*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (26)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Malinas, nu am reusit sa trimit pe mail. Trimite-mi pe PM Id-ul tau de mess.
Eu o tin pe Elisa de subrat, cand are chef se impinge ea si sta bat in picioare. In fundulet cred ca o pun dupa 4 luni intre perne, in functie de cum evolueaza ea. Stiu ca doctorii spun sa nu-i tinem in picioare dar ce te faci daca ei vor sa mearga devreme, poti sa-i legi de pat? Ana a mers la 10 luni si pentru ca a fost devreme i s-au curbat picioarele, i-am dat Calciu si si-a revenit destul de repede, pana la 1,5 ani.
Fluturasa, parca tu intrebai de saltea acum cateva zile. Noi avem Relaxa cu arcuri ca sa fie mai inalta, are 12 cm parca si o punem peste salteluta subtire de la patutul de voiaj.
Lauramiron, daca stai pe spate relaxata si poti baga un deget intre muschii abdominali, acela este spatiul problema.
Amalia, felicitari pentru voinicel si vaccin. Eu nu cred ca trebuie sa arunci laptele stocat, am citit pe undeva pe net ca se poate pastra pana la 6 luni in functie de temperatura la care a fost stocat. Uite chiar aici pe DC articol www.desprecopii.com/info.asp?id=1383" target="_blank">Cum se pastreaza (stocheaza) laptele muls de mama?
Lorellay, arati mami. Ma bucur ca sunteti din nou o familie fericita!

Gata pauza mea, mergem sa luam nazdravana mare de la gradinita, sa vedem cum i-a placut prima zi.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Va asteptam....acu-i scot rochitele....
Flowers....stiu si eu ca afinele sunt pentru "stomac stricat"...dar doar am spus ce a mers.Si a fost intamplator..n am cautat eu sa-i dau asta.
Otilia....saru-mana....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Malinas, nu am reusit sa trimit pe mail. Trimite-mi pe PM Id-ul tau de mess.

Am incercat...dar zice..."Scuze, Otiliav nu accepta mesaje private "

Ti-am lasat offline pe messenger (esti in lista mea).

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu mi-am trimis zanica la plimbare cu tati, ca sa fac curat si mancare. Dar eu stau pe net

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Fetelor facem noi cand da caldura o intalnire si o sa ma vedeti ce slabanoaga sunt! Nu va mai luati dupa poze ca acolo arat cat de cat bine...tine cu mine aparatul foto , dar eu sunt numai osul!! Port XS amarata de mine! si ieri un burtos, slinos, libidinos pe strada zice la adresa mea : yote frate asta are piciorul cat mana ! nesimtitul draq

Malinas buei de ce zici ca faci depresie ca vb noi de kg sub 50? Pai aici nu zice niciuna ca arata bine...ba sunt mamici plinute, ba slabute...iar in cazul meu scheletel...pai tu crezi ca yo sunt fericita asa? ca imi trebuie marimea XS?!?! la 24 de ani pot sa-mi iau lejer hainute de copii de 10-12 ani...tu crezi ca asta este o bucurie ...si sa stii ca e mai rau sa fii slabanoaga decat plinuta...toata lumea sta cu gura pe tine :mai mananca ceva, VAAAIII ce slaba esti!!! da de ce esti asa slaba???

Lorellay in poze arat bine...dar sunt mai schiloada decat de vede in poze.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neamtu_c74 spune:

Otiliav , Olivia26, criss703 multumesc mult de urari.
Nu apuc sa scriu desi as vrea tare mult, dar reusesc sa citesc ce scrieti si ma tot intreb cum de aveti putere sa faceti atatea lucruri, eu sunt epuizata. Imi revin doar cand il scot in carut in curte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

io n-am chef sa vb nici cu mine

alexandru a racit

va dati seama ce urmeaza, nu?

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

io n-am chef sa vb nici cu mine

alexandru a racit

va dati seama ce urmeaza, nu?

urmeaza sa pupi bine copilu racit ca sa iei tu virusu si dai tzatza ca lumea la copilu ala micu ca sa nu raceasca si el din anticorpii tai. laura aduce acasa o raceala la 2 saptamani si nicole ori nu le face ori face o forma foarte usoara. eu insa le fac mai nasol, dar de aia nu raceste ea ca face ma-sa anticorpi

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

eu sunt cu capsa trasa. am fost toata dimineata intr-o mie de locuri taraind scoica cu nicole dupa mine si am luat amenda de parcare langa posta ca am uitat sa pun rozeta cu ora si indica ca as fi stat acolo mai mult de 2 ore. am incercat sa negociez cu cucoana ca sunt cu bb si sunt varza si de aia am uitat - stia ca nu eram acolo de 2.5h, insa mi-a zis ca alta data sa nu mai uit rozeta
m-au apucat si am decis sa fac ceea ce face orice baba senila care se respecta - sa fac reclamatie. am dovezi ca in intervalul suspectat am fost in alte parti: un tichet de parcare in alt oras + vreo 3 bonuri de casa. fac copiii la tot + o scrisoare lacrimogena cu saraca mama care alapteaza si plimba copilu dupa ea si tanti de la parcare care a facut-o cu intentie si in cunostinta de cauza.

ba, si stiti de ce sunt nervoasa? acu cu criza am zis sa casc ochii la ce cumpar si eram mandra ca facusem economie la supermarket si nu am mai luat chestii de care nu aveam nevoie (cum fac de obicei )

ggrgrrrrrrrrrr

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

na si jeliti-va!
www.youtube.com/watch?v=sFatppbPBbQ" target="_blank">aici

si azi am un gand bun pentru Ginye[/b]

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput