Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Dragelor, va multumesc mult pentru sustinere si aprecieri atat de calde si frumoase de la mamici cu experienta...
Cleo, Iulia, Miss, Simonica, Simonix, Laurici, Alysh, Alina_Anto, Ca_Eric si scuze celor pe care le-am omis... va pup cu mult drag si va sunt recunoscatoare pentru toate incurajarile...sunt cu timpul limitat, acum a adormit Cosmin si ma bag la treaba... d-asta sunt nitel pe fuga.

Noi jucarii am primit cateva de la o verisoara din Italia, hainute, am primit pentru primele trei luni de la frate-miu, in rest n-am primit mare lucru. I-am luat lui Cosmin o carutza de jucarii - asa am incercat sa-l tin ocupat atunci cand statea singurel sa-i pregatesc papica si faceam si eu una alta prin casa. Acum, la mare pret sunt jucariile muzicale... Fii-miu e topit dupa muzica: adoarme cu muzica, asculta non-stop muzica, chiar si cand mananca si aude muzica da din cap si tine ritmul din manuta de ma da pe spate. Nu i-am pus inca muzica po****ra, n-am avut tragere, dar sunt curioasa cum o reactiona si la aia. Hainute i-am luat mai ales de la reduceri, din Mini Prix, Carefour si Dragonul Rosu. Si am fost destul de multumita de toate. Plus ca atunci cand ma duceam, din lipsa de timp, ii luam hainute si strictul necesar (paturici, lenjerii de pat, prosopele) de cateva milioane. Cu toate astea, unele sunt noi, neimbracate, pt ca fii-miu a crescut cu o viteza de n-a avut timp sa le imbrace pe toate. Acum m-am mai domolit nitel... am preferat sa-i iau mai putin de imbracat si i-am facut o asigurare de studii, sper sa fie ok.
Eu cand sunt obosita sau mai trista ascult muzica, sun si eu o prietena (desi majoriatatea sunt atat de vorbarete de nu mai stiu cum sa inchid televonul =)), il pup si il gadil pe cosmin si rasul lui ma face sa uit de toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multe lunite, Andrei Tiberiu (Andrada)!
Si ca sa-ti raspund, ca intrebai de setul caciula-manusi leut - nu le-am luat de aici; sunt pt. Lara de fapt, insa cu iarna asta blanda nici nu le-a purtat, sunt nou-noute - noroc cu Annika, sper sa le fol. ea.

Oricum la noi jucariile Larei sunt cu placere gustate de Annika si bine-nteles si invers. Lara nu se poate abtine sa nu ia jucariile de bebelus ale surorii mai mici - ca sunt asa de interesanteeeee

gabitazm, sa vedem cand vor fetele sapt. viitoare si unde (la noi, afara). Insa noi ne putem intalni si-n parc, in Herastrau, intr-o dim.

Lara are azi carnaval la gradi. Cica si parintii trebuie sa fie costumati - habar n-am de unde sa iau ceva sa ma costumez.
Stie cineva magazin cu costumase carnaval copii? pt viitor acum - ca de data asta am imprumutat costumas dovlecel

Andreeap, sanatate multa. Si mie mi-e groaza de spitalele romanesti; n-am fost internata niciodata, da numai cate am auzit si vazut in trecere - brrrr.

Miss, nu arata prea bine eczema aia - sigur e si deranjanta. DIn pacate n-am avut asa ceva, nu stiu cum se trateaza. sper sa treaca cat mai repede!

Am vazut poze cu Cosmin (Cadina) si Elena (Luminel) si va multumim si noi ca ne-ati admirat leul - a vrut tare mult sa fie admirat, ca am vazut ca mesajul meu a aparut de 2 ori - nu inteleg cum?? la 2 ore diferite, interval mare

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa.

andrada, ce pui in inhalant? ce aroma? esenta tare din aia de la sticlutza?

am luat si io ieri nebulizator - aparat de aerosoli cu ultrsunete, care nu face zgomot, de la Laica, cu 200 roni - reducere mare la targ, cu 50 de roni mai eftin decat pe site la ei.

