Mamici prin FIV (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bianca eu le-am dat ceai, dar au mancat lapte praf! Colici nu am avut decat o sapt. la Ana seara. Elena nu a avut deloc.
rami bine ai venit! In primul rand tu esti mama si sti mai bine decat orice medic de ce are nevoie copilul tau. Stiu ca e greu de inteles la inceput, dar cu timpul te vei baza pe asta. Daca crezi ca nu se satura intr-o zi poti sa-i faci proba suptului dupa fiecare masa, dar o zi si gata, ca dupa s-ar putea sa devina un stres pt. tine cantaritul.
andicule cu casutele poti sa-mi dai link, de topogan mi-e frica ... pana in vara poate devin mai intelegatoare, loc de catarat nici vorba... Elena daca nu sunt atenta din doua miscari e pe masa si chiuie de bucurie. Cu nisipul, o sa fac un patrat cu latura de 2m din scandura, ce am vazut eu pe siteuri erau destul de mici pt. 2 !

va pupam si sper sa venim diseara cu vesti bune

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

LA MULTI ANI BIANCA ! si multi si

Tia ai mai aparut si tu? vad ca esti tare ocupata. Si noi o pupacim pe Daria

Miha e Marisa, dar toata e Dan, tu mai faci unul

Noi suntem bine, vanataia incepe sa se traga, Caius si Darius se pregatesc de serbare. Caius e tare rau la gradi, am numai reclamatii, ieri a vrut sa-i rupa ochelarii d-nei educatoare.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Multumesc Julia nu stiu daca chiar si-a facut efectul sau s-a ameliorat colica de la sine, am sa mai incerc astazi.

Mai am o intrebare: la sanul stang nu se satura niciodata iar la cel drept mai ramane laptic dupa ce se satura. Trebuie sa mulg laptele ramas sau sa-l hranesc data viitoare inepand cu sanul drept?
O zi buna tuturor

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adaca

LA MULTI ANI BIANCA ! si multi si

Tia ai mai aparut si tu? vad ca esti tare ocupata. Si noi o pupacim pe Daria

Miha e Marisa, dar toata e Dan, tu mai faci unul

Noi suntem bine, vanataia incepe sa se traga, Caius si Darius se pregatesc de serbare. Caius e tare rau la gradi, am numai reclamatii, ieri a vrut sa-i rupa ochelarii d-nei educatoare.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Pe mine ma amuza cand citesc ce nazdravanii fac baietii tai, sunt sigura ca pe tine nu intodeauna.Poate e o perioada acum cand e mai neantelegator. bubita sa treaca mai repede.

Rami bine ai venit!Eu zic sa o cantaresti saptamanal, noi nu am facut niciodata proba suptului pt ca nu am avut cantar, o cantaream la luna cand mergeam la control, am avut si eu dubii ca nu se satura dar nu uita ei la 3sapt la 6 etc au perioade de crestere rapida si mananca mai des.Despre dormit noi nu prea am avut probleme Sofia dormea de rupea si ziua, in schimb am o nepotica de 2 luni care nu prea vrea sa doarma ziua in mare parte din pricina colicilor.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Bianca eu ii dadeam la o masa dintr-un san la alta din celalalt asta la inceput, la 3 sapt mi s-a infundat un canal la stangul pt ca nu am alaptat-o o zi din el din cauza ranilor si pana mi s-a desfundat am hranit-o numai din dreptul, apoi stangul s-a micsorat fata de dreptul considerabil zici ca sunt alien si ca sa nu se vada diferenta in timpul zilei mai ales vara o hraneam numai din dreptul iar seara din stangul.Eu zic ca e bine si cum faci tu ii dai din amandoi apoi la masa urmatoare incepi cu cel cu care ai terminat.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Bianca BNici o problema, daca vrei iti trimit pachet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Rami, doamne ce mica si frumoasa e Ilincuta. E ca un ingeras. Sa va traiasca si sa creasca mare si sanatoasa! Tu cum esti? te-ai refacut dupa cezariana?

In privinta dormitului cu ajutorul vostru m-am lamurit. Vom incepe cu landoul si daca nu e bine mutam patutul.

Va pe toate si numai bine.

Pussi sunt cu pumnii stransi pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Pussi le-ai dat ceai imediat dupa papica sau intre mese?
Madalina la mine stangul e mai mic de la mama natura. Si eu alaptez alternativ doar ca nu stiu daca e bine sa ramana laptic dupa ce se satura. Am citit undeva ca nu e bine si ca trebuie sa ramana sanul gol, dar nu mai gasesc acea info

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Am facut proba suptului, dar nu pe 24 ore, ci doar la unele mese, mai ales ca eu o alaptez la cerere, deci si la o ora daca e cazul. Asa ca ar fi greu sa o pun non stop pe cantar. Si asa, cred ca am devenit deja obsedata de acest obiect, intr-adevar e un factor de stres. La unele mese diferenta era 60-70 g, la altele si 150... Am observat ca dupa-amiaza si seara parca am mai putin laptic, sunt sanii mai putin tari, iar noaptea si dimineata mai mult.

Bianca, eu asa fac, cand nu termina de golit un san, reiau data viitoare de la el. Teoretic ar trebui muls, dar nu vreau sa irosesc nimic, iar pompele astea mi se par si dureroase...

Mada 28, te invidiez ca ai rezistat sa o cantaresti pe Sofiuca la o luna, dar probabil ca progresele erau evidente cu ochiul liber.

pozici

rami si Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am aparut si eu

la eco: Elena produce nisip dar il elimina, in rinchi nu mai e stocat nimic. Ana in schimb nu elimina, si se vad cristalele in rinichi... am ramas pe acelasi tratament la amandoua si control pe 10.04. Problema mea, am discutat-o si cu dr., este ca nu le-am trecut la cana, beau inclusiv apa si ceaiul din biberon, Ana refuza cana cu cioc si cana cu pai, Elena bea din ambele dar cand vede biberonul Anei e mai atractiv Asa ca trecerea o voi face direct la cana, dar dupa ce se termina cu problemele de sanatate ca sa nu complic situatia. Ce n-am discutat, si vad ca e de durata, sper sa se termine pana in septembrie, cand vor merge la cresa. In conditiile astea nu le pot da la cresa fiind pe regim alimentar destul de sever.

andicu am vazut la Praktiker cutie de nisip cu capac si topogan(2 varinate), aratau bine si nu platesti transportul fata de cele de pe site-uri.
rami stiu ca-i nasol, dar ideea e sa aduni cantitatile mancate la fiecare masa si sa vezi cat sunt pe 24 de ore, daca acopera necesarul de 24 de ore. E normal sa fie diferente intre mese, nici noi nu mancam la fel la fiecare masa, mai ales ca alaptezi la cerere. Si de cantarit in rest, eu le-am cantarit saptamanal, pana la 6 luni, dar ale mele au fost micute rau.
bianca le-am dat Baby Drink de la 3 sapt., intre mese( la noi a fost la program, din 3 in 3 ore) daca erau treze.
adaca mari nazdravani ai.
tia venim la pozat!

ieri am descoperit o enigma... de vreo 2 saptamani, la toate bluzele de trening si veste cu fermoar se strica fermoarul, veneau la mine cu el desfacut, la unele rupt....ieri imi gasesc gagicile sub masa, ocupate rau... trageau de o parte si de alta a fermoarului, partea dreapta si stanga a bluzei pana il desfaceau la mijloc....

Si mamicile experimentate, sa-mi dea lecti decum s-o dezvat pe Elena de catarat........
va pup si va doresc wk placut

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput