Mamici prin FIV (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha2004

saluitari, suntem bine, azi am facut 2 luni si avem 5.200 g si 58 cm si de cate ori vreau sa va scriu ea incepe sa planga.
La multi ani Bianca, an votat
Adela pupam obrajorul baietelului care mananca guma
Vineri vrem sa facem vaccinul adica 3 infanrix hexa, prevenar si rotarix, voi le-ati facut pe toate in aceeasi zi?
cam atat cu timpul meu, va pup, va citesc dar nu apuc sa scriu

Mihaela mamica fericita de Marisa Ioana 4.01.2009

Miha nu te supara pe mine dar mie personal mi se par extraordinar de multe valente pt un pui de numai 5200gr.Noi la un an ar fi trebuit sa facem infanrix+priorix, dar am refuzat tocmai pe acest motiv ca sunt prea multe, voi astepta pana la 6sapt sa-i fac priorixul.Prevenarul il vom face la 2ani in doza unica, iar rotavirus nu l-am facut-pt ca nu il consider absolut necesar.

Andrada nici mie nu-mi vine sa cred ca tu vb de diversificare, parca mai ieri te plangeai de sangerari, uite ce trece timpul si ce fetite mari avem.Despre Mara eu zic ca nu are nimic bubulina, doar ca fiecare copil are ritmul lui de a evolua, mie Sofia mi se parea "toanta"rau la 4luni inca nu tragea de jucarii dar de la 5 luni a avut un ritm de dezvoltare din toate punctele de vedere f alert.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

La Multi Ani Bianca!!!!!
La Multi Ani Marisa Ioana!!!!!!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Andicu, Aurel Cris, multumim. Nu stiu daca e bine ca ne trezim doar de 2 ori, pe mine m-a certat pediatra la o luna sa nu-i mai dau noaptea de 2 ori sa manance (atunci manca chiar de 3 ori) ci numai o data, dar nu mi-a zis cum sa-l las pe micutul sa planga si eu sa dorm linistit. De 3 nopti a dormit tati cu bebe (bebe in patut si tati in pat mare separat)si nu s-a sculat sa pape, de la 10 seara a dormit pana la 7 dimineata, nu-mi venea sa cred, probabil s-o fi trezit si a auzit cum sforaie tati la capul lui si s-a gandit ca n-are rost sa ceara tzitzi ca tot nu primeste. De luni ne-au ocolit si colici, tare as dori sa ramana asa binedispus strumfuletul.
Andrada, multumesc.printesele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

La multi ani!!!! Bianca. Sa cresti mare si sanatoasa!!!

Cris sa va traiasca si sa va bucurati de ea toata viata! Poate ca iti va face un cadou frumos de ziua ei si de acum incolo va dormi noaptea . Petrecere frumoasa sambata!

Fetelor va multumesc mult pentru primirea calduroasa. Intr-adevar poate pe multe v-a surprins vestea mea. Nu am scris pe forum prea des in perioada asta, mai mult din teama. Kitty, Mada Chiar daca sarcina a decurs bine si fara probleme am numarat fiecare zi care a trecut si ma gandeam cu teama la ziua care o sa vina. Dupa 3 sarcini pierdute sunt sigura ca ma intelegeti.

Noi suntem inca 2 in 1 si o alarma falsa ieri. Am stat toata ziua in spital cu contractii dar se pare ca bebe s-a razgandit asa ca ne-am intors acasa.

Moni bebele meu e baietel. Poate ne inrudim

Indraznesc o intrebare. Noi i-am facut camera lui bebe si am vrea sa-l lasam de la inceput sa doarma singur. Voi ce parere aveti de asta? Multa lume imi spune ca am innebunit si ca in primele luni ar trebui sa dormim in aceeasi camera. La voi cum a fost?

Va pup pe toate fara exceptii. Nu va mai enumar fiindca mi-e teama sa nu omit pe cineva. Imi pare bine ca v-am regasit.

Numai bine si voua si bebicilor vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

La multi ani Bianca!!!
Mami Cris, sa-ti traiasca frumusetea de fata, sa creasca mare, sanatoasa, norocoasa si cuminte, sa va bucurati de ea si sa va fie alaturi tot restul vietii!!
Vroiam sa va felicit pt pozele care sunt in top 10, chiar top 5 la concurs! merita la asa frumusete de copil! va tin pumnii sa luati premiu!

Dream, noi l-am mutat pe Filip singur in camera de la 4,5 luni, cu baby phone la capul meu pana in ziua de azi. Mi-ar fi fost greu sa-l pun in camera lui din prima zi, ca se trezea f des si apoi, eu cred ca au nevoie s-o simta pe mami aproape macar in primele saptamani, pana inteleg ei ce-i cu lumea exterioara! la inceput au nevoie de cat mai multa alinare, sa-ti simta caldura corpului, tine-l in brate cand cere..asa o sa ai mai tarziu un pui linistit si iubitor, parerea mea, fara suparare.

Julia, cum sa nu-i mai dai de mancare noaptea, la o luna abia?! ce sfat o mai fi si asta, frate?! si copilul ce face, plange de foame toata noaptea? am citit ca in primele luni, pt bebelusi foamea se simte ca o durere fizica acuta la adulti, va dati seama? e dureros sa-i fie foame si tu sa-l lasi sa planga! eu zic sa stai calma cu lapticul, o sa vezi ca singur isi face programul si pe ce creste, daca nu are nevoie, nu mai cere noaptea papa.

