FIV la Cluj 10

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bei..ai grija ca eu stiu sa ma apar si singurica!!ca apalina e ocupata cu intrusu!de..o intelegem!insa eu stiu sa dau la picioare!asa ca fereste-te!si crezi tu ca la crizele mele cand voi fi in prag de fiv!nu o sa-ti fie tie mila de nervisorii mei,de stresul la care o sa fiu supusa si nu o sa simti tu nevoia de a ma face sa evadez din spital si a ma duce in mall de manuta??
las ca stiu eu ca esti fata buna si o sa ma calmezi cu o shoppingaiala!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

of, of, mai, mai!
apai....ce-oi face cu tine?!
iti dau juma' de cioco. treaca de la mine! (cred ca observi cca-mi tremura mana in timp ce-ti dau jumatatea ta)
si la mall...apoi te-oi duce! ce-oi face cu tine?! ai noroc ca am simt patriotic si ma gandesc la densitatea po****tiei tarii, care trebuie crescuta!

Mergi la inceput

hihi...madutz-la mine e distractiv ca eu slabesc,iar intrusu meu se ingrasa!saracu..acu vrea sa faca cura de slabire ca il tot cert ca a facut burtica!da e dragutel foc asa!insa imi place sa il necajesc!!ca si eu cand aveam cateva kg bune in plus mereu imi zicea grasunica!
apropo-eu nu fusei intotdeauna asa schiloada..ci am avut si 65 de kg!eram plinuta....insa de cand am inceput cu stresul-cum am slabit!acum am urcat din nou la 45 de kg!dar cum ma agit un pic-cum slabesc!asa ca..vreau la mama!ca acolo nu aveam nici o grija,nici o problema..si aratam si eu a om!!cine-mi mai da ciocolata?ca vreau sa ma ingras!

Mergi la inceput

hiiii..ai vorbit prostii..ai vorbit prostii..ca ti-au pus stelute!te va fi zis!!!daca vrei sa nu te parasca da-mi toata ciocolata!

Mergi la inceput

bine,nu vreti sa-mi dati cioco..asa ca ma duc la nani!trebe sa ma hodin bine....ca altfel vine bruni si ne trezeste cu un butoi de apa rece dimineata!
uff..noroc ca veni intrusu apalinei!ca altfel ramaneam fara timpane de la tobele puse de apalina de dimineata!
madutz-si pune-ti intrusu sa te inveleasca bine si sa-ti dea siropel de tuse!sa te faci bine!
somnic usor fetele!noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

no fetele i bai ! no hai ca va impac io ... hai treaca de la mine ... mai donez io o ciocolata sa nu fiti supi ...da' cu o conditie ,fuguta ,valea la culcare ca acu' va pai lasati-ma sa prestez si io ceva munci ca trebe reinnoiti ca de 2 luni ... asa cred ... trebe prospatura ca de vmaine gata ... vineri spermograma care musai musai sa iasa buna asa ca hai nanic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Ei ei, aseara va lasai fete linistite si acu de dimineata ce gasesc ? fetele iar bintuira pe forum pe la ore mici
Asa ca Desteptareaaaaaaaa !!!!!
medut o sa ne intilnim cu siguranta in clinica, si eu vin la monitorizare pe la ora aia. Sa nu ai emotii, bine?
denissa m-am distrat copios de al tau sot. Si al meu baga fel si fel de naturiste , ceaiuri si pastilute desi hiba e la mine. Da e disciplinat si inghite tot ce ii dau eu fara sa puna prea multe intrebari. Daca o sa faci stimulare cu menopur si ti-au dat sa iei deja 40 de fiole din start inseamna ca vei face cam 3-4 fiole odata iar in prima saptamina de stimulare si cite un diphelerine odata la 2 zile. Din a doua saptamina de stimulare o sa faci din nou diphelerine in fiecare zi. Dar o sa iti dea ei o fisa in care o sa iti treaca schema de tratament pentru fiecare zi. Eu am facut toate injectiile dimineata desi am vazut ca erau fete care faceau inhibarea dimineata si stimularea seara, dar eu am preferat sa le fac toate dimineata, doctorul mi-a zis ca e OK asa. Injectiile poti sa ti le faci si singura iti poti lua seringi de 2 ml si sa amesteci cite 2, si din alea cu ac detasabil ca sa nu fii nevoita sa te intepi de mai multe ori- scoti doar seringa, lasi acul in burtica si pui o seringa plina. Sunt si instructiuni despre cum sa ti le faci singura, in burtica nu sunt nici dureroase si eu stiu ca marea maljoritate a fetelor si le fac singure. Mie mi le face sotul a fost dorinta lui, cred ca vroia sa se razbune pentru cine stie ce i-oi fi facut Da nu i-a iesit ca nu ma doare defel. Daca mai ai intrebari suntem aici
kry, clausim bine ati venit. kry poate ca norocul tau e in alta parte si nu la cluj, eu iti doresc sa iti stringi in brate copilasul cit de repede. Nu renunta si mult mult noroc
clausim mult noroc si tie
pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

hello fetele!

ioi.. v-am lasat la pag. 15 si va gasesc la 21??ca mult de recuperat, sa vad cand pot sa "evadez" ca sa ma pun la punct cu stirile.
uratica, eu am acasa vreo 12 baxuri de ciocolata, daca vrei iti trimit cu mare placere si tie ca eu de ieri m-am hotarat sa renunt la dulciuri dar .. nu chiar la toate..la cele de casa nu
la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

turqoise, 12 baxuri ciocolata????!!!! fetelor...v-am zis ce bine arata turqoise? are niste ochi...si un par superb! si are si o silueta de invidiat! ( ...12 baxuri ciocolata... )
denissa_k1 cred ca dr fumusel rau daca era si inalt era micu! (adica sigur) iar surcel e micut, brunet si cu ochelari negri. cel ce schiopata era dr. rosca. cat despre stamatian, nu cred ca va renunta la clinica nici mort!
a...si denissa io ti-as recomanda sa nu-ti iei din start toate cele 40 de fiole. nu de alta, dar s-ar putea sa ramai cu ele. eu la primul fiv am ramas cu vreo 12 fiole. "noroc" ca a trebuit sa fac si al doilea fiv! (glumesc) oricum, daca ramai cu fiole le poti "vinde" prin fetele de la gine I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna dimineata...
mara multumesc de cafea, tocmai o savurez...
pai fetelor, ce pofte aveti!!!! si nu sunteti gravi...ce o sa faceti cand o sa fiti?
eu nu mananc cioco ,doar o data pe an..nu sunt cu dulciurile ..uratica de inghetata nici nu poate fi vorba...
fetelor va doresc o zi frumoasa..

Mergi la inceput