Elenada(&kids) la Matinalul TVR, despre campanie

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Elenada, felicitari tie si bebicilor!

O emisiune foarte frumoasa!

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

super ... inca o data felicitari fetelor pt tot ... felicitari elena ... atat cat am vazut m-a facut sa-mi amintesc ca din iunie iau si eu drumul fiv-ului ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Am reusit sa vad si eu inregistrarea,elicirati fetelor pt. efortul depus si implicare! Se fac pasi micuti dar siguri,Doamne ajuta in continuare!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Acum m-am uitat si eu la inregistrarea de pe site.
O sa pun si link-ul direct catre pagina, iata-l:

http://www.tvr.ro/emisiune.php?id=3188

Felicitari din suflet si sa dea Dumnezeu sa aiba rezultate din ce in ce mai vizibile minunata voastra initiativa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Felicitari Elenada, felicitari LucaLuca si toate fetele sufletiste care s-au implicat in aceasta campanie . M-a sunat mama sa imi spuna ca a vazut o emisiune pe TVR despre campanie, blog si FIV si a ramas foarte impresionata. De-abia astept si eu sa ajung acasa sa o vad. Felicitari din suflet si Doamne ajuta.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

www.trilulilu.ro/happymum/57d165e1d72d7f" target="_blank">reportaj infertilitatea este o boala, la TVR1, 26 feb 2009. partea 1

www.trilulilu.ro/happymum/280a921a9bbf43" target="_blank">reportaj infertilitatea este o boala, la TVR1, 26 feb 2009. partea 1.1

www.trilulilu.ro/happymum/8ebe1744335aa6" target="_blank">reportaj infertilitatea este o boala, la TVR1, 26 feb 2009. partea a II-a

la filmele 1.1 si 2, sunt cam 2 minute care se repeta dar nu am mai avut timp sa modific. oricum acesta este reportajul complet.
pe youtube inca mai incarca, dar sper eu sa termine pana la noapte . acolo sunt 3 filmulete... si nu se repeta nici un minut
felicitari elenei inca o data pentru astazi....
ps. nu e asa ca e superba graviduta de si ? esteeee....

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Si la mine e aceeasi problema.
Am vazut emisiunea in direct, dar abia astept sa o revad si vreau sa trimit link-urile si unor colege.

Happymum multumim!

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

singurul care trece de filtrele de la munca si se incarca este cel de pe trilulilu ... happymum... sunt cu cascutele pe urechi...

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bravo Elena, Nota 10

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

felicitari Elenada,Luca ,Ioana_p76 si restul fetelor care muncesc la aceasta campanie

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

felicitari fetelor , din suflet va spun.
elenada sa iti traiasca bebelusii, sa ai o sarcina usoara in continuare...
luca esti extraordinara draga mea

Mergi la inceput