Mamici prin FIV (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Miha sfatul meu este sa mai ceri o parere, adica sa mai intrebi un medic doi, dupa vaccin imunitatea bebelusului scade, daca i le vei face pe toate 3 odata va fi mult mai expus. sper sa iei o decizie cat mai buna pt frumusetea de fetita.La multe lunite !

Dream cred ca ai suflat si in iaurt toata sarcina dar uite ca mai ai cateva zile poate chiar ore si iti vei tine minunea in brate.Eu daca as fi avut posibilitatea as fi pus-o de la inceput in camera ei,un babyphone si un scaun comod de alaptat in aceeasi camera eventual o canapea micuta in care te poti odihni si tu ar fi super.Babyphonul il folosim si noi cu succes atunci cand doarme ziua sau seara daca mai intarzii in bucatarie sau la calculator dupa ce adoarme ea.

Julia si eu i-am dat la cerere la fel ca Monica, doar ca trecand timpul si-a format ea un program, am fost una din norocoase noaptea nu mi-a mai mancat de pe la 3 sapt, iar ziua cu cat crestea cu atat isi prelungea timpul dintre mese daca la inceput manca la 1.5-2ore cand am inceput diversificarea la 6 luni ajunsese sa manance si la 4-5ore.

Pussi ma bucur ca au scazut la analiza asteptam vesti bune maine de la eco.

toate fetele.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

DREAM te asteptam cu drag
Noi suntem cu o viroza urata, alex a facut laringita, groaznic. fug ca s-a trezit cristi

Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Fetelor va multumesc mult pentru sfaturi. O sa vad cum o sa reactioneze la inceput. Ma bucur sa vad ca la voi chiar daca ati inceput prin ai tine cu voi in camera nu a fost o problema cand i-ati mutat singurei.

Mada
ai dreptate. Am suflat si-n iaurt. Am facut ecografii foarte dese si nu m-am multumit cu opinia unui singur dr. Cred ca ma stiu astia toti prin spital ca pe un "cal breaz". Dar asta este...

Pussi multa sanatate pt tuste. Cred ca mi-a scapat mesajul asta si abea acum am vazut ca au avut probleme. Ma duc inapoi sa vad ce s-a intamplat.

Delfi si insanatosire grabnica. Se pare ca acum e sezonul racelilor. Aveti grija. Multumesc mult de primire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vin si eu cu o rugaminte, vreau sa amenajez un spatiu de joaca pt. Tuste in curte si am nevoie de idei. Coltul cu nisip, masuta, scaunele, bancute, piscina gonflabila cam atat dupa mine... topogan si leagan mi-e frica fiind doua se pot accidenta, adica vreau si ceva sigur...
delfi multa sanatate piticilor!
dream au facut microlitiaza urinara... mostenire genetica, si tragem de ea din decembrie.
mada sper sa reusesc sa intru maine seara sa va zic!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

La multi ani Bianca
Adela un pupic pt Rares ( si pt gemeni )
Pussi va asteptam la poze cu toti ungurii
Miha ce mari ati crescut
Tuculucu Sa-ti traiasca comorile LA MULTI ANI ( scuze de intarziere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Offf Pussi imi pare rau! Multa sanatate si maine sa vii cu vesti bune!
Ma pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Madalina ai dreptate am vazut ieri seara, pe net si alte produse impotriva colicilor. Pe 17 ar trebui sa primesc din ro ceaiurile, sper sa nu intarzie prea mult

Am observat ca zilnic intre 1 si 2 David are criza cea mai rea de colici. Astazi, in disperare i-am dat putintel ceai de musetel, foarte slab si parca i-a mai ameliorat criza. Stiti daca ceaiul de musetel e contraindicat nou-nascutilor?

Somn usor si sa visati cu ingerasi!

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Andicu, n-am ascultat pe pediatra, am dat si eu la cerere, ori de cate ori vrea suge si pana in ziua de azi, dar cam mentine el un program de 3 ore ziua intre supturi si de 5zile fara treziri noaptea!
Monica Elena, toata admiratia mea, din ora in ora sa dai sa suga! Din fericire a mea numai in primele zile de viata cerea asa de des, eram rupta de oboseala, nu stiu tu cum ai rezistat, si pana in 6 luni numai san. Eu m-am gandit ca dupa luna a 4a sa incep diversificarea, mai vad.
Miha, ai o printesa mare si frumoasa, cu par mare! Noi tot asa de par mic avem cum s-a nascut, cativa milimetri i-a crescut numai.
Pussi, al meu nu prea bea ceai, ff putin, dar noaptea niciodata n-am putut sa-l conving sa bea ceai, nici nu fortez, e bine si fara ceai. Eu o sa pun si o casuta mica cu bancuta (un pic mai mare ca cusca de caine) ii place la copii sa se bage si sa se joace acolo. Am vazut se gasesc si din plastic, sau facut dacsa de tati din lemn, vedem noi la anu.
Bianca, eu asa stiu ca au voie ceai de musetel, de vreo 3 ori am facut si eu si am dat la bebe (ma rog am vrut, ca abia l-a gustat) cand era constipat, am inteles ca regleaza scaunul.
Madalina, si tu numai la 6 luni ai inceput diversificarea. Hmm, poate ma grabesc eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Fetelor, va pup si eu in fuga, intrucat Ilincuta ma tine ocupata 23 ore din 24. Am pus si eu cateva pozici cu iubitica mea.

Mamicile care alaptati/ati alaptat, voiam sa va intreb, cum va dati seama daca se satura micutii ? A mea pana acum a luat in greutate normal (cam 30g pe zi) si face kaki cam la fiecare masa, insa ma ingrijoreaza ca plange dupa ce mananca si adoarme f. greu si doar cu tatica in gura. Dr. zice ca e ok si ca probabil sunt colicii... Dar ma intreb fara sa vreau daca totusi se satura, ca-si baga manuta in gura si sta cu limbuta scoasa. Eu beau 2 l de ceai de chimen si anason pe zi si ii dau si Infacol, dar nu vad mare ameliorare. Noroc ca noaptea e mai somnoroasa, se trezeste doar pentru papa, insa ziua...sta si 7-8 ore fara sa doarma !! E normal la 3 saptamani ??!

Dream, CE BINE IMI PARE SA TE VAD !!! Nastere usoara, draga mea, asteptam vesti !! Eu i-am pus patutul Ilincai in dormitorul meu deocamdata, vreau sa o am aproape si e si mai comod. Pe la 5-6 luni o voi muta in camera ei.

Andicu, poate treci si la mine datele iubiticii mele : 50 cm, apgar 10.

Va pe toate !

pozici

rami si Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Julia, oauu, ce bebe cuminte ai! iti doresc sa ramana asa si sa n-aveti probleme cu somnul ca noi, acum la 1 an si 8 luni!

Pussi, si eu organizez ceva de genu dar la tara, in curtea bunicilor ca au mult mai mult loc! tare ma oftic ca n-avem si noi curtea interioara mai mare acasa, dar asta e! deocamdata. Deci, m-am gandit tot la o casuta cu bancuta, si eventual un loc de joaca cu tobogan si loc de catarici..si o zona cu nisip ( se gasesc pe diferite siteuri niste cutii haioase pt nisip cu capac cu tot).
Daca vrei detalii sau linkuri, zi-mi.

Miha, si La multe lunisoare pt Marisa Ioana pt ieri!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Mergi la inceput