*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (216)
Raspunsuri - Pagina 18
ramo_cata spune:
am scris va-ti in loc de v-ati![]()
...scuze...fug sa fac papica lui andru..
tot stolul
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
aliceionescu spune:
Cami, ai dreptate, cu adevarat frumoasa poza lui Vio, am votat-o acum. Merci de atentionare!
ramo_cata spune:
am revenit un picutz ca nu ma puteam abtine...am vazut toate pozicile cu cei mici,cu pernutza,cu jaluzele shifonate...toti sunt superbi/superbe...dar m-a vrajit o printesa mica si frumoasa...REBE ...clau e superba fetitza ta....cand m-am uitat la poze mi-am spus ca tare mult imi doresc si eu o fetitza...ce rochita frumoasa am...mai mai si ce pregatita de nanica sunt ...off dupa o zi de sarbatoare am obosit...
ramo_cata spune:
tuchi eu ii mai dau lui andru cu crema de galbenele...si lui i se usuca si inrosesc obrajorii ...
bitza037 spune:
hello randunime!!!!
am cetit si eu din urma....
Tuchi relaxare placuta!!!! vreau si la cosmetica si masaj!!!!
nu mi-ai rapsuns cu restaurantul...poate ai uiat!!!!iti reamintesc eu acum
Am vazut si eu pozici cu Bubu scumpic
Si am mai vzut si ieri niste poze cu un bebe sa-mi aduc aminte ale cui.....parca bebe de Clodute....chiar am vrut sa zic (dar mi se blocase calculatorul)ca daca eu as fi avut pe canapea toate chestiile alea...sigur nu scapau netestate de Antonia.
Mai nou,mi-am pus o etajera faina la baie si in timp ce o tineam ca pe un pachet ca sa verific apa....maimutica s-a prins de etajera...pe urma s-a agatat de pareta unde se pun prosoapele dupa care a intins mana si s-a apucta de etajera 1...etajera 2 si si-a luat de acolo ce o incantase pe ea o sticla cu sampon![]()
Am vazut si eu pe Muffa nazdravan....nici ANtonia nue ste departe numai ca eu nu am zaluzele ci perdele si targe de ele de mi-e frica sa nu pice galeria aia in cap.....
chiar asa Zoze suntei mahmuri ma de nu ventiti cu vesti despre petrecere????
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
...ca sa nu scriu mesajul celalalt prea lung....
Tuchi exista la Mustela o crema spciala(eu i-am laut Antoniei sa fie) amdat in jur de 300.000 pe ea......mie aia de galbenele mi se pare are efect de a trata nu de a hidrata pielea uscata.......si fata este o suprafata cam mare si nu cred ca-i bine sa-i dai cu ea.....eu imi zic parerea...
am vazut si poze cu nazdravana de Tea si torul lu' mami

IRINA 
Antonia
sufletel
luny spune:
Bitzulino, am si eu mai multe creme de galbenele, si pe ele scrie ca se foloseste si ptr fata, ptr piele uscata...eu chiar mi-am dat de cateva ori!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
pai da ma Luny, pentru fata noastra nu pentru a lor.
eu ii dadeam Antoniei cand se zgaria cu unghiile si ii trecea imediat dar pe locul respectiv..atat....bine, acum Tuchi face cum crede ea
auzi stii ce ma gandeam????...daca pe Muffy si pe ANtonia i-am lasa singurei intr-o camera ar intoarce-o cu fundul in sus astia....hahahahaa
IRINA 
Antonia
sufletel
clauclau spune:
LA MULTI ANI TE(R)O MICA SI SCUMPICICA DE MAMI LIANA. 

Cami, ce Bubu frumos am vazut in poze!

Alice, daaaa, imi place sa o imbrac in rochitele rau! De ziua ei a stat in lochita aia mumoasa maxim 2 ore si apoi am schimbat-o in ale ei! Abia astept sa-i creasca parul sa-i fac codite si sa-i pun agrafite frumoase si colorate. Toata viata mi-am dorit aceasta fetita!

Ramo, multumesc tare mult, asa eeee...sa-ti faci si tu o fetita neaparat ca e minunat sentimentul. De fapt e super cu baiat si fetita, sunt 2 experiente diferite.
Olgutza, nu mi-ai zis de cercelusi, daca n-ai citit spune-mi si-ti mai scriu o data. Sau caut postarea de ieri si-i dau copy-paste...dar poate doar ai uitat sa-mi raspunzi.

Rebecutza a papat un castronel plin ochi de ciorbita de pui.
Acum trebuie sa mergem la nani...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
bitza037 spune:
mai am patru mesaje fara asta ....primesc ceva stelutze???
IRINA 
Antonia
sufletel