*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (26)*
Raspunsuri - Pagina 21
lorellay spune:
Mey..da mult mai scrieti....Vad ca ati cam terminat cu scrisul noaptea, deci si-au revenit bebeii.
Eu nu stiu la ce sa ma uit la tv..Diana doarme de la 20..a cazut rupta dupa baie, si de 15 min e si COdrin in pat, nu cred ca a adormit inca.Mi-e si mie cam somn da de cand cu codrin cu "pavor nocturn"
mama lui...nu ma bag in pat decat dupa vreo 2 ore dupa ce adoarme el.
Ma cam doare spatele..nu-i usor..spalat, mancat, schimbat....2 strumfi.Cine are stie ce spun!
Si mai reveniti-va cu kg...ce-aveti?Va dau cure de slabire de la soacra-mea...ca face la greu da nu slabeste o iota.Intr-un timp baga numai sucuri de lamaie...de mi se facea mie gura punga....
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
dandusa spune:
Olivia,
faceti copii frumosi
ar fi pacat sa va opriti la David
de fel sant f calma,echilibrata...dar cand vine una niciodata nu vine singura...si-s om si eu,clachez ca deh...asa-mi incarc bateriile
am 5 zile/saptamana in care sant singura de la 18 pana a doua zi la 14,cu amandoi...,fa-le dus/baita,incalzeste mancarea/alapteaza,schimba pampers/pune la olita,gadila-i/danseaza-i/,distreaza-i/joaca-i,cara in sling/brate,mai strange una alta,mai culca-i,mai scoate-i afara...clachez si io,ca-s om la naiba.si asta nu in conditiile in care sant ok copii...,nuuuu,doar in cazuri rare cand unul din ei ma cocoseaza sau are nevoie de muuulta atentie...sau refuza sanul cu inarjire...sau are numai zile si nopti de plans etc. ca-n rest este relativ usor.ma organizez f bine si ma concentrez doar asupra lor,restul fac cand se trezeste Claudiu.nicodata nu fac drum la baie/bucatarie doar pt un lucru,totdeauna rezolv doua lucruri cel putin![]()
precum spuneai...fericrea este dubla si din punctul meu de vedere nu s-au inventat cuvinte sa pot sa exprim ceea ce simt vis a vis de copilasii mei dragi,sant minunati,ma simt norocoasa ca m-au ales sa le fiu mamica desi acum probabil ca regreta![]()
azi au revenit la sentimente mai bune sau m-am mai calmat eu...nush care-i bai-ul da' i ok.
Otilia,
10 ore???dumnezeule...,tre sa fie un secret in puii mei si daca nu-l spui,jur ca-mi fac drum la Buc si de data asta vin la tine
zi-mi si mie,she sa fac sa doarma pruncu atat,fie-ti mila...
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
Olivia26 spune:
Danduselule, hihi exact ca tine patesc si eu, cand se aduna si se-aduna...ajung la maximum si-apoi nu stiu cum se face, o fi avand creierul vreun mecanism de autoaparare, dar ma calmez. Stai linistita, nu-ti face griji, cred ca toate trecem prin cate o perioada de asta numai ca tu si de data asta...la dublu; oricum, lasand asta la o parte, stiu prea bine cat esti de fericita cu doi pui perfecti!
Reteta de ingrasat: Nu mananci toata ziua ca stai si te joci cu copchilu', abia daca ai timp sa mergi la baie, asa ca bucataria iese din schema (ai putea daca ai vrea intr-adevar dar ti-e si lene si iti si place dragaleala si pupaceala
) iar seara dupa ora 6, 7 vine sotul cu pizza, hamburgeri, croissante, inghetate, profiterol si alte asemenea si dai atacul in toate...succes garantat.![]()
Azi sunt tare mandra de mine
, am mancat sanatos
(un ou fiert, iaurt simplu, un lighean
de salata verde, conopida cruda rontaita
, cartofi copti
) plus 
Am plecat sa facem baita la gras. Va pup dulce.
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Amalia spune:
Va ziceam ieri ca ne intorsesem de la vaccin. Buuun...toate bune si frumoase pana seara. Nu tu agitatie (ca la cel de la 2 luni), nu temperatura...adoarme copilul ca de obicei pe la 21 si ma trezesc ca pe la 23 incepe sa planga. Hmm, imi zic..nu s-o fi saturat copilul (cu toate ca prima trezire e mereu dupa un minim de 3-4 ore). Ii dau sa suga, se linisteste si-l pun la loc in pat.
La 1 se scoala din nou..in aceleasi urlete (nu-i e specific sa urle asa de foame)..ii dau din nou sa pape si la nani. Eh, deja de aici, se cam termina povestea si trezirile care au urmat au fost cam din ora in ora
, iar la 6 dimineata s-a trezit de tot.
Ziua de astazi...luuunga, multe reprize de plans necontrolat, tipat, n-a mers cu plimbat in brate, cu mangaiat, cu nimic. A fost si usor febril toata ziua, iar locul vaccinului era rosu si se simtea tare. Dai cu comprese, supozitor cu paracetamol, dragaleli si pupaturi.
Acum face nani...tot de pe la 21. Sunt curioasa ce noapte va avea.![]()
Astept cu "interes" durerile de dinti. La cum a suportat durerea asta, ma astept deja la ce-i mai rau de la alea.
Asa ca va las si ma duc sa mai dorm cat mai am cum.
Va pup dulce si va doresc o noapte linistita!
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
babyzapi spune:
Amalia offff ce noapte agitata ati avut
. Sper sa recupaerati cu somnicul in noaptea asta 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
alra spune:
offf dandusa, vai de fundu tau mai fato. nu poti angaja o tanti sa te ajute cateva ore pe zi ca sa mai respiri?
amalia, cred ca va fi bine la noapte, tin pumnii 
eu sunt muci, am alergat de dimineata, m-am enervat cu amenda si apoi am fost si la kinezist unde m-am extenuat. nu am oxigen in cap.
am reusit sa o adorm pe nicole, laura doarme si ea (doamne ce agitata e laura zilele astea ...) acuma trebuie sa ma duc in garaj sa pun o masina la uscator si alta la spalat, sa fac baie si apoi am voie sa ma uit 1 ora la film... uff, sper sa doarma nicole ca ieri la 11.30 m-am dus sus cu ea si la 12 coboram la loc sa ii dau o sticla de lapte praf. aveam o senzatie de deja vu
noptile alea de o culcam la 2 ...
maine am 2 sarje de musafiri ![]()
editez ca am uitat: mai fetele stiti de ce mi-e mie pofta, da al naibii de pofta? de o prajitura cu crema de ciocolata, multa crema si ciocolata 
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
bertha spune:
Va rog mult, cititi aici, poate exista cineva care poate ajuta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134028&whichpage=1
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra editez ca am uitat: mai fetele stiti de ce mi-e mie pofta, da al naibii de pofta? de o prajitura cu crema de ciocolata, multa crema si ciocolata ![]() |
Hai la mine...cele doua ture de musafiri, toti au venit cu praji, si deh...am luat si eu...sa am cu ce-i servi. Am mancat cat am mancat, asa , in nesimtire, da` nu mai pot. Va invit, sunt de toate felurile!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

