*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (26)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Ramo, natural am nascut.

Bertha keep up the good work

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Aaa...pai d-aia poti sa faci exercitii.
Pe mine nu ma doare operatia, dar cand ma intind ma arde un pic in partea dreapta, acolo s-a refacut mai greu pt. ca am pe dreapta ma dau jos din pat si am fortat un pic...Mi-e frica sa ma apuc de exercitiiDar ma gandesc ca din aprilie ma duc cu pitica la inot si o sa trebuiasca sa ma despoi sa intru cu ea in apa...si ce fac cu burticaAcum o mai maschez cu burtiera...
Sunt eu slaba..dar cu burtica...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Malinas, am mai povestit, eu i-am dat lui Darius suc de morcov la 3 luni si nu l-a ajutat deloc cu scaunul. Numai supita de legume l-a ajutat. Se chinuie rau micutul, chiar nu mai poti amana o luna?

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

1 Untul il topesti si intinzi pur si simplu pe foaia intinsa.
2 Le intinzi pe masa...scuze..eu fac rulouri ca asa nu se imprastie implutura...

Pont...am observat ca e mult mai bun aluatul cand se raceste!!!

Citat:

Multumesc pt reteta![pup
Io-s tare de cap, asa ca te rog mult, lamureste-ma cu urmatoarele:
1. Zici ca trebui stropita foaia cu unt, inteleg ca acesta trebuie topit inainte, corect? Sau doar inmuiat bine si unsa foaia?
2. Trebuie neaparat intinsa foaia in tava? Nu se poate pe masa? Ca pe prima o intind, pun umplutura, o rulez, da' cu urmatoarele cum fac, nu mai e loc in tava? In poza ta sunt 3 rulouri si cam asa apreciez eu ca ar iesi, dupa cantitatea de faina.

Nu stiu daca ai inteles ceva, sunt obosita si gogoasa mea plange aiurea, pt prima data de la nastere ma simt obosita psihic, imi vine sa plec de nebuna pe strazi.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Avea 4 luni aproape....fara cateva zile...Pe borcanele scria de la 4 luni.Da eu -am dat.La noi nu am gasit , mi le-a adus cineva din germania.Da poate gasesti, ca de atunci au trecut 4 ani.Si noi ne-am chinuit cu supozitoare de glicerina.
Spune-mi David cate g are, adica a avut la 3 luni?Cat a avut la nastere?Ca Diana mea avea la 3 luni 4850g...mititica....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Olivia, amaneteaza-ne obrajorul drept de grasan sa putem nestingherite.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

http://community.webshots.com/user/flowers1978

Yeees, ok dar numai cu o bucutza de Brianna la schimb.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Ii dam doua, e super oferta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Ramo...e port bebe...ma miram yo

Eu sunt intr-o depresie cu bublele piticei...ies in parc poate ma calmez...

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Alina..si eu am avut aceeasi problema cu Codrin cu kk..ma disperase.Si intamplator a primit un borcanel cu piure de fructe de afine....si i-am dat si de atunci a facut kk zilnic....si-am incalecat pe o sa si ti-am spus povestea mea....
Am pus si eu poze la cozonacei....

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Eu borcanasul cu afine il foloseam la Julia cand era deranjata la stomac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Buna dimineata si de la noi la ora 12
La multi ani / si lunite sarbatoritilor de azi
Otilia sa ma " stupii " bine bine ..(asa se zice aici la a scuipa)
Oceanborn oricand un gagicut italian e bine venit
Olivia , sa nu ne spui lui David
Gata merg sa beau cafeaua data de Otilia in dimineata asta

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Avea 4 luni aproape....fara cateva zile...Pe borcanele scria de la 4 luni.Da eu -am dat.La noi nu am gasit , mi le-a adus cineva din germania.Da poate gasesti, ca de atunci au trecut 4 ani.Si noi ne-am chinuit cu supozitoare de glicerina.
Spune-mi David cate g are, adica a avut la 3 luni?Cat a avut la nastere?Ca Diana mea avea la 3 luni 4850g...mititica....

David a avut la nastere 3380 si la 3 luni 6100.Dar, tine cont, ca david primeste de la 7 saptamani completare lapte praf.Plus ca...fetele sunt mai delicate.Si, ti-am zis, noi ne inscriem la Diana la petit.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Malinas, am mai povestit, eu i-am dat lui Darius suc de morcov la 3 luni si nu l-a ajutat deloc cu scaunul. Numai supita de legume l-a ajutat. Se chinuie rau micutul, chiar nu mai poti amana o luna?

poze
Cum s-a nascut Ioana

Aaaaaaaa...pai oricum ma gandeam de la 4 luni sa fac ceva.

Acum am vazut ca cei de la Humana au un produs care se numeste HUMANA Milchzucker si este chiar lactoza.Ei o recomanda pt constipatia sugarilor si femeilor gravide. O sa incerc sa vad daca are efect.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput