Mamici prin FIV (6)
Raspunsuri - Pagina 12
ciarli spune:
Buna fetelor si la multi ani!!
Mada, mersi ca mi-ai scris si dincolo.
Sincer eu nu am tupeul sa le las singure sa batuie prin casa, nu le las singure nici la ele in camera.
La noi e nasol ca ele isi fac rau si una alteia (din joaca). Asa cum imi baga mie mana in ochi, gura sau ma trag de par fara mila amuzandu-se P
, asa fac si una cu alta. Sa-si scoata ochii si altceva nu, ca nici nu stiu sa se fereasca. Ba, mai naspa e cand Leia ii baga mana in gura Maiei, ca o musca rau de tot (are 8 dinti), invers nu e asa o problema, ca Leia e cam stirbuta (doar 4).
SI apropo de dinti, ca tot ma laudasem ieei ca nu mai avem probleme. Maiei ii ies, mititica vreo 3 masele. Ieri,azi-noapte si azi a facut febra (39). M-am speriat un pic, mi-e sa nu fie si vreo boala cu bubite. Astept pana maine sa vad daca mai face si ii fac si niste analize. I-am dat panadol, nurofen, ma pregatisem si de impachetari dar n-a fost cazul. Am mai chinuit-o si toata noaptea sa vad daca are febre, am sculat-o incontinuu. De mine nici nu mai zic, ca sunt prastie. Dar macar bine ca nu a facut temperatura azi-noapte, doar dimineata la 4 (38).
Va pupam pe toate,
Ciarli, Maia si Leia
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia
adaca spune:

Un sincer si calduros LA MULTI ANI ! cu ocazia zilei de 8 Martie.
Va doresc din suflet sa fiti cele mai iubite si frumoase MAMICI.

Julia75 maseaza-l la fundulet cu crema. Daca o sa-i tot bagi termometrul si supozitorul o sa se obisnuiasca cu ele.

Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">
GAZELE MELE
pussi spune:

LA MULTI ANI DRAGI MAMICI FERICITE!!!

ADACA nu am vazut pozele, poate apuc maine!
ciarli o sa citesc si eu dincolo....nu te mai stresa, si eua m renuntat sa scriu la alte subiecte si cred ca din aceleasi motive.
Noi ieri am primit flori de 8 Martie de la baieti![]()
Mi-au dat lacrimile cand am vazut cum Tustele isi luau buchetele si le studiau![]()
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
adaca spune:
Pussi te rog sa te uiti ca nu stii ce pierzi ![]()
![]()
![]()
Apropo de scris alte subiecte, unele fete sunt tare interesante. In primul rand le place sa jigneasca. Se cred mai destepte.

Ade cea mai fericita

GAZELE MELE
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adaca Pussi te rog sa te uiti ca nu stii ce pierzi Apropo de scris alte subiecte, unele fete sunt tare interesante. In primul rand le place sa jigneasca. Se cred mai destepte. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ade cea mai fericita si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)![]() ![]() www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank"> GAZELE MELE |
Exact sunt mari amatoare de rautati gratuite, nu-si dau seama ca mamica/persoana respectiva chiar are probleme si vrea un sfat pe care il va urma sau nu, dar "amatoarele" iti dau si mai rau in cap.
Fetele care au facut fiv cu Mrs Marinescu a fost invitat azi la antena 1 la duminica in familie, tare simpatic ca de obicei
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala
miha2004 spune:
julia 75 intreaba pediatrul tau stiu ca se gaseste ceva de la humana , lactoza sau ceva de genul, ne recomandase si noua dar nu a mai fost nevoie ca s-a reglat singura 
Madalina i-am citit sotului mesajul cu prostioarele Sofiei ca sa stie si el ce ne asteapta, el abia asteapta sa creasca mare
Pussi ai fetite mari si la cat sunt de frumoase ar trebui sa incepi de pe acum sa cumperi vaze, sigur o sa primeasca multe flori
Adaca baietii tai chiar au talent, au fost superbi la serbare, daca e vremea frumoasa saptamana ce urmeaza tragem o intalneala? Pupam gasca de frumosi 
Noi suntem bine, am facut toate cele 3 vaccine vineri, am intrebat 3 pediatri si am citit 2 zile pe net totul despre ele, nici nu a plans prea tare iar rotarixul cred ca i-a placut pt ca a ragait dupa el, eu in schimb am fost foarte stresata, am crezut ca lesin eram foarte rosie la fata si am facut si diaree, radea dr si sotul de mine ca am facut eu reactiile adverse sigur nu mai face fetita si asa a si fost .
Va
pe toate sper ca ati avut o zi frumoasa, eu am fost tare mandra ca sunt si eu mamica
adaca spune:
miha sigur daca va fi cald ne vom vedea. Scuze ca am fost agitata cu serbarea si nu te-am mai sunat, dar ceea ce ai facut este ok.
Rares mi-a facut astazi putina febra, dar se pare ca vrea sa-i mai iese un dintisor, sper sa nu avem probleme la noapte.
Mada pe mine m-a deranjat o tipa care ii spunea alteia ca "ii recomanda pediatra nu doamna din parc". Am vrut sa-i spun ca altadata doaman din parc e mai buna ca pediatra, caci am cunoscut si eu destule pediatre.
Ade cea mai fericita

GAZELE MELE
adaca spune:
Mada Dar ce parere ai de "sceneta" FIV ?
Ade cea mai fericita

GAZELE MELE
adaca spune:
Helo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E cineva acasa ? Unde sunteti mama? Obosite dupa chef ?

Va rog sa va reveniti mai repede si nu va mai lasati asteptate.![]()
![]()
![]()
Ade cea mai fericita

GAZELE MELE
pussi spune:
prezent, iti admiram baietii si portretele. Superbbbbbbbb, nu am cuvinte!
miha cu vazele stau bine....cred ca tati trebuie sa-si cumpere pusca si caini. am vazut si pozele voastre.. sunteti mari si frumoase! la urmaroarele vaccinuri o sa fi mai relaxata.
andicu tati a gasit si casuta in Praktiker, ina la 300 si ceva, uan la 500 si ceva, o sa mergem sa vedem si noi.
eu n-am chefuit ieri, dar am fost lasata sa fac ce vreua, tati a facut papa, a stat cu Tustele...mi-a prins super bine.
Si am inceput sa facem puzzeluri.... nu le fac singure, isi mai fura una la alta piesele, dar e o distrctie....
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!