Miha2004, sunt de aceeasi parere cu Madalina. E prea mic pt atatea vaccinuri odata! si eu i-am facut lui Filip la 2 luni doar Infanrix, atat! de restul nici n-a fost vorba pana la 1 an si nici macar. Eu nu prea sunt adepta vaccinurilor care nu sunt neaparat necesare..

Andrada, poate Mara e o fire mai introvertita, mai timida. Nu cred ca e cazul sa-ti faci griji atata vreme cat se bucura ca va vede si reactioneaza. Cu vomitatul, poate s-a nascut cu reflux , se regleaza pe ce creste. Incearca sa-i dai mereu sa pape un pic mai ridicata. Ai niste frumuseti de fete, papusi! x3.

Cellu, ce dulce e George! iti vine sa-l mananci cand il vezi asa zambaret, cu dintisorii aia ...scump foc!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

BIANCA sa cresti mare si in fiecare zi sa-i faci fericiti pe mami si tati tau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Julia copiii nu se cresc ca in carti se cresc dupa cum simti tu ca mama. Mihnea a supt 1 an de zile, la 6 luni am inceput diversificarea si pana atunci nu a baut decat san si atat nici o gura de apa sau ceai(copilul suge si de sete nu numai de foame, colostrul ii potoleste intai setea si apoi vine laptele hranitor) si a supt din ora in ora zi si noapte . Si pe cuvant am o minune de flacau de 3 ani si 8 luni. Iti dai seama cam ce zombi eram eu in sarcina am luat 10 kg si la 3 luni dupa nastere aveam cu 20 kg mai putin cauza alaptatul la cerere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Madalina, Andicu multumesc pt parerea voastra, noua asa ne-a recomandat pediatrul a zis ca suntem "umblareti" si expunem copilul si eu sun sceptica dar stiu un medic care a folosit schema asta pe propriul copil deci sunt tare incurcata, de asta v-am cerut parerea
Pussi sper sa fie bine la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

am facut cateva poze azi si le-am si pus la semnatura, printesa mea e tare linistita azi, pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI ANI FERICITI FRUMOASA BIANCA!!!!
Aurica, felicitari mamico pt. fetita mare, sanatoasa, desteapta si frumoasa careia acum un an i-ai dat viata!
andrada greseala principala si inevitabiala, din punctul meu de vedere, a mamicilor de gemeni este vesnica lor comaparare. Unul face ceva ce celalat nu face Si de aici esti intr-o continua si lunga nedimerire................. Fiecare copil are ritmul lui, sunt doaua fiinte total diferite care se dezvolta individual. Regurgitatul, Elena mai regurgitaeza si acum, rar... o data pe luna, dar se mai intampla. Mica regurgita dupa fiecare masa, pediatra mi-a zis sa nu-i dau lapte special pt. bebelasi cu tendinte de regurgitare ca o sa-si revina singura si se datoreaza faptului ca manaca repede si cu pofta. Uneori si voma. O tineam 20-30 de min. la eructat. Mare atentia cand incepi diversificarea, n-a acceptat citricele decat dupa 1 an, nici suc de citrice, nimic... vomita cum le manca. Ganguritul, si la noi Ana a gangurit mai tarziu ... Si acum spune mai multe cuvinte inteligibile decat Elena.Urmaritul si privitul, cel mai usor ti-ar fi sa invelesti o zdranganea in ceva rosu, sau daca ai o jucarie muzicala rosie. In prima faza faci zgomot cu jucaria respectiva rosie sa ii captezi atentia( ii controlezi si auzul) apoi o misti incet in stanga si in dreapta sa vezi daca o urmareste cu privirea. Eu le-am dus la neuropediatru de la 1 luna(asa mi-au recomandat in spital) si dr. avea o inimiaora rosie muzicala si asa a procedat cu ele.
miha 2004 am aceeasi parere cu madalina referitor la vaccinuri.
dream eu le-as fi lasat de la inceput sa doarma singurele, dar n-am putut. Oricum de la 3 luni dorm singure. Daca auzi ce face si aveti camere apropiate eu zic da!
julia eu le-am dat sa pape la noapte asa :
ora 23-00 lapte
ora 3 ceaiut
ora 6 lapte
asata de la o luna jumate, Elena dupa 3 nopti nu s-a mai trezit pt. ceai...la ana a tinut vreo luna....Oricum de pe la 3 luni n-au mai papat noaptea.
mada am refacut azi iar sumarul de urina si a szacut si la Elena... maine mergem la eco.

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Andicu multumesc mult de sfat. Baby Phone am cumparat si noi dar suntem putin dezorientati si nu stim cum sa procedam. Cu siguranta o sa-l tin in brate cat mai mult. O sa-l iau la noi in camera la inceput. Trebuie insa sa-l invat cat mai repede separat fiindca va merge la cresa in august. Nu am incotro fiindca nu am decat 3 luni de concediu.

Miha sunteti superbe. Din cate vad la semnatura azi aveti si o aniversare. La cat mai multe luni si ani sanatosi. Sa-ti traiasca printesa!

Mergi la inceput