Mamici prin FIV (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Aurel-Cris si fetita mea a avut sanii mari pana de curand si am primit aceeasi explicatie, hormonii mei au traversat placenta, m-a intrebat daca am observat vreo scurgere pt ca uneori fetitele au si o falsa menstruatie, mi-au mai spus ca acesti hormoni trec si prin lapte si eu cum alaptez se poate sa se mai intample. Sper sa nu o afecteze pe mai tarziu pt ca eu am luat utrogestan si gynipral pana in dimineata zilei in care am nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Adaca, , e dulce Rares, cum sa nu-l votam!
Marush, si eu am burta cat o minge de fotbal, dupa 3 luni de la nastere. Crde ca ne ramane ca amintire de la gravideala.
Miha, multumesc pentru pontul cu lactoza, vorbesc cu pediatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Julia felicitari pentru bb grasunel, eu nu am mai apucat sa-ti spun ca am avut termenul apropiat si eram in recuperari cand ai nascut!
Fetelor am reusit iar, Alex adoarme cu maraieli dar ma bag la mijloc si ii place sa-i dau palmute la pampers...adoarme fara sa-i legan!
Le-am facut vaccinil Infarix hexa la 2 luni, rotarixul la 3 luni vrem sa facem si prevenar dar incercam sa le facem 1 vaccin pe luna sau macar la distanta de 1 saptamana!
Sunt tare scumpi, Alex mai receptiv, se mai plangea cineva de diferenta!Adinuta e indiferenta la jucarii de cele mai multe ori si e mai somnoroasa...insa ea a fost prima care a gangurit sunt diferiti ca orice frati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Julia Multumim Avem nevoie de voturi si saptamana viitoare.

Marush eu am avut noroc cu gemenii ca dormeau in patut si fara sa ii leagan. De la 1 an si 3 luni au dormit in pat cu mine sau cu mama mea. Rares doarme numai in paut si ii place sa ii cante muzica po****ra.x4

VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee

VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Marush, multumesc. Eu te-am felicitat si abia asteptam sa te urmez la nastere. Nu ma mir ca n-ai timp de scris cu 2 bebici, si sanatate sa cresteti mari.
Adaca, pot sa votez iarasi saptamana viitoare? Sau pe alti astepti la vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Marush 4 luni! ce a mai trecut timpul

Ieri am fost la cantarit, David are 4.06 kg, in 14 zile a luat 460g. A fost si tati cu noi, tare mandru isi mai purta feciorul dintr-un cabinet in altul. Cand il pup ma cearta, il i-a in brate si incepe el sa-l pupe, suntem ca doi copii ce se cearta de la aceeasi jucarie.
Cand adoarme la san David arata ca un ingeras, nici nu-mi vine sa-l pun in patut (stiu ca nu e recomandat sa ii lasi sa doarma la san dar ... nu ma rabd uneori)

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Mada 28, Aurel Cris, Cellu, multumim pentru aprecieri !

Fetelor, dom'soara mea a fost cam maraita in ultima vreme si mi-am dat seama ca nu se satura numai de la san. Ieri am facut si noi 1 luna si suntem cu 100 g sub cat trebuia sa aiba, dar nu-i nimic, recuperam. Dr. mi-a zis sa-i dau si completare formula la unele mese si e mult mai bine, se vede ca e mai multumita bubulina. Atat timp cat nu refuza sanul in continuare, sunt super happy. Ma bucur ca am descoperit problema, ideea e ca nu erau in nici un caz colicii de vina, cel putin pana acum.

Aurel, LA MULTI ANI sanatosi si fericiti pentru frumusetea ta de fetita !

Dream, asteptam cat de curand vesti de la tine, sunt sigura ca tu si flacaul tau sunteti bine, asteptam sa ne scrieti cand puteti.

pozici

rami & Ilinca Maria - 12.02.09

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

rami ma bucura ca s-a rezolvat problema, ceea ce ai intuit tu s-a adeverit!
adaca votat!
dream vrem vesti!

wk placut!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Buna seara mamici si bebici,

Am venit sa va anunt ca ieri, 12 Martie, 17.20 s-a nascut Matei (de Dream), sanatos, 3.900Kg, 55cm, cezariana.

BINE AI VENIT PE LUME MATEI, SA CRESTI MARE, SANATOS SI PAPACIOS!

Dream, recuperare rapida si sa aveti numai bucurii de la Matei!

pt. toate mamicile si puiutii lor!

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Bine ai venit pe lune Matei scump,mami recuperare rapida si sa va traiasca feciorul
STUART multumim pentru vesti.
RAMI multumim de urari si ma bucur ca sunteti mai bine.
MIHA asa am luat si eu medicamente pana in sapt 36,dar ce ma ingrijoreaza este ca a facut un anisor si nu au dat inapoi.
Va pup cu drag mamici cu pitici.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput