Mamici prin FIV (6)
Raspunsuri - Pagina 11
Bianca B spune:
Rami, Pussi multumesc de info 
Astazi am inlocuit Infacol cu Dentinox, pare a fi putin mai bine doar ca are gust de marar si nu-i place lui David, prima data l-a vomitat, acum ma mulg si il pun in laptic.
Ma duc sa stau putin intinsa cat doarme piciul. Ma simt asa de obosita, dar fericita ![]()
www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
adaca spune:
Azi am avut serbarea de 8 Martie. A fost superba, nu a mai fost nebunia de la serbarea de Craciun. Oricum gemenii mei au fost foarte, foarte neastamparati. Incerc sa pun cateva poze cu ei si mici filmulete de la serbare. Darius nu la lasat pe Caius sa spuna poezia, tot statea in spatele lui si il bazaia. Cand era de dansat, ei vreau sa se lupte

Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">
GAZELE MELE
adaca spune:
Am revenit avem
interesante si doua filmulte la semnatura.
Sa nu va speriati, eu apar in doua tablouri asa cum m-au vazut baietii mei.
Ade cea mai fericita

GAZELE MELE
madalina28 spune:
Pussi imi pare rau ca inca aveti problemute sper sa se rezolve pana in toamna, ce poznase mici are mama
toate 3 fetele!
Ade mi s-au umplut ochii de lacrimi cand am vazut portretele facute de baietii
, sunt tare sugubeti am vazut filmuletele.
Mada toti 3 nazdravanii si pe mamica lor.
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala
ciarli spune:
Buna fetelor,
Va pupam cu drag pe toate si la multi ani mamicilor!!! (pentru maine)

Mada, sper ca Sofi e bine.
Delia, felicitari!!!
Pussi, sper sa se faca bine Tustele, of, ce poracrie cu nisipul asta (sau cristale, sau cum le zice).
Andicu, Andrada
.
Desper colici, eu nu mai vreau sa vorbesc, e subiect tabu.
, daca mai tineau 2 saptamani, nu mai dadeam raportul pe aici azi.
. Cu dintii parca a fost un pic mai usor, sau am uitat eu, ca de vreo 4-5 luni suntem in pauza.
Despre noi, suntem foarte scumpe si iubitoare si intre noi si pe mami si pe tati. Aproape ca nu ne mai trezim noaptea. Avem insa o problema cu datul cu capul de pereti. Am initiat si un tpopic la "parintii intreab, parintii raspund", care la un moment dat a degenerat, in sensul ca eu m-am ales cu apelativ de "mama denaturata" si acuzata de "rele tratatemente impotriva minorului"
. Daca aveti vreo idee, solutie, sugestie, va astept acolo, ca deja am deschis subiect. Si tot acolo o sa mai aflati ce traznai fac gandacii mei.
Va pupam pe toate, cu bebici cu tot.
,
Ciarli, Leia si Maia
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia
cellu spune:
LA MULTI ANI FRUMOASA BIANCA! si din partea noastra multi
ici
ANDRADA si ANDICU, multumim de complimente 
DREAM,
George doarme cu noi (si din lipsa de spatiu), dar oricum ar fi dormit cu noi. (mama disperata)![]()
RAMI
frumoasa Ilinca! Si George plangea mult si nu dormea - era vorba de colici si de faptul ca nu se satura, dar pana mi-am dat seama...Pediatra nu m-a ajutat deloc. Eu l-am hranit mixt (biberon si san). Dar din experienta, cred ca tu vei fi cea care va isi va dea seama ce sa faci. 
ADACA, ce-mi plac baietii tai! Cred ca te-au dat gata cu portretele!
MADA, CIARLI, KLA, BIANCA, JULIA... 
BB George-Ion 1 an si 1 luna
adaca spune:
Vad ca v-au placut foarte mult portretele. Numai ca eu la serbare nu mai semanam cu ele, aveam parul intins![]()
![]()
![]()
La un filmulet cam tremura imaginea, aveam emotii, ba imi venea sa
, ba sa
de bucurie.
O sa fotografiez si felicitarile si diplomele si niste fotografii ce mi le-au dat in dar la serbare. Apoi o sa le vedeti si voi.
Ade cea mai fericita

GAZELE MELE
madalina28 spune:
Dragi mamici la multi ani!
Sa fim sanatoase si sa ne bucuram de minunile noastre care ne-au facut niste femei implinite!
Rami am uitat ca am vazut poze si cu Ilincuta mica si frumoasa, ai o fetita minunata!
Ciarli suntem bine sper sa nu ne mai procopsim cu ceva ...ma duc sa citesc la topicul unde ai deschis subiectul![]()

Eu de 3 zile nu mai pot dormi doua nopti m-am culct la 23 si ma trezeam la 3-4 apoi in noaptea asta deloc deloc nu pot adormi, ziua nici atat nu pot dormi ufffffff
Madalina &
Sofia
madalina28 spune:
Ciarli ti-am dat cateva exemple si la subiectul deschis de tine m-am crucit cand am vazut ce pot debita unele persoane, daca nu te-as cunoaste personal as mai zice am vazut cu ochii mei ce mamica buna esti si ca nu suporti sa-ti vezi fetele varsand o lacrima

Ideea e sa le lasi pe ele sa exploreze chiar daca sunt pericole, uite de ex noi ne descaltam/incaltam la usa afara ca sa se poata tara ea in voie si sa nu fiu nevoita sa dau de 100ori pe zi cu aspiratorul/mopul, in biblioteca am scos tote cartile pe rafturile de jos si in locul lor am pus jucarii, tel fix/mobilul si telecomenzile le-am gasit inclusiv in cada, prostioare fac ca asa sunt toti copii eu sincer cateodata gatesc si ea se plimba prin casa cand nu-i aud glasul ma duc in inspectie dar e prinsa cu vreo pereche de sosete sau cu vreo sticla goala mai nou imi intinde hartia igienica prin toata casa, interes maxim il prezinta si dulapul cu hainutele ei le scoate le baga mi le aduce mie isi pune singura caciuli pe cap ....
Madalina &
Sofia
Julia75 spune:
La Multi Ani Mamici!!!
Multumim Madalina!
Adaca, mi-au placut portretele, baietii tai sunt minunati.
Noi iarasi ne confruntam cu colici, mai rau bebe e constipat rau, dupa 3 zile de chinuri a reusit sa iasa dar are scaun ca un carnati cea ce nu e normal pt bebelusi, nu gasesc cauza fiind hranit exclusiv la san. Am incercat supozitor, termometru, apa fiarta racita, chiar si 2 lingurite de suc de mar. Alte idei aveti cum as putea regla scaunul lui bebe? daca nu iese o zi e tare maraita si din a 3a zi incep plansetele.