*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (26)*
Raspunsuri - Pagina 16
Ramo2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olivia26 Ramo, natural am nascut. Bertha keep up the good work![]() ![]() Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 ![]() Made in the Holy Land ![]() Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Aaa...pai d-aia poti sa faci exercitii.
Pe mine nu ma doare operatia, dar cand ma intind ma arde un pic in partea dreapta, acolo s-a refacut mai greu pt. ca am pe dreapta ma dau jos din pat si am fortat un pic...Mi-e frica sa ma apuc de exercitii
Dar ma gandesc ca din aprilie ma duc cu pitica la inot si o sa trebuiasca sa ma despoi sa intru cu ea in apa...si ce fac cu burtica

Acum o mai maschez cu burtiera...Sunt eu slaba..dar cu burtica...

Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
bertha spune:
Malinas, am mai povestit, eu i-am dat lui Darius suc de morcov la 3 luni si nu l-a ajutat deloc cu scaunul.
Numai supita de legume l-a ajutat. Se chinuie rau micutul, chiar nu mai poti amana o luna?
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
mar_ysa_28 spune:
1 Untul il topesti si intinzi pur si simplu pe foaia intinsa.
2 Le intinzi pe masa...scuze..eu fac rulouri ca asa nu se imprastie implutura...
Pont...am observat ca e mult mai bun aluatul cand se raceste!!!
Multumesc pt reteta
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Flowers spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Olivia26
Yeees, ok dar numai cu o bucutza de Brianna la schimb. Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 ![]() Made in the Holy Land ![]() Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Ii dam doua, e super oferta.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978
mar_ysa_28 spune:
Ramo...e port bebe...ma miram yo 
Eu sunt intr-o depresie cu bublele piticei...ies in parc poate ma calmez...

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii 
Flowers spune:
| citat din mesajul lui lorellay Alina..si eu am avut aceeasi problema cu Codrin cu kk..ma disperase.Si intamplator a primit un borcanel cu piure de fructe de afine....si i-am dat si de atunci a facut kk zilnic....si-am incalecat pe o sa si ti-am spus povestea mea.... ![]() Am pus si eu poze la cozonacei.... Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Eu borcanasul cu afine il foloseam la Julia cand era deranjata la stomac.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978
criss703 spune:
Buna dimineata si de la noi la ora 12 ![]()
La multi ani / si lunite sarbatoritilor de azi 

Otilia
sa ma " stupii " bine bine ..(asa se zice aici la a scuipa)![]()
Oceanborn oricand un gagicut italian e bine venit ![]()
Olivia ,
sa nu ne spui lui David ![]()
Gata merg sa beau cafeaua data de Otilia in dimineata asta 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii
malinas spune:
| citat din mesajul lui lorellay Avea 4 luni aproape....fara cateva zile...Pe borcanele scria de la 4 luni.Da eu -am dat.La noi nu am gasit , mi le-a adus cineva din germania.Da poate gasesti, ca de atunci au trecut 4 ani.Si noi ne-am chinuit cu supozitoare de glicerina. Spune-mi David cate g are, adica a avut la 3 luni?Cat a avut la nastere?Ca Diana mea avea la 3 luni 4850g...mititica.... Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
David a avut la nastere 3380 si la 3 luni 6100.Dar, tine cont, ca david primeste de la 7 saptamani completare lapte praf.Plus ca...fetele sunt mai delicate.Si, ti-am zis, noi ne inscriem la Diana la petit.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
malinas spune:
| citat din mesajul lui bertha Malinas, am mai povestit, eu i-am dat lui Darius suc de morcov la 3 luni si nu l-a ajutat deloc cu scaunul. Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
Aaaaaaaa...pai oricum ma gandeam de la 4 luni sa fac ceva.
Acum am vazut ca cei de la Humana au un produs care se numeste HUMANA Milchzucker si este chiar lactoza.Ei o recomanda pt constipatia sugarilor si femeilor gravide. O sa incerc sa vad daca are efect.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

keep up the good work