*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (216)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata,

Tuchi, nici eu nu folosesc crema de fata la Rebe, dar nici nu i s-a uscat pielea. Am evitat sa o scot in ger puternic. Sa-ti fie de bine ziua de azi, rasfata-te cat poti ca meriti.

Maria, si eu am crezut ca e vorba de o barza noua.

LA MULTI ANI BOGDAN SI CLARA, SA CRESTETI MARI, FRUMOSI, SANATOSI SI NOROCOSI.

Merg sa fac ciorbita pentru Rebe, dar mai vin pe aici.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Bogdanel

Sa cresti mare, sanatos si fericit! Sa va traiasca ochiosul, mami!!!

Saru'mana de incurajari, ma incumet deci sa repet experienta, poate data viitoare o sa fiu mai inspirata in ale decorarii .

Tuchi, am aceeasi problema cu obrajii uscati si rosii si aspri de ma seaca. Mi-a zis cineva de Avene Trixera, dar mi se pare foarte scumpa...e vreo 70 de lei. O intreb pe pediatra saptamana viitoare cand ma duc la vaccin. Sunt deci cu urechile ciulite si eu la raspunsurile voastre!!!

Stela, ce tinerica esti !!!

Cami, ce mumos e Bubuuuuuuu ! Si seamana cu tine, serios. Si Alexuta cu tati!!!

Pupupup!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Olgutz, esti a doua persoana care imi spune ca seamana Bubu cu mine. Intr-adevar este ffff buna Trixera, eu am folosit la Alex, care are o piele fff uscata, usor atopica.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

cuscra draga pentru urare si dedicatie ..si daaaa, sunt verdeeeeee

bubu multumim de urari

dam si noi un fursec , un paharel

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Teo
Robert

Sa cresteti maricei!!!!

Lianaaaaaaa, Somnoricaaaa, un fursec, ceva!?!? Pentru hamesita de mine ?

Mimo isi impacheteaza schiurile ! Poate nu ne zici "papa"

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

olgutzu ...gand la gand ....serviti, serviti, ca mai avem...e pentru toata lumea

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI BOGDAN, LA MULTI ANI CLARA, LA MULTE LUNITE TE(R)O, LA MULTE LUNITE ROBERT DE SOMNORICA! sa cresteti mari si norocosi!
tuchi eu mai am inca gama Mustela de creme, cumparate cand am nascut, inclusiv hidratanta de fata, imi place mult...si el are obrajii la fel..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

l-am vazut pe Bubu mic si scump ce tare e tati, cum il tine, si al meu se mai aventureaza si eu tip!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI CLARA!

LA MULTI ANI BOGDAN!

zozeeeeeeeeeeee inca nu va-ti trezit dupa marele chef????vreau poze cu sufletelul blond ?

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salut! Scurt de tot:

Olgutz, tort fain, parinti faini, Sophie delicioasa!. Obrajii-aceeasi problema. Remediul: Sanosan, crema speciala. Rezultate: comme ci, comme ca. As merge pe mana lui Luny, cu Mustela.

Clau, ai avut o domnisoara pe cinste la un an!! Presimt ca va fi f cocheta, si mie imi place s-o imbrac pe Thea in rochitze, am o groaza, numai ca ea e f agitata si mai mult o incurca. De fapt am vazut ca si tu ai schibat-o pe Rebe.

Tuchi, vezi mai sus! O intrebare: mai ai mail-ul ala care sa darame mitul laptelui repasteurizat? Ca tin musai sa-l trimit unui coleg de-al sotului, care insista ca e adevarat...Merci.

Luny: Tare multa treaba are Mufa, fata!! E haios, ca de obicei. Si sunt de aceeasi parere cu Naty, noua freza ii vine perfect!

Bubule, , stii de la ce mi se trage,da?

Stela, tinerica, frumoasa, gospodina, ce-si putea dori sotul tau mai mult? Tea e o adevarata domnitza!Iar tortul arata bine.

Fug, mi se arde mancarea!

Naty, sa nu crezi ca nu te-am vazut! Da' habar n-am cum e cu nautul, hrishca...etc...

Mergi la inceput