dandusa spune:
Alra,
cred ca tanti,mai rau m-ar incurca
daca-s zile cu copii linistiti,chiar nu ma plang...n-as avea de ce.n-am dat cu aspiratorul niciodata,de calcat nu calc decat pt copii.mancare fac cand se trez Claudiu sau cazuri rare...,cand dorm ambii copii.in rest strang toate cele imprastiate si ma ocup strict de ei.Crinuta este timbrul,Raducu stampila si Claudiu evident...postasul![]()
in conditiile astea,she sa mai caute si tanti,zi si tu?!![]()
ps:zici deamenda...,merita atatia nervi si atatea acte,declaratii?
ps1:amandina iti trebuie ,stiu eu.si nu oricare...una insiropataaaaa
noapte usoara,va doresc

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
bertha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra offf dandusa, vai de fundu tau mai fato. nu poti angaja o tanti sa te ajute cateva ore pe zi ca sa mai respiri? amalia, cred ca va fi bine la noapte, tin pumnii ![]() eu sunt muci, am alergat de dimineata, m-am enervat cu amenda si apoi am fost si la kinezist unde m-am extenuat. nu am oxigen in cap. am reusit sa o adorm pe nicole, laura doarme si ea (doamne ce agitata e laura zilele astea ...) acuma trebuie sa ma duc in garaj sa pun o masina la uscator si alta la spalat, sa fac baie si apoi am voie sa ma uit 1 ora la film... uff, sper sa doarma nicole ca ieri la 11.30 m-am dus sus cu ea si la 12 coboram la loc sa ii dau o sticla de lapte praf. aveam o senzatie de deja vu maine am 2 sarje de musafiri editez ca am uitat: mai fetele stiti de ce mi-e mie pofta, da al naibii de pofta? de o prajitura cu crema de ciocolata, multa crema si ciocolata ![]() ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Bravo pt efort si vointa!
Da'puteai sa nu mai editezi, ca m-a apucat si pe mineeeee!
E clar, sunt pe campii, cre'ca stau prea mult in casa. Terminasi cu reclamatia? Ha, ha, eu facui azi un mail kilometric la Orange, sunt in razboi cu ei, pai ei se pun cu mine, la cat am capsa de pusa de cateva zile, cre'ca ma duc personal peste ei, cu tot cu galusca din dotare, sa ma mai supere ei pe mine!Babyzapi, mi-a placut mesajul tau cu kg, eu una te inteleg si pe tine. Am observat ca slabutelor toata lumea le atrage atentia "vaiii, ce slaba esti!", "vai, da' mai mananca si tu", pe cand grasutelor toti se feresc sa le zica ceva, poti sa te faci cat casa, ca rar se gaseste vreunul sa ti-o spuna (in afara sotului

Dandusa,
si eu stateam singura cu ei pana la 17, noroc ca s-a dus Darius la gradi si pana la 13 suntem numai intre fete. Si nu avem pe nimeni in Bucuresti, ii caram cu noi peste tot. Las'ca se fac ei mari!
Amalia, pupici pe picorusul grasut si suferind!

Eu raportez a 4-a zi cu copil urlator, nu mai stiu ce sa-i fac, acu' rade, acu' plange.

Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Cum s-a nascut Ioana