Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Stefany felicitari! si al meu s-a ridicat, pe 14 februarie, nu v-am zis? Deci sunt mai multi artari canadieni Cam de atunci s-a dus cu timpul meu de forum. Ma declar multumita daca am timp sa citesc tot.
Avem in continuare bubite cred ca imi fac programare la doctor. Azi nu i-am mai dat mancare solida, sa vad ce se intampla. L-am dat si cu ulei de masline, si cu ceai de musetel, cu Mustela, nici o imbunatatire. In plus cred ca-l mananca pentru ca se trage de tricou si se uita inuntru la pielicica si imi bolboroseste ceva in limba lui. Mai inainte mi-a vomat putin, in jet, ceea ce nu a mai facut de mult.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Nicole nu e prea mult, 1.7 litri pe zi de lichide? Mi se pare enorm. Tot caut pe internet si nu gasesc nimic in genul asta. Sunt oameni de 100 de kg care nu reusesc sa bea atata pe zi si sunt OK. DAr apoi un bebe mic de cateva kilograme. Ma gandesc sa nu se suprasolicite rinichii. Bine, eu nu sunt doctor, deci nu stiu ce sa zic.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Doloress, asa este Cosmin e destul de matur pentru varsta lui, mai ales cei care il cunosc imi spun asta. Eu sper din suflet sa fie un avantaj, sa fie un lucru determinat de faptul ca ma ocup de el, ci nu un dezavantaj, in sensul empatie - nu-mi doresc sa fi simtit ceva din nelinistea mea si sa fi incercat sa compenseze cumva... Dar sunt convinsa ca ma complic daca gandesc asa... pur si simplu Cosmin e un copil reusit, ca multi, multi altii, cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

A, si nici Cosmin nu bea lichide, decat foarte putine, daca bea 50 ml pe zi e muuuult... Pediatra mi-a spus sa-i dau minim 100 ml de iaurt pe zi (de fapt, cam atat mananca, plus fructele de dimineata) ca sa compenseze la capitolul lichide. Din cunostintele mele, nu e o regula consumul regulat de lichide la copii mici si stiu ca le-ar fi arhisuficienti 500 ml pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cadina

A, si nici Cosmin nu bea lichide, decat foarte putine, daca bea 50 ml pe zi e muuuult... Pediatra mi-a spus sa-i dau minim 100 ml de iaurt pe zi (de fapt, cam atat mananca, plus fructele de dimineata) ca sa compenseze la capitolul lichide. Din cunostintele mele, nu e o regula consumul regulat de lichide la copii mici si stiu ca le-ar fi arhisuficienti 500 ml pe zi.

buna Cadinutza, sa fie intr-un ceas bun ca ai terminat cu taraboiul.. e deprimant as intri in tribunal, dar e un nou inceput!
voiam sa te felicit pt taria de caracter: alaptezi, 2 joburi de noapte, si lupti cu cupilul! lasa ca in 1 luna vine caldura, si ne mutam in parcuri.

fetelor, fiica mea sforaie - e infundata si tusheshte. In somn. Nu am aparatul de aerosoli, voiam sa il iau azi de la targ. Sa ma duc cu fata asha la targ? Ca la soacra nu indraznesc sa apelez, va dati seama.....

voiam sa va mai pove ca ieri a venit soacra ca de obicei, sa stea cu fata pt scoala de shoferi. scoala am amanat-o sambata-sa nu mai fie discutii, si -iam zis sa stam de vorba, sa zica tot ce are pe suflet. A avut tati dreptate, are multe pe suflet. A zis multe prostii, si vorba lui tati, nu a priceput nimik din rugamintea noastra de a nu se mai baga pt deciziile noastre. pe ea o omoara ideea/vorbele celorlalti ca ii intreaba de fata una/alta si ei nu au ce zice -cei din jur si-au lasat cupiii sa ii creasca bunicii, noi nu. Si nici nu o sa se intample asta!. Asta e. Sper ca noi la batranete nu o sa uitam de unde am plecat, nu o sa cerem cupiiilor sa faca cel putin aceleasi lucru ca noi, ca o sa il iubesc si daca e un cupil simplu, fara mari aspiratii/vise.

