*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (26)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Mamiseli,
da-mi pm cu adresa ta,te rog
Bertha,
dureros este ca noi avem o bunica aici,da' ea are numai un singur nepot,pe astia doi,ii viziteaza scurt o data la doua saptamani.pentru ea,chiar nu conteaza ca sant mai mici,de fapt...n-a contat atunci cand chiar aveam nevoie de ajutor si cand Raducu era mic de o saptamana plus Crinuta,5 noapti/sapt singuri.da precum spui,se fac ei mari...

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Bertha,
si totusi...,ceva are.da,ce?
azi Raducu a fost mai linistit.paote din cauza mea,nu stiu.tu cum mai esti?te simte ,oare?ce crezi?
sper din suflet sa fiti mai bine maine.

acum chiar ca fuggggggggg

poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

ma dor tati sheli...
ma doare capul, o masea, urechea, ochii si totzi muschii (sau ma rog, suncile)

asta ce e viroza, sau raceala?
ca sa stiu daca o ia si fi-miu

dandusa, io capitulez
il duc la cresa .... sau il las nemancat o saptamana pe al' mare

singura treaba din care ma enervez de simt ca fierbe sangele inmine, este doar de 3 ori pe zi, cand tre sa manance
cand vad ca intoarce capul numai cand ma vede cu un castron in mana. moooooooor

mah, daca nu vor mancare la diversificare... va rog io.. lasati-i in pace o saptamana
proasta de mine n-a facut asa.
poate de aia refuza in mod constant mancarea

ma duc sa ma dau cu capatzana de calorifer, poate ma anesteziez si nu mai doare

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Bertha,
si totusi...,ceva are.da,ce?
azi Raducu a fost mai linistit.paote din cauza mea,nu stiu.tu cum mai esti?te simte ,oare?ce crezi?
sper din suflet sa fiti mai bine maine.

acum chiar ca fuggggggggg

poarta-ma mami

Multumesc!
Asa imi zic si eu, da' nu descopar ce. Mananca bine, face kk, nu-i e cald, nici frig, e plimbata, dragalita din plin...nu stiu. Singura chestie diferita e somnul, inaite dormea pana la 9 dimineata, acum se trezeste pe la 7, ne aude cand il pregatim pe baiat de gradi (el nici dimineata nu poate fi linistit, tot ca vandalii e). Si eu m-am mai necajit uneori, da' am fost si mai suparata si n-a avut nimic.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

fuck...sau..buna seara..abia acum am reusit sa-mi pun barbatii la somn, fiecare cu patu lui...io mai stau sa gat mancarea...am citit , sun t pe la inceputul cap...unde vorbeati de mancat pofte kile..
sa va spun ce pap io...dupa ce cica am incercat vreo doua zile sa manc mai light sa mai slabesc si io...m-am dat cu capu de pereti pt ca efectiv nu era lapte!!!!si plangea briciola mea de foame...cum de biberon nu se atinge nici sa crape de foame, am pus mana si amm revenit la mancat ca lumea ,laptele asta cu mancare se face nu cu salata...
ieri facui de ex sarmale, mamliguta cu branza data la cuptor...azi facui o tocanita de pui cu ciuperci, paste...mancare consistenta frate si am mancat toot!si o pita intraga!
cand termin cu alptatul ...tot asa oi manca ca tare muult imi mai place,e tare buna mancarea asta yamii...cand nu manc is cea mai rea , o hiena...

olivia......si io ma gandesc la bb2!daca ar fi la fel de bun ca bb1...semnez imediat pentru!numai ca tre sa vad cat timp trebuie sa astept sa raman gravi dupa cezariana...ca tare mult imi doresc un fratior ...foarte mult...

revin maine byeee

Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea!

Mergi la inceput

spiridus....uf...in pumnii sa nu fie raceala....si sa nu patiti nimic...

dandusa...mai io cand vad asa femei...harnice...fac plecaciune...bravo!si copchilu meu a dormit ieri 12 ore...sau 13...cu o trezire de 10 min pt papa...facuse vaccinu poate de aia...cred ca incepe sa doarma toata noaptea...de pe la 11 ,12 pana la 10 dimi...nemiscatam inviiins!asa ca io ma tresesc la 7 , 8 si termin treaba pana se scoala el...dau tatza ragait vomitat...si afara sa-i inghete un pic nasu...(asta cu iesitu asa dimineata e scuza sa pot manca io brioshe calde la bar, cica ies sa scot copilu la aer curat)

Mergi la inceput

amalia,ooo pup copilas vaccinat...sa-i treaca durerea mama ei de tanti cu injectia, na na na i dau!pupa si strange bebeu la piept la mami...dragu de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cherie, esti bestiala, hienooooo....
Macar tu sa mai apari pe aici daca Windy ne-a sedus si ne-a abandonat.
Esti viteaza mai daca deja te gandesti la bb2.

Si a mea doarme de o ora, incredibil ce saptamana am avut, parca mi-a schimbat cineva copilul dintr-o data. Nici nu v-am zis ca de cand doarme 10 ore nici nu o mai pun adormita in patut, nu mai este nevoie sa o plimb prin casa sau sa o legan putin. E obosita si o pun in pat, adoarme singura.
Sa n-o deochi ca ata rosie nu are. Se mai spune ca se schimba in bine copii dupa botez, eu insa tind sa cred ca nu mai are colici si se apropie de 3 luni, isi face singura programul. Din fericire imi convine cum si-l face.

Dandusule, as spune in gura mare secretul numai sa fie toate mamicile odihnite si vesele. Doar ca stii tu bine cum este treaba fiecare copil e unic.
Si fiecare mamica este unica, asta ca tot vorbiram de kilograme, da-mi reteta sa arat si eu bine ca tine , sau cei doi nazdravani te mentin in forma.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

na ca mi-o pierit somnu..bantui pe forum , ma mai uit la poze...
diamisha...frumoasa fetita ati mai facut,sau mai bine zis a mai fcaut pt ca e leita tati...asa vad io...

bebecris...atentie ca expodeaza grasuuuu...haha..ce frumoooos e buzatu..mor dupa copii cu buze pliine...

manumanu...si alexandru meu e tare sperios...e invatat cu galagie, lume...si totusi se sperie la zgomote mai puternice...ieri era sa-l trimit pe barbat sa doarma la ma-sa ca io sunat celularu (are si o elodie tare tampa si urlatoare)si mi-o trezit comora din somn intru.un tipat...ca nici la vaccin nu o urlat asa...

Mergi la inceput

beeei bogatanelor...voi toate aveti balansoarula ala ce costa cat mancarea mea pe o luna???...m-am suparat ,vreau si io unul asa mai simplu,la iefinica...ca tare imi mai trebuie ,sa stea copilu linistit sa se balansesze in timp ce io fac de papa etc...

Mergi la inceput