Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 16
chinabulina spune:
buna dimineata! buna cafea ati mai facut 
maseaua mea (fosta
) e bine azi, multumesc ca v-ati gandit la mine 
andreap, bine ai revenit printre noi. imi pare tare rau ca iar ati tras-o
...zilele trecute m-am intalnit cu un coleg de serviciu care-mi povestea ca fetita lui de 5 luni a facut pneumonie si i s-a pus branula si o duce de 2 ori pe zi la tratament, ca sa n-o interneze... m-am gandit la voi
pupam mititica, sa se faca bine repede si sa n-o mai pateasca...
Vecina, v-am simtit lipsa ieri
... am facut o tura de parc - nimeni cunoscut - apoi am plecat in parcul catedralei, ne-am hilizit cu niste copilasi, apoi acasa, ca nu mai aveam ce face... mi s-au lipit buzele de nevorbit
- cu tine turui intr-una
... astazi plecam la bucuresti pe la 14 si nu ne mai vedem, din pacate... poate luni, ca am terminat cu dentistul ![]()
edit: daca tot vorbiti de jucarii, fiica-mea tocmai se joaca cu un sutien de-al meu (evident ca de-al meu, ca doar nu de-al lui tati
)... l-a scos dintr-un sertar si acum il roade 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
MsBB spune:
Bai suntem mame! Imposibil sa stai deoparte cand cineva incearca sa-i faca rau puiului tau. Poate barbatii nu inteleg asta dar mie numai la gandul ca cineva ar putea sa-i faca ceva Andrei ma zbarlesc. As fi in stare sa-i sar la gat
. Bine nu in cazul baietelului de 3 ani dar in general. Trebuie sa-i lasam sa fie independenti, sa nu-i cocolosim dar deocamdata noi suntem tot ce au, noi le oferim iubire,siguranta!
Lorich, Simona - nici nu vreau sa ma gandesc la ce sa va intampla dupa CIC. Eu trebuie sa ma gandesc serios incotro o iau dar refuz sa iau taurul de coarne inca. Mai copilaresc cu Andra
.
Simona - te bagi la bb3? Cautam tipar de fata ?
Se vede , nu? Inca doarme mandra ![]()
Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
MsBB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chinabulina buna dimineata! buna cafea ati mai facut ![]() maseaua mea (fosta ) e bine azi, multumesc ca v-ati gandit la mine ![]() andreap, bine ai revenit printre noi. imi pare tare rau ca iar ati tras-o ...zilele trecute m-am intalnit cu un coleg de serviciu care-mi povestea ca fetita lui de 5 luni a facut pneumonie si i s-a pus branula si o duce de 2 ori pe zi la tratament, ca sa n-o interneze... m-am gandit la voi pupam mititica, sa se faca bine repede si sa n-o mai pateasca...Vecina, v-am simtit lipsa ieri ... am facut o tura de parc - nimeni cunoscut - apoi am plecat in parcul catedralei, ne-am hilizit cu niste copilasi, apoi acasa, ca nu mai aveam ce face... mi s-au lipit buzele de nevorbit ... astazi plecam la bucuresti pe la 14 si nu ne mai vedem, din pacate... poate luni, ca am terminat cu dentistul edit: daca tot vorbiti de jucarii, fiica-mea tocmai se joaca cu un sutien de-al meu (evident ca de-al meu, ca doar nu de-al lui tati )... l-a scos dintr-un sertar si acum il roade ![]() georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008Ia te uita ce mare sunt |

Bravo Teo! Fa ordine acolo! Fa o transmisune live sa vedem si noi cat de bun e sutienul
. Merge o garnitura ceva ? 
Chiar ne-am gandit ieri la voi. Ma gandeam ca o sa fie plin in parc pe asa vreme frumoasa. Noi am stat o multime la soare si tineam destele incrucisate sa tina vremea si pe azi, sa o punem de o plimabare
. Drum bun si distractie placuta ( presupun ca te vezi si cu surioara ta , deci fun
) , spor la cumparaturi . O lasi pe Teo acasa ? 
Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08) Andra creste
Danicris spune:
Servus, mamici.
Fetelor, sunt necajita. In luna a patra Ducu a fost diagnosticat cu dermatita atopica. La momentu’ acela am zis ca doctoreasa s-a cam grabit, a fost superficiala, el chiar nu avea semne, nu avea pielea uscata, nu avea bubite, doar ca facuse un episod de alergie (i s-au inrosit picioarele pret de 15 minute si atat).
In urma cu vreo 3 saptamani i-a aparut o pata mica rozalie pe obraz. Am zis ca s-o fi zgariat, l-o fi ciupit ceva, ma rog, nu m-am gandit la dermatita. Insa in tot acest timp pata s-a marit si nu da semne sa treaca. Am inceput sa-i dau cu Trixera de la Avene (prescrisa de doctoreasa amintita mai sus) insa dupa ce-i dadeam buba se inrosea rau si isi revenea dupa 2-3 ore asa ca am renuntat la ea.
O sa merg la pediatra sa vad ce spune si ea. Mi-e asa frica sa nu-i apara si alte asemenea bube … m-am umflat de plans la gandul acesta. Am citit atatea articole despre aceasta boala incat am intrat in panica rau de tot.
Daca ma puteti sfatui, va rog sa o faceti si va multumesc din suflet.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
chinabulina spune:
era ieri plin in parc, dar de pusti de liceu, stii genul
...
o lasam pe teo cu ai mei, ca ma tem de virusi in locuri aglomerate; si am in plan baby expo, ikea si mall baneasa... deja ma uit la ea si mi se strange inima, n-am lasat-o niciodata atata timp... dar e pe maini bune
... ne vedem sigur si cu sora-mea, ca la ea stam 2 nopti ![]()
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
simonacip spune:
Cleo, ti-am vazut aproape tote pozele din tinerete
Ce slaba erai.....De fapt ce bine aratai...iar muntii nu mai zic...mi-au placut
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Danicris, ofof. Eu zic sa nu disperi ca exista solutii, trebuie doar sa te informezi mai mult sa afli cit mai multe. Cu DUmnezeu inainte si-o sa fie bine.Va pupam
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
gabitzam spune:
Danicris, stiu ca acum esti speriata, am trecut si eu prin asta. Andrei a fost rau de tot pe la 4-5 luni, pe toata fata si pieptul, daca iti arat niste poze te sperii (daca vrei, uite, il vezi cum arata aici). Si eu am plans, m-am necajit, dar pina la urma am luat-o ca atare, m-am luptat cu ea si a disparut. Pina spre un an nu a mai aparut deloc.
Doar puseul acela initial a fost asa groaznic, dupa aceea mai aparea cate o bubita ici si colo, se mai inrosea pe la incheieturile mainilor.
Ii dadeam tot timpul cu crema pe tot corpul dupa baie, ii faceam baie cu apa nu foarte fierbinte, si nici de lunga durata, si nici in fiecare zi. Ii faceam baie cu apa de taratze. Foloseam cosmetice de baie fara coloranti, fara parfum, sapun fara detergent, se gasesc la farmacie.
Pe bubite efectiv ii daceam cand era mai rau cu Advantan Crema, iar mai spre sfarcit cand era binisor cu Advantan Milk (concentratie mai mica de cortizon).
Imbracat intotdeauna numai cu bumbac 100% tot ce atinge de piele. Evitat intotdeauna alimentele cu potential alergen (albus de ou, fructe cu seminte mici)
Acum nu mai are absolut nimic, are pielea frumoasa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Magnetism79 spune:
Cleo am vazut ca mai tragi o tura la Babyexpo, vezi ca vin si eu , pe la ce ora mergi? Care va mai bagati fatelor?
Mami de Bogdanici Pogonici
Magnetism79 spune:
Cadina te admir pt puterea ta de a lupta si curajul de a vedea ca viata uneori iti poate face niste surprize negre ca sa zic asa, insa te felicit pt puiul mic de langa tine.Mie personal mi-au placut si imi plac oamenii care stiu sa o ia de la capat in orice moment al vietii, pt mine asta inseamna curAJ.
Mami de Bogdanici Pogonici