Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=852" target="_blank">Ati vazut acest scaun? Mie mi se pare haios...

eu iau lapte UHT cu termen mare de valabilitate. Nu am vazut cu 2 zile.
E de rau?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

a propos de fier...n-am facut nicio analiza...nu mi-a zis ca ar fi anemic...m-a intrebat daca-i dau galbenus si i-am zis ca abia am inceput.
plus ca el e alimentat cu lapte praf care are in continut si fier...
a, mi-a zis ca da, asha ar fi, se da oul dupa 24 de ore...deci nu proaspat ouat. de ce, nu stia exact...

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Anca, ti-am vazut plimbareata. Sa-ti traiasca; e superba.

Canuta de la Avent am avut si noi la Alice si nici ea n-a vrut din ea. Nu-i de vina cana; asa-i copilul. Spunea mai inainte Gaia cred ca a cumparat f multe chestii la primul copil pe care nu le-a folosit.

Nocom, cred ca e bine sa-l cureti usor. Eu am avut doua din comert si pana la urma mi-am cumparat unul de la teleshopping. Vazusem la cineva si-mi placuse. Am dat cam 500 ron pe el dar merita. Eu nu prea cred in reclamele lor, dar asta face banii. Insa daca vrei pt numai copil, parerea mea e ca nu prea merita sa iei ditamai storcatorul ca sa storci un mar. Mai mult spei la el. Mai bine ia unul manual pt citrice, iar pt celelalte fructe poti fol razatoarea. Noi l-am luat pt noi ca bem zilnic cam un litru jumate de suc, insa la copil am facut f rar in el.

Nerantula, sa fie cum vrei tu!

Clau Geo, nu as sfatui pe nimeni sa cumpere lapte de la tarani si sa dea lui bb. Sub nici o forma. Nu vreau sa te sperii, insa exista o boala a vacilor care se numeste leucoza si care se crede (nu s-a demonstrat inca) ca ar provoca leucemie la om, cei mai sensibili fiind ca de obicei copiii. De obicei statul testeaza animalele gratuit, insa taranii le ascund pt ca daca ies pozitiv li se iau animalele; sunt deszpagubiti cu sume rezonabile, insa stiti voi cum sunt oamenii de la tara. Firmele mari de procesare testeaza laptele, il pasteurizeaza, etc. Tu nu poti sa-l fierbi acasa cum il fierb ei in timpul procesarii. Eu i-am dat lui Alice branza Fagaras de la Napolact. Asta e cu smantana; eu asa i-am dat-o. Se gaseste si simpla de la alte fabrici, ideea e sa cauti ceva pasteurizat.

Dididi, eu folosesc un stepper ca tot asa am probleme cu spatele. Mie mi se pare ca functioneaza. Ar fi si cazul ca trebuie sa dau jos 30 kg.

Eu sunt de azi matusica unui bebelus adorabil de uratel. A nascut cumnata mea; trebuia sa nasca pe 11.04 dar dumnealui a ales sa vina mai devreme. Are 2700 grame si o pofta de mancare cum nu s-a mai vazut. Deocamdata n-a dat ochii cu matusa si nici cu verisoarele din motive de viroze. Ne-am vazut doar in poze.

http://community.webshots.com/album/568109497amcroS
anna-rebecca-02.10.2008
alice-mihaela - 21.01.2007

Multumesc frumos LALA, nu cred ca o sa incerc cu lapte de vaca inca dar poate cand o sa creasca o sa -i dau ca ma gandesc ca e totusi mult mai bun decat cel din comert (mai ales daca cunosti persoana de la care-l cumperi nu cred ca sunt probleme).

Nu stiu cum ne cresteau pe noi, ca laptele praf nu era la moda si se gasea greu pe cand m-am nascut eu!! astia micii sunt mult mai avanatajati de cat am fost noi si ma bucur enorm pt asta

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput

am uitat ieri sa va spun ca am vazut-o pe Sorina cum a reusit rostogolirea si pe Irina cum papa cumintica! ce sa mai, cresc copiii nostri!

poze noi cu bebelushul
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

puiul meu de depresie de acum cateva zile s-a transformat brusc astazi in gaina. una mare, rea, batrana, atoasa.... asa ca, m-am apucat sa fac curat. am reusit, au fost super mega ultra cuminti pustii, daca nu dormeau, se jucau singuri si nu plangeau.... au simtit ei ceva la mine, cred.... acum ma simt ceva mai bine.

