat se poate!
si vleau si seminte!!!!!madutz-vleau seminte!!
medut spune:
Adevarul este ca daca nu erati voi , eu deja eram la nebuni. Dar totdeauna cand imi pierdeam optimismul, intram repede pe forum si citeam si astfel imi ridicam moralul. Imi place ca sunteti ca o familie care va incurajati una e alta si asta e foarte important.
Va pup pe toate 

uratica spune:
medut-scuze..ne-am intercalat cu mesajele!!bafta multa!!!garantat vei avea oute de calitate superioara care impreuna cu gigeii se vor transforma in niste embrioni lipiciosi de mamica lor!!iti tinem pumnii stransi miercuri!si pana atunci iti facem galerie!!

si..scrie cateva mesaje repede repede ca sa iti apara mesajele in timp util!
mara72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui medut [br]Eu miercuri am punctia. Sper sa imi si gaseasca niste oute. Am in total 9 foliculi, 7 de 18mm si 2 de 16mm. Am niste emotii...Incerc sa fiu cat mai optimista dar cateodata ma mai napadesc ganduri sumbre. |
medut, e bine, 9 foliculi e foarte bine, important e sa fie de buna calitate nu trebuie sa fie foarte multi. Miercuri ne vedem, eu o sa vin la control. Te pup si pastreaza/ti optimismul
mara72 spune:
uratica stii ce ciorba am in frigider, ca am gatit aseara? fasole cu ciolan
Parca ne-am fi inteles dinainte. Da nu am voie sa maninc, ca trebuie sa maninc nesarat
Ca sa nu ma umflu de la medrol. Da am mincat friptura si dupa aia am baut o bere
evident din aia fara alcool. Am niste pofte... si nici macar nu-s gravida inca
mara72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria uratica nu ma las si gata !!!!sunt hotarata!!!o sa vezi ca o scot eu la capat!!!pai si mai conteaza o operatie la activ?pe langa cele 7?? pai daca asta e rezolvarea problemei...o rezolv...si gata!!! pe bune ca mi am revenit..asta e , la final o sa fie bine!!! |
pai bruni asa te vreau, nu ne lasam noi cu una cu doua. Ca doara suntem maramuresence din alea hotarite, nu?