Mamici prin FIV (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

BINE AI VENIT MATEI
acum vesti naspa despre noi: alex a facut o laringita urata care tine si acum dupa doua saptamani din care una cu antibiotic. inca mai tuseste dar e mai bine, in schimb cristi a inceput sa tuseasca la o saptamina dupa alex desi luase si el antibiotic "preventiv", dupa o zi de tusit a facut o eruptie puternica pe tot corpul, initial au spus ca e rubeola, desi ei sunt vaccinati. Am stat o zi acasa si a doua zi am fost la spital la infectioase unde l-au vazut 5 medici, se tot susoteau intre ei pana la urma mi-au spus ca era al 4lea caz cu asemenea evolutie de la viroza, nu era rubeola si m-au internat de urgenta deoarece exista riscul de complicatii, 2 cazuri de meningita. Am stat doua zile in spital si am plecat acasa pe semnatura datorita conditiilor de nedescris de acolo(noaptea stateam sa adun gongile de pe pereti ca sa nu-i intre in gura copilului-groaznic).Acum facem tratament acasa suntem mai bine, mergem doar la control la spital. Oricum am tras rau de tot iar ca o concluzie cautati mereu si a doua opinie medicala cand aveti bebeii bolnavi si e ceva mai suspect.

Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

BINE AI VENIT MATEI !
DELFI Imi pare rau de ceea ce ati patit. LA noi totusi sectia de pediatrie arata destul de bine. Va dorim sanatate.x4
PUSSI multumim de vot

VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee

VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Bine ai venit pe lume Matei!Felicitari mami Dream recuperare rapida si mult laptic!

Offf Delfi ce ati mai patimit si voi!La noi in oras este aceeasi situatie la spitalul de pediatrie.Sanatate multa puilor!

Ade am primit pupicii am votat si noi juniorul nazdrvan acum 2 zile

Rami uite ca aveai dreptate simtul de mamica nu inseala niciodata!Ce formula ii dai completare?

Pussi am citit la subiectul lui Ciarli ca tu nu le dai ceiuc instant fetelor, de ce?Ce ceiuc le faci?Eu ii dau Sofiei ceai Hipp sau Humana de fructe de padure. toate 3 fetele.

Noi suntem bine foarte nazdravana e Sofiuca parca ar fi baiat ieri imita statuia libertatii umbla cu o mana ridicata in sus in care avea peria de spalat wc-ul era asa bucuroasa eu sa fac infart, se urca pe canapea in sufragerie apoi pe mananer si dupa sus pe spatar dupa care vrea sa-si dea drumul in spatele canapelei, mai nou isi arunca bieroanele cu suc sau ceiuc la gunoi, as putea sa continui cu exemple pana maine, cateodata ma aduce la disperare cateodata ma amuza dar daca rad mai rau face.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Mada Multumim frumos x4

Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Matei, BINE AI VENIT !!! Sa cresti mare, sanatos si norocos, iar tie, mamiDream, recuperare rapida !

Mada28, ai o fetita SUPER, nu ma mai satur sa ma uit la poze, si se vede ca e si nazdravana foc !
Eu ii dau completare Ilincai NAN 1/HA (asa mi-au recomandat si de la spital si pediatrele).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

BINE AI VENIT MATEI, sa cresti mare!
Delfi, insanatosire la baieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Dream, mamico, felicitari!!! Bine ai venit Matei!

mada cred ca nu ai inteles, m-am exprimat gresit... ca nu le dau instant, adica in momentul urmator si nu au rabdare sa astepte. Le dau baby drink acum, ma dat si Hipp si humana. Nu avem restictie la ceaiut, si musetel, dar asata baby Drink beau cel mai bine si pe mine ma intereseaza cantitatea.

andicule voi sunteti in concediu?

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Felicitari Dream, bine ai venit pe lume Matei

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Pussi hehe sunt mai grea de cap eu baby drink nu am incercat niciodata nu stiu de ce...am avut in casa 2 cuti dar i le-am dat nepotelei mele pt colici, poate ca noi nu am avut colici si de aceea nu am incercat.fetele

Rami multumim de aprecieri!

Mama Giuliei am aruncat un ochi in pozele voastre ai o fetita adorabila e superba!Chiar vroiam sa te intreb de ceva vreme si tu esti o Fiv-oasa?Atunci mami de ce nu ne dai datele sa te trecem in listuta?

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare .

Dream, felicitari MAMICO!!! ma bucur enorm pt tine! Bun venit sufletelului Matei, sa fie sanatos si sa-ti faca viata fericita si implinita!

Pussilina, gand la gand! am fost plecata la Berlin saptamana asta, cu treaba de serviciu. Am revenit, dar a plecat ieri tati la Miami, tot cu treaba de servici , asa ca n-am apucat sa respir prea mult, ca am una bucata copil lipita strans de mine!

Ade, am votat ghidusul sofer! succes la cat mai multe voturi!

Despre noi, nimic nou, doar ca vorbeste Filip de ne ameteste! toate alea le zice, si murim de dragul lui! si de ras...ca mai poceste unele de te-ntrebi de unde le scoate!
Cam atat, am ramas in urma cu cititul si am de recuperat.
tuturor!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput