Mamici prin FIV (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Avem nevoie de voturi, nu eu ci Rares Ioan pe

http://concurs.pampers.ro/photo-gallery/

Cine doreste, nu este obligatoriu. Multumim

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

MADA Imi pare rau de Sofiuca, s-a lovit rau? A vrut sa fie in pas cu Raresucu meu?

RAREShttp://concurs.pampers.ro/photo-gallery/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Fetelor eu as avea timp de forum si de multe altele caci David e un copil cuminte dar ma simt foarte obosita si fara chef si putin irascibila, moasa zice ca sunt inca in faza de "baby blue" sper sa treaca repede.

Aurel_cris acum ii dau copilasului Dentinox iar produsul a carui pret e @ 10 lire se numeste Colief, am auzit ca e super bun. Ptr moment e bine cu dentinox dar daca nu-si mai face treaba voi cumpara colief.

Mamicile cu gemeni vad ca au o viata foarte palpitanta
Seara frumoasa tuturor

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Buna!
Nu am mai reusit sa intru deloc pe DC! BBii sunt bine, l-am dat si vaccinul Rotarix dupa care Alex a fost cam agitat!
Fetelooor de ieri i-am culcat singurica si impreuna, neleganati! Ma joc cu ei pana adorm!Ar mai fi inconvenientul ca trebuie sa stau intre ei si isi pun obrajorul lipit de mine...deci cat stau cu ei dorm si 1 ora -o ora jumate!Sper sa fie asa de acum incolo! L-am lasat pe Alex ieri sa planga un pic, cu toate ca mi-a fost mila, el e mai rasfatat, nu l-am luat in brate si asa am reusit!Doamne -Ajuta sa fie asa de acum incolo, ca oricum se apropie momentul in care voi ramane singura acasa!
Inca le dau laptic de la mine scos cu pompa, si imi ajunge pentru amandoi, sunt foarte fericita pentru ca am reusit pana acum,..sper macar pana la sfarsitul lunii sa mai mearga! Scot cam 300ml la 4 ore, ei mananca pana la refuz!Adina a luat mai bine in greutate, dar si Alex e ok.El a fost mai micut de la inceput.Oricum Fiecare mai are 50gr si isi dubleaza greutatea cu care au iesit din spital(3000gr si 3100gr)...pana pe 28 cand fac ei 4 luni atingem greutatea necesara!
Si nici nu mai au somnul agitat, dorm asa profund.....

Vreau sa felicit fetele noi si sa le spun Bine au venit!
O PRIMAVARA FRUMOASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

APROPOS...LA CAT TIMP DUPA CEZARIANA POT CONSIDERA CA BURTA CARE RAMANE NU SE MAI RETRAGE?!
La mine a ramas un balonas, care are si grasime insa daca incordez, se simte ca o mare parte se si intareste-probabil muschi destinsi de sarcina!La sfarsitul lunii implinim 4 luni, lohiile abia mi-au trecut acum o saptamana,,..am tot avut o scurgere usor colorata inca din saptamamna 2...

Mergi la inceput

Marush Eu inca mai am burta. Nu stiu cum sa scap de ea. Probabil cu exercitii fizice. x4 Mamica si gemenii.

Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee

VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui adaca

Marush Eu inca mai am burta. Nu stiu cum sa scap de ea. Probabil cu exercitii fizice. x4 Mamica si gemenii.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410

Vreau sa votez si eu am dat SMS dar nu am primit nimic inapoi,oare pentru ca sunt in stainatate??Am activat romingul.
pupici

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Am mers pana la urma la medicul de familie pentru sanisori iar dr. ne-a facut o programare la pediatru.In principiu a zis sa nu imi fac griji caci ar fi ceva de la hormoni transmisi de mine,si la cati bagai eu in mine.................
PUSSI poze astept sa colectez,mai am unele pe filme ca tocmai atunci camera digitala si-a dat sfarsitul,am patit ca Madalina 2 zile am fost suparata pe tema asta.Am sa mai uit si eu pe mail.
MADA uau nasoala treaba cu cazatura,acum am sa fiu atenta ca si a mea se tot da in fata in spate pe scaunul ala.Pup fetita.
MARUSH eu cand am plecat din Manchester in Romania,Bianca avea 2 lunisoare si nu ma incapeau multe lucruri,cand m-am intors Bianca avea 6 luni si intram in hainele ramase mici.Am ramas cu 2 kg in plus care sunt distribuite cam proportional,burtica nu mai am asa,putin ramane.Acum tu esti mamica de gemenasi,poate ai pus mai multe kg.,oricum incet incet se mai duce din ea.Cel putin asa a fost la mine.
Acum sa va spun si despre party a noastra,a debutat cu o sperietura zdravana cand unul din pici a fugit din casa in strada.A fugit la a 2 strada,sa asezat in mijlocul strazi iar un sofer a oprit si la luat,cineva pleca cu el in directie opusa caci nu stiau de unde vine.Noroc ca ma vazut alergand disperata si mi-a zis unde il gasesc.Dupa toate cele mi sa defectat camera si fa poze,noroc ca mai aveam un aparat cu film.Poze au mai facut niste prieteni dar inca nu le-am luat de la ei.Asa ca m-am pus eu a 2 zi si am pozat-o,la 1 an.Bia a fost tare fericita cand a vazut copii,sa jucat mult iar cand sa taiem tortul a prins-o oboseala,a fost maraita rau.Oricum a inceput sa mearga chiar din ziua aceea,in fiecare zi progreseaza vizibil.Nu mai vrea sa stea deloc in patut,acum sa te tot ti dupa ea.
Pupici la toate mamicile si strumfi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adaca

Am reusit pana la urma,am trimis vreo 2 mesaje.
Pupici

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Aurel cris multumim

Miha2004 si Tia multumim

Mergi la inceput