Ada, sar'na de urari, si eu m-am gandit la chestia cu jucariile.... nush cum va fi, dar dupa cate imi cam dau seama, vor fi lucruri diferite... ei sunt de pe acum f diferiti... om vedea. Cum se mai simte Teo, mai are febra? Dar Raducu?

Babymom, voi cum sunteti?

Laura, un mare de la Edi si Robi!

clau_geo, noi cel mai bine ne desfundam cu apa de mare, spray, STERIMAR sau MARIMER. Fara pompita, doar apa de mare care ii inmoaie.

nerantula, nikolici, uf, eu abia astept rezultatele testelor voastre!!!!! hihi...

ange, imi pare rau ca nu ai rezolvat cu indemnizatia....

nikolici, vazut poze cu fete frumoase foc

claudinna, pe Razvanel si tin pumnii sa fie ok dupa vaccin.

lala, sa-ti traiasca nepotelul uratel. esti o scumpa. apropos de bbe uratel, sa ma ierte DD, dar am vazut si eu unul duminica.... un pic dragut, doar ca era bb mic, in rest... uratel manca-l-ar mama!

Anca, pe Carla, ce scumpa e....!Io daca o sa dea DD sa fac vreodata in viata asta o fetita, desi acum am ceva indoieli, sper sa fie asa, cum e Carla...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Am uitat sa va spun, dar marti am avut sedinta de vaccinare. A plans, dar nu asa mult ca alta data. Are 71 cm si 8700 g. Ne mentinem pe aceleasi percentile ca de obicei. Dr a fost super multumita de aspect, tonus. L a testat iar la miscari; a spus ca e super ok la coloana, sta bine in fundulet, se ridica in picioare daca te agata de haine, apuca bine, se intoarce bine,... Ne paste o noua serie de dinti, cei de sus, in urmatoarea luna. Sa vedem.

Preety acum nu am pastrat decat laptele anti reflux de la Novalac, pe care o sa il mentin inca vreo luna, o luna si 1/2 pana sta el bine in picioare (mananca inca 3 mese de lapte). Dar avem 3 mese diversificate si nu mai ne plangem de dureri . Mami e super fericita!

Lala poti sa imi dai mai multe detalii leg de stepper (firma, nr telef..)?

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

felicitarii DIDi pt puiut

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=852" target="_blank">Ati vazut acest scaun? Mie mi se pare haios...

eu iau lapte UHT cu termen mare de valabilitate. Nu am vazut cu 2 zile.
E de rau?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

interesant scaunul!

poze noi cu bebelushul
Razvan

Mergi la inceput

Draga Sorinuca... sa-ti spun sincer, mi-ai facut cel mai frumos cadou pe ziua de azi... well, a mai fost si mami cu zambetul ei de dimineata, dar nu se compara cu poezia ta... sper si eu sa ne revedem intr-o buna zi si sa stii ca deja am un plan in acest sens... hihi... si daca nu-mi iese, il chem si pe fratica in ajutor si tot o sa reusim sa ne vedem! si pana cand ne vom revedea... sa stii ca ma topesc de dorul tau

Cu mult respect si dragoste sincera,

al tau, Robi.

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Multumesc mult, tuturor de urari!!!!

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Didididi deci dak ne diversificam mai scapam? Sper ca mor cand da atata afara... si acu cu intoarcerile ei ... asta a facut ieri toata ziua!!! Sa-mi spui tu cu ce te-ai diversificat (adik cu ce ai inceput, ce ai ocolit etc...) ori aici ori pe PM. Multumesc mult.

Ada e ptr bebei, se numeste procesor multifunctional ptr alimente si este de la Petit Terra illon... uite-l http:// www.terr aillon.com /product.asp?idproduct=95

Claudinna noi am luat fier (ferum haussman) o luna jumate si acu ne-a zis sa-l oprim... Inainte aveam niste analize facute la o luna care aratau usoara anemie feripriva... acu insa n-am mai facut analize...

Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!

Mergi la inceput