Mamici prin FIV (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Inimoasele mele mamici,

Sunt o mamica de licurici de ian/febr 2009.
In primul rand La multi ani de 8 martie si va doresc sa aveti copilashi sanatosi si sa va bucurati de ei!

vin in randurile voastre cu o rugaminte..

sunt si eu mamica de doi copilashi, si am alaptat atat la primul cat si acum la bb2...!

Promovez si sustin alaptatul pt perioade cat mai mari si de aceea vreau sa ma implic intr-o astfel de campanie.

Exista un site www.attct.ro care face si el acelasi lucru ... si cineva care se ocupa indeaproape de mamicile care au nevoie de ajutor in minunata lume a alaptatului, se cheama Georgeta Musat. Eu am cunoscut-o atunci cand am nascut primul meu copilash in Elias.

Impreuna dorim sa facem un mic montaj de imagini pt a fi prezentat mamicilor ca si "Putere a exemplului" in spijinul alaptarii.
(de fapt eu il voi realiza iar dna Musat il va utiliza in acest scop)

asa ca, rugamintea este urmatoarea..

care dintre voi doreste sa-mi trimita imagini, poze cu voi alaptand pt a le utiliza in acest filmuletz

va arata cam asa montajul (img vor fi cu mamici care alapteaza):

http://www.youtube.com/watch?v=3wbxnYDI57k

va rog sa-mi scrieti pe PM sau sa-mi transmiteti foto direct la mailul:
am2000ro@yahoo.com

multe multumiri din partea mea si a viitoarelor mamici care-si vor alapta pruncii si datorita exemplului vostru!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Hello,hello iertare de intarziere dar nu pot sa nu va urez La multi ani de 8 Martie.Am lipsit motivat caci am avut o mica petrecere sambata iar uni din musafiri au dormit la noi,va da-ti seama ce obosita am fost dupa.Ieri nu am fost in stare decat sa fac curat si atat,eram terminata.Bubu doarme cum stiti dar a inceput sa mearga singurica,mor de dragul ei.Zici ca a baut tot alcoolul de la party asa merge,doi pasi inainte,unul inapoi,si e bagata in priza devasteaza tot.In sfarsit i-a mai iesit un dintisor pe 2 martie si am facut bilantul pt primul an: 3 dintisori,75cm,9,400kg.Deocamdata cam atat despre noi.
CELLU am vazut pozicile,ce flacau frumos ai tu acolo,multumim de urari
BIANCA aici mai exista dentinox care i-a facut un pic mai bine fetitei mele,gripe water care se da de la o luna parca,inca ceva care costa cam 10 lire am uitat numele,il gasesti la Boots.Eu le-am luat la rand pe toate,deasemenea am baut eu ceai pentru colici.
MADALINA multumim de urari.
ANDRADA am vazut fetitele,ce frumusele sunt,au crescut,multumim pentru urari.
MIHA multumim pentru urari si vot.Ce scumpa este cea mica,am tras cu ochiul la pozici.
JULIA multumim de urari.
DREAM multumim deasemenea,suntem aici asteptam vestile de la tine,nastere usoara.
ANDICU,KLA,INTERNETmultumim pentru urari deasemenea.
PUSSI vad ca ati ramas inca pe regim,sa dea DD sa scapati cat mai repede de nisip.Ha ,ha ,ha ce fete vrenice are mama cum desfac ele fermoare,ma gandesc ce-o inventa si a mea.Despre catarat suntem in urma si nu avem sfaturi,cred ca ni le vei pasa noua dupa.Uau au primit fetele floricele,ce frumos,sper ca ai realizat ca maine poimaine vin flacai sa le ceara la film.
DELFI multa sanatate.
RAMIce scumpete mica ai tu acolo.Eu o cantaream pe Bianca la fiecare saptamana,la vro 5 sapt am patit si eu ca sa nu-i mai fie destul laptele meu.Cand m-am dus cu ea la cantarit nu mai pusese deloc,si am hotarat sa ii dau si lapte praf.Cei de aici mi-au zis sa nu renunt insa la alaptat,dupa ce ii dau san sa ii dau si lapte praf.
ADACA ce flacai ai,ce frumosi sunt si mami ce mandra este cu ei.
CIARLItu mama denaturata,ce usor se vb urat despre cineva care in definitiv nu o cunosti personal sa spui asa ceva.Am sa citesc si eu acolo,slava Domnului ca la noi nu se vb aiurea,sa o tinem tot asa mamici dragi,ca sunteti extraordinare.
Vad ca vb de alaptat eu i-am dat bulinei la 3 ore asa m-au invatat aici.Dupa care cand a mai crescut la 4 ore si tot asa in functie de cum crestea.Mi-au zis ca trebuie sa aiba timp sa digere si stomacelul,in fine eu asa am facut si a fost ok pentru noi.
Asa cum spune si Pussi ca mama incepi incet incet sa vezi de ce are nevoie puiul tau.Eu am primit mult ajutor aici iar daca nu imi placea ceva mai intrebam la fete si incercam pareri sa vad care ii se potriveste fetitei mai bine.Diversificarea am inceput-o la 4 luni.Bianca mea nu pune gurita pe ceiut sau suc,vrea numai apa.Acum ca avem un anisor incercam sa experimentam si alte mancarici noi.
Va pup cu mare drag,scuzati placinta dar ma credeti ca nu am mai scris de ceva timp

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Uitam sa va intreb ceva ce ma tot streseaza de cateva zile.
Stiti ca v-am mai intrebat despre sanisori,Bianca ii are maricei si inca nu au dat inapoi,oare sa ma ingrijorez.Vreau sa sun la medic sa vad ce zice caci prietenele mele vazand-o la party au zis ca sunt maricele bine.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Tot eu unde gasesc subiectul deschis de CIARLI ca eu nu-l vad chiar daca am ochelari.
RAMI am modificat listuta.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

aurel cris felicitari pentru Biaca ! a urcat in clasament. 4x

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Fetelor ce faceti? Numai eu intru pe DC?

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiii

aurica poze de la petrecere ai??? si vreau si tort ca sunt pofticioasa... nu te gandi la alte prosti ca n-am sanse. De sani nu stiu ce sa zic, Ana a avut dar nu mai are, Elena n-a avut deloc.
adaca prezent!

noi suntem bine! Ieri am fost al cumparat pijamale de copii, ca in salopete de nani nu mai incapem.

o sa trimit pe mailul comun o carte interesanta cu jocuri pt. copii! Scuze pt. cine o are.

pupici la toata lumea!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Se pare ca mamicile de gemeni au mai mult timp pentru DC.
Vreau si eu cartea, dar nu stiu sa lucru cu mail-ul comun.

Mergi la inceput

Gata m-am descurcat.
Multumesc Pussi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

si eu pe aici nu prea am avut timp...
Cris nu stu ce sa-ti spun de sanisori, pe 17merg la pediatru dc vrei o intreb.Vrem pozeeeeeee

Ade mamicile de gemenasi sunt mai harnicutetoata gasca

Sofia ieri seara a reusit performanta sa cada din scaunul de masa in care era pusa si prinsa cu toate hamurile, a picat cu fata in jos norocul meu ca nu pe gresie ci pe covor in sufragerie acolo mananca in fata tv-ului

Intru si eu acum pe mailul comun sa vad carticele si pozici toate fetele si picii din dotare.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala

Mergi la inceput