Elenada(&kids) la Matinalul TVR, despre campanie

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Felicitari fetelor! Excelenta emisiune.
Fie ca toate promisiunile sa devina realitate, iar cuplurile fara posibilitati financiare sa isi vada cat mai curand visul implinit, si anume acela de a face un FIV, fara credit si fara eforturi financiare supraomenesti, in multe cazuri.
Mii de multumiri pentru munca depusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Elenada esti super .Iar de bebici numai cuvinte de lauda.Cumintei, educati, nu rasturnau paharele de pe masa , nu dadeau cu picioarele in decor.Ce sa mai zic?!Maniere dom'ne!Sa ii vezi in seara asta tzantzosi pe covorul rosu.Sau poate de-a brebeleacu'.Super Elenada.Sotul meu , fetelor, cat a vizionat inregistrarea a spus de cateva ori "Bravo lor!".Deci fetelor,(si baieti ca e si un baietel printre noi...nu e asa Elenada?)super treaba.Pupici si felicitari!!!

Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

felicitari !!! intr-adevar relaxant si la subiect.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

hehe, azi, pana la ora asta, 1111 vizite pe blog! http://.

i-am zis elenei aseara sa nu spuna adresa blogului, care e lunga si greu de retinut, sa spuna pe post ca putem fi gasiti cu sintagma "infertilitatea este o boala" pe motoarele de cautare. si sa dea adresa de mail la care putem fi contactati.

si iata, in afara de voi, care veniti prin linkuri, cum au ajuns userii la noi pe blog, ce au cautat:

Search Views
infertilitatea este o boala 123
infertilitatea o boala 19
infertilitatea@yahoo.com 16
infertilitatea e o boala 16
infertilitatea 8
infertilitate@yahoo.com 6
infertilitatea@yahoo-com 5
preturi fiv 4
fertilizare in vitro 3
riscuri biopsie testiculara 3

PS: Felicia & Elena inca nu s-au intors de la "Oscaruri". Dar maine punem foto.

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

cu multa placere luca.
abia astept pozele maine, dar nu stii ceva sa ne spui in seara asta?
cred ca elena arata superb pe covorul vestit...

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Deci da, poze. :) Am bagat articolul repede, ca nu am foarte mult timp astazi, dar am pus foto de la ceremonia de aseara pe blog, puteti sa va uitati: http://. (doar doua foto sunt vizibile pe prima pagina, sa nu incarcam excesiv - celelalte doua se pot vedea apasand butonul de la sfarsitul articolului "vezi mai multe poze")

Din cate-am inteles in viteza, a fost tare fain la decernare, am luat multe contacte din lumea medicala si asociativa, sa va povesteasca impricinatele. :) TOATA LUMEA VREA SA SCRIE DESPRE NOI! Toti sunt ferm convinsi ca suntem o mare asociatie superprofesionala, nu niste gagici de pe net, care nici nu se cunosc intre ele fizic. :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ptiu ...ce emotii ma trecura ..ca nu prea vedeam miscare pe topicurile dedicate de aici ...si asa ma batea gandul...sa vezi iar samanta de suparare ... ptiu .. ptiu ...

da' mei fetele asa da .. super poze .. iti creste inima ..de ne-ar creste si burta (dar nu dela pizza ca la mine )

hai va pupacesc si inca si inca si inca o data felicitari

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

am vazut pozele. SUPERBEEEEE......
ma bucur sa o vad si pe bianca cu ele.
sa urmeze numai de bine...
multumesc frumos luca

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Eh, Georgia, fetele au ajuns la miezul noptii acasa (pe Elena eu nu o mai las sa faca de-astea:), apoi azi a durat pana am comunicat, pana au descarcat pozele, pana au trimis, pana am selectat, pana am publicat. Asa, printre picaturi. :)

Da, sunt foarte frumoase, tinere si luminoase. Asta e excelent pentru cei care ajung din intamplare pe blog si isi imagineaza ca in spatele lui sunt niste babe menopauzate. Le multumim Feliciei si Elenei ca nu au probleme in a aparea public pentru sustinerea acestei lupte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ce rau imi pare ca nu sunt si eu din bucurestiiii..poate mas fi implicat si eu mai mult..asa doar cu cititul nui suficient..sau cu votul..e putin...
uffffffffffffffff

Mergi la inceput