Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare!

Didi, Nikolici, cu baieteii si cu fetitele la conceptie cum spune aici: http://w w w.ba by- am bient.ro/sexul_copilului.html

Preety, ce fel de steamer ai luat? Poti pune o poza sau un link? Multumesc!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=852" target="_blank">Ati vazut acest scaun? Mie mi se pare haios...

eu iau lapte UHT cu termen mare de valabilitate. Nu am vazut cu 2 zile.
E de rau?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Am vazut eu scaunelul la Prenatal. Parca era 230 ron la reducere. Mi-a placut, se si lasa putin pe spate eram gata sa-l cumpar, mai ales ca mi-au spus ca il primesc inapoi daca nu se potriveste la scaunele din casa. DAR soata a spus ca ar fi mai bina sa-i luam un scaun care sa fie doar al ei in intregime ... asadar m-am conformat

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Eu cred ca ma mai duc si maine la targ... ca am uitat sa ma uit de niste chestii ... incep si eu cu neuronu lauz ca 300

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Mai sa fie.... Bitza, vazut scaunul ala pe net cu 420 RON! ....

Cat despre baby expo... si eu vroiam sa merg, dar la cum fac hunii mei cand ii imbrac si-i scot afara.... cred ca o sa ajung cand o sa aiba ei vreo 5 ani. o sa ii cresc ca florile in ghiveci, in apartament....

preety, f faine lucrusoarele ce le-ai cumparat, bravo!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Nerantula link-ul e pe pag 20 ... cred ca am scris in ac timp cu tine!!! Si a costat 283 ron.

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Hi girls! Va mai amintiti de mine?

Babytza, luminita2008, CosmyB., gaia.nevia, claudinna, angelynna82, baby_boy, cristineescu, andy_galro, CD27, kllemi, va multumesc pentru urari.

La Multi Ani si din partea mea tuturor bebelusilor nascuti azi.

Alessandra face astazi 5 luni. Am facut o selectie cu poze din fiecare luna de viata + poze din primele zile + poze botez, special pentru voi. Le puteti gasi la semnatura. Nu cred ca ati vazut poze cu ea pana acum.

Din pacate eu am inceput serviciul exact acum o luna iar Alessandra merge la cresa. Despartirea a fost grea pentru amandoua, ea s-a obisnuit foarte repede cu cresa, ceea ce ma face sa ma simt mai bine acum, la inceput ma simteam tare vinovata ca o abandonez. Din pacate nu am de ales, concediul de maternitate se terminase pe 15 decembrie, am adunat toate zilele de concediu posibile si am stat cu ea pana la 4 luni acasa.

Timp de 4 luni a fost alaptata exclusiv, acum primeste LA la cresa iar acasa san. Peste o saptamana jumatate vom incepe si noi diversificarea. Incepem cu legume in primele saptamani apoi introducem fructele.

Sunt multe fete noi pe care nu le cunosc ceea ce ma face sa fiu timida si sa nu mai scriu. Va urmaresc atat cat imi permite timpul, la serviciu e multa treaba iar acasa profit cat pot de mult sa fiu cu Alessandra.

Va pup pe toate.

Pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Multumesc Clau, Nerantula.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Eu cred ca ma mai duc si maine la targ... ca am uitat sa ma uit de niste chestii ... incep si eu cu neuronu lauz ca 300

si eu merg maine!!!
Chemat mama sa stea cu Radu ca sa ma pot benocla in liniste!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Danucu bine ai revenit !!! Superbe poze si Bubulina e o printesa adevarata !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumesc de raspuns Lala. Din cel manual pentru citrice am, tocmai de aceea imi trebuia unul doar pt copil, sa pot face suc de mar, de morcov..... deci ar fi indicat unul mic, ok. Pe razatoare nu prea pot face suc de morcov, nu? Sau se poate?

pup

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput