Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 5
socrate spune:
Multumim inca odata pentru urari
Am reusit sa adorm copilul. Dupa multe seri prima data cand adoarme singur. Yuppie.
Pai la cum zice Laura nici eu nu imi fac griji, Sebastian are 77 de cm si 9300. As vrea sa se mai ingrase, dar...ce e dupa mine?
Azi i-am dat dovlecel, mazare si pui cu putin marar.
I-a placut. De la usturoi s-a umplut de pete pe fata, deci nu mai incercam.
Azi am facut pizza fara blat.Acum sunt umflata. Probabil nu imi tb pe ficatul meu dar...macar ma simt bine acum.
MissParker spune:
Iulia, poti sa stergi filmul de pe lista, e pierdere de timp. Sau neaparat faci ceva in timp ce te uiti la el: stai pe DC, pe WC, calci, tricotezi etc. ![]()
inais spune:
Seara buna!
Nu am timp sa scriu multe si nici nu pot tine pasul cu voi.
Am intrat scurt sa-i urez
lui Sebastian.
Va
si np buna sa aveti!
Edit: Bravo pentru copacelul Iustin!!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
ainigriv spune:
Fetelooor,avem eruptie!!!Destul de putine bubite pe burtica,spate si usor pe fata...sa-mi fie invatare de minte,cu antibioticul sa stau potolita cum spuneau si Miss,Adriana,pentru 3 zile nu e moarte de om sa vezi intai ce are copilul.Ma felicit insa ca am avut intuitia sa-i opresc antibioticul...bine...asta dupa ce am vazut ca nu are de-a face cu febra...deci,Cleotransmite-le atotstiutoarelor ca o mama SIMTE ce e mai bine pt copilul ei!!!
Acum ramane de vazut daca avem Roseolasau Rubeola,desi am inteles ca la rubeola se unesc punctuletele astea,care sunt cat un cap de gamalie...desi este totusi epidemie de rubeola dupa cum spunea pediatra!!!
Iuliam-ai facut sa rad,am facut haz de necaz cum s-ar spune...tocmai de asta nu am vrut sa o duc nici eu la spital sa o vada Constantineasca,ma duceam cu una si veneam cu alta,ca cica au si viroza si rubeola ...epidemii.Daca printesica ta nu face inca febra,eu zic sa nu-i dai antibiotic,ca si la noi tot asa vazuse gatul un pic rosu si...iaca...totul e viral!!!
Felicitari mladitelor si mugurasilor harnicuti care papa si se ridica deja in picioare..noi mai puturoase,inca,nici nu ne taram,nici in genunchi,nimic,dar mai e timp...
"La multe lunite si sarbatoritilor!!!"ca tot ne apropiem de o noua zi. 

de somn usooor!!!
Magnetism79 spune:
Dragele mele, am vazut ca discutati despre cheltuieli&co,ce sa mai tura vura nu se poate face rabat de la cheltuieli in Romanica pt ca la noi e ca la nimeni.Pot sa spun ca papica e cea care ne mananca.Am noroc cu casuta de la tara si cu Doamna Ileana,doamna care creste pui si gainuse pt pitic,oua(prajite) pt mine(stie ca imi plac mult),si care ne asigura toata vara fructe so legume 100%bio,carnita nu avem decat de vita,la noi porcul e interzis din cauza de colesterol si trigliceride,dar chiar si asa tot dau bani multi pe papa si nu stiu pe ce.Cumparaturile le fac eu,pt piticanie tot eu cumpar,tati cumpara doar ce e urgent si cand gateste tot el isi cumpara ce ii trebuie.
De celelalte cheltuieli nu stiu nimic pt ca se platesc pe firma sotului.
Va pup pe toate
Noapte buna la mamici si pitici
Mami de Bogdanici Pogonici
Nicole1980 spune:
Buna dragele mele,
Imi este asa dor de voi si de povestirile voastre, insa eu cu timpul stau foarte prost…asta e , am vrut serviciu , acum am din plin….
Déjà ma gandesc ca abia astept sa vina bb2 si sa stau acasa cel putin 1 an cu amandoi.
David- si-a schimbat foarte mult programul de somn, sunt super obosita.
Se trezeste noaptea din 2 in 2 ore si daca nu-I dau un bibe de ceai, compot sau lapte nu tace
. Il schimb noaptea neaparat ca se uda de la atatea lichide. El bea cam 1 litru de lichide pe zi, iar doctorul a zis ca un bebe de varsta lui ar trebui sa bea 1,7 litri.