edit: o .
m-am mai linishtit cu fata, am stat 1-2 ore sa ascult, si se intampla asta nu f. des.
pot sa intervin cu ceva acum?
am pus o oala de ceai de menta aburinda langa patut.....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Iulia, sanatate !! SI tie...auzi, oare nu gasesti tu o alta dr care sa dea antib doar la febra mare si in cazuri de nevoie reala??? Dr e vinovata cum vede ea rosu in git lunar...Poate fata are coloratia mai inchisa in gitut, sunt si cazuri dintr-astea..
Mihaser, e ok Eurespalul, sunt de acord ca nici un sirop de tuse nu face minuni, dar tu ii dai chiar putin 1,5 de 3 ori pe zi, mie la bronsiolita lui Mati mi-a prescris 5 ml de 2 ori pe zi... CUm mai e Eli?
Socrate, repede pt tine si apoi revin ca urla bb. noi platim la 2 camere 4 mil, mi s epare prea mult, nu inteleg...uite Gabitzam ce putin plateste tot 2 camere si 4 pers...nu inteleg, Gabitzam ai repartitoare? Mi se pare ca repartit mai rau strica...Eu chiar ma revolt sa vad mereu 4 mil, plus curentul 2500 la regularizate si cam 600 normal...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Iulia, sanatate !! SI tie...auzi, oare nu gasesti tu o alta dr care sa dea antib doar la febra mare si in cazuri de nevoie reala??? Dr e vinovata cum vede ea rosu in git lunar...Poate fata are coloratia mai inchisa in gitut, sunt si cazuri dintr-astea..
Mihaser, e ok Eurespalul, sunt de acord ca nici un sirop de tuse nu face minuni, dar tu ii dai chiar putin 1,5 de 3 ori pe zi, mie la bronsiolita lui Mati mi-a prescris 5 ml de 2 ori pe zi... CUm mai e Eli?
Socrate, repede pt tine si apoi revin ca urla bb. noi platim la 2 camere 4 mil, mi s epare prea mult, nu inteleg...uite Gabitzam ce putin plateste tot 2 camere si 4 pers...nu inteleg, Gabitzam ai repartitoare? Mi se pare ca repartit mai rau strica...Eu chiar ma revolt sa vad mereu 4 mil, plus curentul 2500 la regularizate si cam 600 normal...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

io platesc 3.5 mil la 3 camere, 3 pers si o pisica. Dar apa consum cacalau, 17m cubi de rece... caldura e deschisa numai in 2 camere, in buc. si inca o camera doar cand au fo ziua 0 gr, ca nu e nevoie - e aprt calduros. Deci la noi se merita repartitoarele. Cred ca depinde de aprt - de pozitionare, de pereti, de izolare... ca de ex. in dormitor, unde stam toti, care e pe colt, e permanent deschis caloriferul, si tot mai rece mi se pare decat in camerele celelalte.
la curent, dupa ce am inceput sa fiu mai atenta la ce bag in priza (sa optimizez mashina de spalat, sa reduc calcatul, nu mai e cald sa bag fraieru cond) am ajuns la 700-800 mii pe luna.
se mai adauga mobilele-aici mai nou fac economie, rds+net/cablu/tel rds = 700 mii.... abonamentu la medicover la pitica, asigurari la fiecare 6 luni, impozitele (care dupa 3 ani -la 2 imobile, s-au adunat...). Si uite ca se aduna.
si nu ar fi tare mult, problema noastra mare fiind insa : noi nu mai avem venitul ala de dinainte, si asta ma roade pe mine, ca femeie si cred ca pe toate toate mamicile de aici! nu mai avem banii nostri, autonomia si independenta....depindem de barbat (si de stat, care e f. delicat si de neincredere), si asta ne macina! de aceea ne punem problema sa facem economii... ca nu avem controlul si sigurantsa asupra zilei de miine, si singurul lucru care il putem face acum... e sa incercam sa facem ceva, orice - la capitolul cheltuieli.

io am remuschari la fiecare lucru care il fac pt mine. Serios! nu eram asha frustrata de faptul ca m-am dus la coafor si am last 35 roni, sau ca mi-am luat pantofi de 160 roni (desi imi repet- sunt de piele si inauntru siin afara, sunt sport, ultimii de genu asta m-au tinut 4 ani). Nu. Nu pot. Pt ca vad pt pitica si simt ca ar fi bine sa ii iau, sa nu fac rabat la calitate pt ea. Si dupa aia ma roade iar ideea: ca de fapt cupilu nu stiu cat apreciaza ce ii iau, ci mai mult cat ma joc cu el, si cat iesim afara. Si ar mai fi si tati, care nu zice el, e genul introvertit (rac, da?), iar lui nu pot sa ii cer sa faca economii. Nu. adica i-am cerut, dar nu poate. Si imi fac mea culpa cum pot sa cer unui om sa faca la fel cum fac io, ca mama, acelasi sacrificii, si reduceri, cand el tre sa mearga si la munca, si sa suporte si stresul instabilitatii si tensiunii responsabilitatii unei familii.
deci astea ma macina.
de aia simt uneori nevoia unui psihoterapeut. Ma kk pe mine cu prea multe kkt-uri.

edit: si de aia va pup si va iubesc pe toate, ca voi ma puteti intelege. Pt ca multe aveti aceeasi idei, probleme, si griji. .

edit la edit: ma duc pana la urma la babyexpo cu noemi. e putin infundata fata, dar asta s-a mai intamplat, si tusea aia -de 2 ori parca am auzit -cred ca mi s-a parut.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Buna dimineata!
Imi pare rau sa aud de fetele care au probleme-CADINA cu divortul(cu bebe mic care iti solicita toata atentia, energia si rabdarea ,ca sa nu mai zic de partea financiara ,exact asta iti lispeste) si celelate fete cu bebeii.Am avut si noi o perioada la 4 luni cand s-au tinut lant:refuzul laptelui care l-a tinut vreo 2 saptamani,enterocolita-vreo 9 zile de am crezut ca innebunesc,viroza eruptiva-vreo 3 zile ,o raceala cu mucusorii aferenti vreo saptamana dar au trecut toate incet-incet.Vreau sa va zic,poate o sa va ajute,ca noi am reusit sa scapam de petele acelea rosii cu ajutorul unguentului si a ceaiului.A facut minuni,sper sa nu fac a rau ,dar nu mai are aproape nimic.Au trecut foarte repede,se mai vad putin si cred ca intr-o zi, maxim doua vor disparea de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza. ma simt putin mai bine. putin. n-am facut febra, insa azi dimi dupa ce m-am trezit sa-i dau fetii medicamentul si lapticul, dupa ce m-am asezat inapoi in pat, am inceput sa behai ca o gorila. azi iau expectorantul ala sa scap. sper numa sa ma lase si pe mine fata mai moale azi.

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Iulia, poti sa stergi filmul de pe lista, e pierdere de timp. Sau neaparat faci ceva in timp ce te uiti la el: stai pe DC, pe WC, calci, tricotezi etc.

bine ca mi-ai spus...ma gandeam eu ca asa va fi. tot asa dezamagita am fost si de filmul Alfie in care imi pusesem ceva sperante la cata reclama ii facussera pe vremea aia...cand colo..dezastru!!!

virginia - e epidemie de rubeola??? vaaai de capul meu ca nici eu n-am facut. nu mai ies din casa. muuulta sanatate!

cadina - te admir tare mult. esti hard rock. data viitoare ia copilul cu tine la film. daca e ca fie-mea, o sa stea numai cu ochii in ecran. Cosmin este un scump si un frumos cu ochii lui mari si negrii si vad ca are dintisori, nu gluma! iti doresc numai bine si multa sanatate

cleo, draga mea, imi zici si mie cat e un aparat d-ala de aerosoli pe acolo pe la expo? ca as lua si eu ca nu strica, numa ma gandesc ca poate e mai eftin pe acolo, ca si eu am luat umidificatorul mai eftin. plssss. a functionat ceaiul ala de menta??? ca fac si eu o cratitza pt nasul meu

va pup..

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Doloress naspa cu lifturile…si asa nu-mi plac, daca maim erg si dupa cum vor ele…brrr. Cosmarurile mele sunt cu lifturi. Care nu se opresc, urca unde vor, pe terasa, coboara cand vor, nu se deschid…cosmaruri de claustrofoba. Sper sa descoperiti de la ce sunt bubitele
Cleo mi-ai facut o pofta de Barcelona….misto Lloret del Mar. Noi am fot in Calella, plaja era ceva simplu, o fasie de nisip cu trenul in spate.
Ylari ce misto de tine ca Barcelona e inaintea ta…si Zara
Iulia bietele de voi!!! Sanatate multa, imi pare rau ca aveti probleme!
Alex&Sara nebuni parinti isi bat joc de copilas!
Miss ce sa-ti spun acum si ex soacra ta…venise sa-ti atraga atentia!! Bine i-ai replicat...nu exista motive intemeiate pentru a face rau cuiva. Raul nu are nici o scuza.
Adriana noi incercam sa venim in orice zi se stabileeste. Sunt ok si cu vineri, daca atunci poate Ylari. Si multumim mult de invitatie
Socrate la noi 150 ron curentul, dar intretinerea mai putin, 350 ron.
Lorich, Gabitzule multumim de raspuns, deci suntem in grafic!! Ne faceam problem daca cheltuiammai putin!
Lorich superb Robertzelul, figura din prima poza nu i-o mai vazusem si nici nu mi-l inchipuiam.hihi
Lily sanatate multa, sper sa nu se agraveze.eu nurofen/panadol i-am dat numai pentru febra si odata pentru dinti.
Alina_Anto multumesc de raspuns…nici lui Mircea nu i-a placut cand i-am facut, eu l-am fiert si amestecat cu galbenusul…poate daca puneam nitel usturoi, nu stiu,o sa incerc.
Mihaserrevin imediat cu linku legat de eurespal
Stefany felicitari pentru copacel!
Cleo memorabile astfel de faze cum povestesti…astea fac tot farmecul excursiilor.
Alysh daaa, asa ne-a spus si drita, ca e ca un bb de un an!!Desi am auzit eu scoruri si mai si p e aici!! Mama ce cheltuieli aveti si voi!! 5 mil la intretinere!! Brrrr.
Virginia sper sa fie rubeola, e cea mai cumsecade boala a copilariei si sa scapati usor de ea!
Nicole felicitari de masuratori, e baiat mare David al tau! Mananca sib ea f mult! Pai Mirci daca bea 100 ml pe zi.DACA!
Cadinutza Dumnezeu sa tea jute sa treci cu bine peste tot si sa-ti recapeti optimismul!! Uite vad poze, ce baiat frumos, ce oki mari si ce gura frumoasa!!! Sa te bucuri de el, tu ai ramas cu ce e valoros din relatia asta!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput