*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (216)
Raspunsuri - Pagina 19
Olgutzika spune:
Claule, am uitat, mami
! Da, sunt cu surub cerceii. Au betzigasul ala de la cercel suficient de scurt incat atunci cand doarme pe parti, nu o inteapa in niciun fel. Ce ma deranjeaza este surubul, e clasic, si am senzatia ca daca il imping prea tare, o strange, si o verific intr-una daca e suficient de larg incat sa nu o stranga, da' nici sa nu piarda surubul, deci si cercelul...Ma rog, eu as ramane la cercei cu tortita, sincera sa fiu, mi se par muult mai comozi, ca periculosi, iata, nu sunt nici astia cu surub.
Abia astept sa plec acasa, ca am burta plina cu fursecurile Lianei
.
Cami, o votasem din prima zi pe Vio
Si pe Ariel la fel
!
Ramo, Luny, Bitza, cine mai e "in front" acum 
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
luny spune:
bitzo, eu recunosc ca i-am dat pe fata cu crema de galbenele Melkfett aia, asta vara, ca scria pe ea ca are factor de protectie..
nu i-a facut nimic rau...na, asa m-a dus capul, nu m-am gandit ca se adreseaza adultilor, corect!![]()
bine ca nu i-a facut nimic rau..
ha, ar trebui sa experimentam ce ar face copii impreuna! dar stii pe cine as mai chema in gasca? pe TEROOO de Liana!
mi se pare un fel de Mufa in varianta feminina!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
olgule
sa fie scurta ziua, cat a mai ramas din ea!
LUNY
clauclau spune:
Olgutza, mersi, deci este totusi putin stresant cu surubel. Atunci o sa raman deocamdata la tortite. Si am niste fluturasi asa de mumosi!!!!
Rebe face nanica si eu fac lectii cu Razvan.![]()
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
numeioana spune:
Si eu ii dau tot cu crema de fata de la Mustela. Am cumparat-o acum vreo 2 luni cand de la ger ii se asprise fata si sunt extraordinar de multumita. Miercuri cand a avut febra i s-au ars obrajii si i-am dat cu ea si si-au revenit imediat. Ieri i-am dat la nas, ca avea bubite de cat l-am sters si i-au trecut pana azi. Intr-devar e fff scuma, 30 RON si ceva am dat pe ea si e ff mic tubul, dar pt fata merita, ca ajunge mai mult timp si e f buna.
I-am facut mamaliguta cu branzica si iaurt, a luat vreo 5 lingurite si n-a mai vrut, asa ca i-am dat 120 ml de lapte si l-am bagat in pat. Sa vad daca il pacalesc sa adoarma, ca tocmai se trezise la 13 si ceva
.
Sunt rupta, azi-noapte s-a trezit la 3 si a inceput sa bazaie, i-am dat apa, a mai stat 10 minute cuminte, a inceput iar, i-am dat suzeta, a stat putin, iar a inceput, i-am dat lapte (prima data de cand avea 3 luni de zile!!), apoi i-am dat Panadol, l-am tinut in brate... si apoi l-am luat la noi in pat, ca nu se poatolea cu niciun chip. Cred ca a fost de la masele, pentru ca cele doua de sus sunt in proces de crestere, una de jos tocmai a spart si celalalta se pregateste. Si azi a fost marait...
Hai ca m-a sunat doctorita ca vine sa-l vada si noroc ca nu adormise, ca nu vroiam sa-l trezesc... Deci s-a zis cu odihna mea, ca nu mai doarme...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
offf, Ioana, ce noaptea ati avut si voi...si la mine a fost crunt pana la ora 1!!imi era imposibil sa-l pun in pat la el, urla tare, vroia numai in brate la mine!!..intr-un final a adormit si pana la 9,30 nu s-a mai marait deloc..
LUNY
tuchita spune:
A fost suuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr la masaj...
sunt pe fuga ca m-am hotarat sa plec la Barlad si trebuie sa fac bagaje!
Bitza, asta e restaurantul http://www.romtur.ro/
e in Crangasi, pe splai....
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
aliceionescu spune:
Activitatile zilei, sa nu va speriati, se lasa cu proteste . Si, dupa cum va spuneam, "Ion" are doua mari iubiri in Crag: apa si pamantul.
In casa e alta treaba, o ajuta pe ma-sa sa forumeze
In filmuletul cu pamantul, se uita fascinata la 2 pustoaice care ascultau manele si spargeau seminte...
Cata, spor la impachetat! Sa-ti fie de bine rasfatul!
Clau, si eu abia astept faza cu clamitzele/coditele si alte alea... Deocamdata ma mai amuz cu cate o clama asa
Ioana, offf, cu masele va luptati voi? A ajus dr sa-l vada pe David? P.S.Bine ca ai zis ca placinta nu iese buna cu ulei, sa stiu pe viitor. Eu am facut pana acum cu unt si un pic de ulei.
Luny, cat mai aveti de stat in casa?
Ma duc sa fac un 3in1, bautoare de chimicale ce mi-s! Se inscrie careva?![]()
![]()
mimonix spune:
Plecam
Maine dimineata la 7 ne luam zborul 
Un ochi rade, altul plange ....cam asta-s eu acum
Dar o sa-mi treaca, o sa treaca....o sa fie bine...stratul de zapada acolo este de 3 metri
si ninge
....eu sper sa fie si soare, sa fac nitica plajica
Am cumparat ce era de cumparat, dar n-am impachetat nimic...sper sa avem net acolo (asa scrie in oferta), voi avea calculator cu mine ca sa vad cupilu'
Sa-mi tineti pumnii sa nu ne prinda avalansa, sa nu ne rupem oasele, sa fie bine hipertensivu' si don'soara si bebeul acasa...sa ne ajunga banii, sa ne trezim la noapte sa nu pierdem avionul, sa nu uitam prea multe acasa
...ofof, sa aveti grija de Vladutz va rog 
Doua vorbe si gata: am vazut tort cu breton
si fina mea naste chiar in aceste momente 
Acum chiar fug...va pupupupupupppppp si va iubeeiubeeiubeeee
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
tuchi ce misto e restaurantul ala!! ce e acolo, sau ce a fost?..spor la impachetat! la fel si mimo! du-te fata, si te distreaza, ca o sa fie minunat toata lumea acasa, garantat!!Teo nu merge?..
alice scumpa Tea, calculatorista!
mie imi inchide mereu calculatorul Mufa, ca merge toata ziua!![]()
LUNY