La masuratori ne situam asa: 10,500 grame si 75 cm si a zis ca este ok. Mananca foarte mult, insa ma dispera noaptea
. Nu stiu ce sa mai fac, ca se trezeste de fiecare data plangand…de ce asa????
Habar nu am.
Si David umbla hai-hui prin living, bucatarie si hol. Il las si singur, fara teama, nu are ce sa patesca, il las sa umble la sertare, sa se tarasca pe jos, sa impinge carutul din hol, nu-I prea interzic nimic decat telecomanda si telefoanele…si ghiciti la ce alearga prima data cand vede……![]()
La multi ani Sebastian, sa fii sanatos, cuminte si voios!

La multi ani tuturor puiutilor nascuti in intervalul 23- 01 , sanatate multa, sa fiti ascultatori si veseli !!!!
Laura – citesc ca Mirci a fost bolnav, va urez sanatate si felicitari pt dimensiuni.
Alysh – oau cina romantic, ce bine o fi….vreau si eu
Miss- citesc ca si David al tau e un mancacios, bravo. Abia astept sa vad colajele.Cat despre Madeira, as vrea si eu anul asta, sa vedem cum stam cu resursele…
Cleo- vad ca ai fost déjà in vacant, citesc si impresiile…. Tare faza cu porumbelul. Si noi Bucovina folosim, iar bebe bea cam 2 bibede 150 ml de apa pe zi in timpul mesei.
Iulia – sanatate si voua. Eu nu i-am dat nimic pt rosu in gat, a trecut de la sine, insa nu i-as baga antibiotic doar pt atata lucru. Am vazut filmuletul cu baia, super bebe….David face baie in cada cu mine sau cu sotul si ii place foarte mult.
Mihaser – eu am dat Eurespal, insa nu si-a facut efectul asteptat. Noi am scapat de tuse asa: am luat ridiche neagra, am scobit-o, am pus o lingurita de zahar, am lasat 4-5 ore, apoi am stors sucul din interior si am dat lui bebe 2-3 ling de 3 ori pe zi, déjà a doua zi nici eu nici bebe nu mai tuseam.
Alina anto-gata ai scapat, Sara se hraneste singurica acum. Si eu il las sa umble la sertare, chiar daca isi mai prinde manuta, insa acum sties a se fereasca… E o dragalasa micuta ta.
Adriana – va invidiez ca va intalniti. Mi-ar plcea si mie sa imi iau o zi de concediu sa ma intalnesc cu voi….
Lorich – mai dar ce ati facut baiatului de e asa bosumflel in poza aia. Si al meu face niste mutrite…de iti vine sa-l mananci
Stefany – felicitari pt plimbaret
Va pup
si ma duc sa
ca maine dimineata o iau de la capat (ca si voi de altfel)
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
cadina spune:
Mi-a fost tare dor de voi si sunt convinsa ca unele dintre voi ati fost cu gandul alaturi de mine. 
S-a terminat divortul dntr-o singura infatisare, asta a fost cea mai buna parte. Am avut o stare de tot rahatul saptamana trecuta, de fapt am trecut prin furie, deprimare, extenuare, tristete, etc. etc. E normal sa fie asa, practic despartirea legala cu toate evenimentele el concrete m-a facut sa simt ruptura a doua oara: prima oara cand s-a petrecut in fapt, a doua oara legal. De altfel, suntem bine, Cosmin creste, e frumos si destept, imi face ceva nazuri la mancare, dar in rest e un copil tare bun, cuminte si iubitor. I-a trecut si iritatia de scutec, sarumana Lorich, a avut efect crema! Ma omoara rutina si programul de somn. Apuc sa dorm maxim 5 ore pe noapte din cauza celor doua joburi de noapte si alea fractionate, ca n-am avut inca taria sa il intarc in adevaratul sens al cuvantului pe Cosmnin, si inca mai suge noaptea... cine stie ce... Am vrut si eu o data in 10 luni sa lipsesc d-acasa vreo 3 ore (mi-a dat vara-miu o invitatie la film si am zis sa ma duc, totusi), dar m-am intros dupa doua ore val vartej, in milocul filmului ca maica-mea nu mai avea stare si se plictisea cu Cosmin, cred, ca ma tot suna in timpul filmului cu fel si fel de pretexte aberante. Asta este, trebuie sa ma obisnuiesc cu viata mea d-acu, sa astept sa creasca baiatul daca vreau sa plec undeva, sau sa gasesc o femeie care sa stea cu el oricand am nevoie.
Btw de cheltuieli... la noi 2 camere, doua persoane a venit intretinerea 3 mil luna asta, dar eu tin trei calorifere deschise nonstop (nu la maxim), curentul 800 de mii, la supermarket las lunar cam 5 mil (si asta ca nu prea iau mare lucru pentru mine, ci doar pentru Cosmin tot ce are nevoie) - iar daca tot fac socoteli, tanti (decare sunt cam nemultumita) care vine si mai sta cu bebe 4-5 ore pe zi - 5 milioane lunar. Ca tot ma intreba toata lumea, ce-mi trebe mie doua joburi si ma ajit atat. D-aia... ca altfel nu e bine... Vreau sa vina caldura, sa iesim afara din casa si visez la plimbari la munte si mare cu baietelul meu de manuta...
monik16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cadina Mi-a fost tare dor de voi si sunt convinsa ca unele dintre voi ati fost cu gandul alaturi de mine. ![]() S-a terminat divortul dntr-o singura infatisare, asta a fost cea mai buna parte. Am avut o stare de tot rahatul saptamana trecuta, de fapt am trecut prin furie, deprimare, extenuare, tristete, etc. etc. E normal sa fie asa, practic despartirea legala cu toate evenimentele el concrete m-a facut sa simt ruptura a doua oara: prima oara cand s-a petrecut in fapt, a doua oara legal. De altfel, suntem bine, Cosmin creste, e frumos si destept, imi face ceva nazuri la mancare, dar in rest e un copil tare bun, cuminte si iubitor. I-a trecut si iritatia de scutec, sarumana Lorich, a avut efect crema! Ma omoara rutina si programul de somn. Apuc sa dorm maxim 5 ore pe noapte din cauza celor doua joburi de noapte si alea fractionate, ca n-am avut inca taria sa il intarc in adevaratul sens al cuvantului pe Cosmnin, si inca mai suge noaptea... cine stie ce... Am vrut si eu o data in 10 luni sa lipsesc d-acasa vreo 3 ore (mi-a dat vara-miu o invitatie la film si am zis sa ma duc, totusi), dar m-am intros dupa doua ore val vartej, in milocul filmului ca maica-mea nu mai avea stare si se plictisea cu Cosmin, cred, ca ma tot suna in timpul filmului cu fel si fel de pretexte aberante. Asta este, trebuie sa ma obisnuiesc cu viata mea d-acu, sa astept sa creasca baiatul daca vreau sa plec undeva, sau sa gasesc o femeie care sa stea cu el oricand am nevoie. Btw de cheltuieli... la noi 2 camere, doua persoane a venit intretinerea 3 mil luna asta, dar eu tin trei calorifere deschise nonstop (nu la maxim), curentul 800 de mii, la supermarket las lunar cam 5 mil (si asta ca nu prea iau mare lucru pentru mine, ci doar pentru Cosmin tot ce are nevoie) - iar daca tot fac socoteli, tanti (decare sunt cam nemultumita) care vine si mai sta cu bebe 4-5 ore pe zi - 5 milioane lunar. Ca tot ma intreba toata lumea, ce-mi trebe mie doua joburi si ma ajit atat. D-aia... ca altfel nu e bine... Vreau sa vina caldura, sa iesim afara din casa si visez la plimbari la munte si mare cu baietelul meu de manuta... |
Ms bucur ca ai scapat si ai trecut si peste faza asta. Iti doresc numai bine!

Pune niste poze sa-l vedem pe Cosmin.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
cadina spune:
Chiar asa, Monik, n-am mai pus poze de mult timp...
Uite aici poze noi cu sufletelul meu:
http://community.webshots.com/user/Cadina77
Doloress spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cadina Chiar asa, Monik, n-am mai pus poze de mult timp... Uite aici poze noi cu sufletelul meu: http://community.webshots.com/user/Cadina77 |
Of! cat e de frumos! Ti-am mai zis, are o privire asa de inteligenta si matura!
Iti doresc multa putere sa treci peste tristete!
Va fi greu dar timpul le rezolva pana la urma pe toate."If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)