Elenada(&kids) la Matinalul TVR, despre campanie
Raspunsuri - Pagina 8
claudia79 spune:
Felicitari Elena, emisiunea a fost reusita ai zis tot ce trebuia si realizatorii au fost draguti si au pus intrebarile corect. Esti o graviduta f frumoasa!
"Omule nebunule, tu faci minuni fara sa stii si nu cunosti aproape deloc puterea formidabila a gândirii tale. Sa stii ca tot ce-ti închipui este realizabil si se face direct proportional cu încrederea ta...de ce te feresti oare sa stai de vorba cu tine însuti, descoperindu-te un perfect zeu? TUDOR ARGHEZI
claudia_prea spune:
Elena felicitari! Ai fost super tare! Si da-mi voie sa-ti spun, arati extraordinar, o graviduta frumoasa si fericita, cu totul alta atitudine fata de astavara.
Va urez succes si pentru diseara!

iuca spune:
Felicitari elenada si felicitari tuturor fetelor implicate in acest proiect 
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
31+ 

happymum spune:
gata, sunt si pe youtube. nume sos infertilitatea in Ro
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie
Oana_B spune:
Felicitari fetelor
pentru toata truda, incep sa se vada rezultatele.
Am vazut si eu emisiunea, Elena esti o frumoasa
si ai prezentat totul foarte frumos si clar. Si moderatorii emisiunii mi-au placut ca-s deschisi la minte si nu au pus intrebari ignorante.
V-am votat si eu la toate cele 4 categorii
, mi-a luat cam mult ca nu gaseam butonasul din stanga pana m-am prins ca nu eram logata
.
Felicitari

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
LucaLuca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum gata, sunt si pe youtube. nume sos infertilitatea in Ro |
Multumim mult, HappyMum, ai muncit aproape o zi intreaga sa le urci, dar a meritat: asa nu depindem de site-ul tvr, avem garantia ca nu pierdem inregistrarea. Am pus iutuburile pe blog, le puteti clickai direct: http://.
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
Blanche25 spune:
Elenada ai fost super. Bravo! A iesit totul perfect! Sarcina usoara si la termen, mamicuta de gemeni.
Luca

Am reusit sa vad si eu desi s.a incarca de mii de ori.
Eseea spune:
felicitari fetelor ca nu va lasati si ca va faceti auzite!!
Mami de fetita
si de baietel
37 +
pogonici1977 spune:
felicitariiiiiiiiii ELENADA..eu abia asteptam sa vad emisunea, stateam lipita langa TV sa aud tot ce ai spus..esti o dulce.
inca o data iti multumim ptr tot ce ai facut si bunul Dezeu sa te ajte sati vezii bb acasa sanatosi