pana mai cetesc, vreau sa va zic ca am fo la teatru aseara. A stat verisoara mea cu pitica. O piesa fantastica: portretul doamnei T. E a 2a piesa cu Olga tudorache care o vad. Doammeee, ce bine joaca femeia asta la 80 de ani. Ce tanara, ce in verva, ce pasionata, ce implicata pare la vasrat asta! o simpla grimasa, o simpla privire, si vorbeste mai mult decat toate celelalte actrite care le cunosc. Avem actori mari, dar actrite... e cea mai mare care o avem. Mult mai faina piesa mi s-a parut: Regina mama.

iulia, medicamentele pt aerosoli se dau de la medic/orl. Vezi care a mai lucrat cu aparatul de aerosoli. Ce mi-a recomandat pediatra mea: daca imi p[ermit -sa il iau in casa, si in caz de mi se pare mie fata fornaita, pot sa pun numai ser fiziologic (sa iau la 1/2 del, scot cu seringa, si bag acolo). Serul, contine si saruri, si e inofensiv, dar umezeshte si da drumul la spatiul respirator - si asta e o interventie inofensiva. Daca problema se mai complica - mai intai medicamente locale, parca lui simonacip ii da dea fluimucil (asta fluidizeaza mucoasele; io aveam de baut pt inflamatiile plamanilor, cand se lasa cu tuse incarcata, nu seaca, cu expectoratii, cu flegma adica, nu f. mult sa fie acuzata o infectie dar suficient sa imi haraiie in piept). Ei fluimucil io il luam pe gura, imi omora si stomac, si sange, si ficat, si rinichi la eliminat, toate astea pana sa ajunga la plamani. Asha, cu aerosoli, il voi aplica direct la plamani - zic io ca mai rapid si mai neinvaziv. Ce am inteles, sunt substante aparte care se aplica. Nu stiu cat de eficient e, dar sincer, tre sa incerc si altceva pt mine, nu? ca primavara si toamna e mai rau, probabil virozele sunt mai dese si la mine e o baza de fixare mai deschisa.

Parerea mea.
HAC.

despre cadouri, iulia, io am primit cacalau de la prieteni. dar sacose!! am dat 5 sacose mari la tzara, la tulcea, ce am pastat mai frumusele/practice - am dat unei verisoare care trebuie sa nasca. Unele nici nu am apucat sa le imbrace fiica mea. Nashii au o fetitsa cu 5 luni mai mare - si ei ne-au dat sacose unele cu tot cu eticheta... o prietena iar cu o gramada de chestii a venit tot asha, unele purtate 1 singura data...ca au fata cu 6 luni mai mare...
Multumesc lui DUmnezeu, am multi prieteni. F. multi! nu am realizat ce bogata sunt aici asta pana nu mi s-a plans soacra ca ei nu au prieteni. O... la mine tel. suna continuu, si vizite sapt. si cand ies in parc incerc sa sincronizez cu cineva sa apuc sa ma vad.

alysh, daca tu esti inadaptata la lumea rea, uite ma si pe mine. De aceea simt uneori ca e o solutie emigratul. Nu stiu de ce, dar si io si tati ni se par oamenii in alte parti mai... neinvazivi, mai relaxati. parerea mea. Nu am trait in suburbiile altor orashe sa pot sa confirm sau nu.

da, si fiica mii ii plac pungile. Si sunt super atenta la ea cand se joaca, dar nu pot sa ii opresc ca e maiinteresant decat toate urlatorile alea de la fisher price..... si da, sticla de plastic... ii urmareshte cu degetul dungile... marginea apei care se balangane. Si stiti ce mai vrea sa faca? sa prinda jetul de apa de la robinet.

michaela... fiica mea e f. plimbata asha, in marsupiu. De aia e cuminte. In carut e mai scandalagioaca. Ask Iasmina+ Edvin Sebastian!! dar in marsupiu, vede mai multe, trage de mai multe (fura de pe rafturi, ducea in mana neshte aktibilduri, baloane, sa le roada,a furat si cablul de la aparatul de aerosoli expus si nu ii mai dadea drumul doamnei care se temea ca daca plange...). Ce mai. Probabil se simte apropiata de mine si sus ca un om mare.

offf, andreap ce ai tras tu cu piticele.... Sa va dea Dumnezeu sanatate! unde te-ai internat cu fata?

luminel, bine ai revenit! ce ati mai facut cu casa?

adriana, prietena mea din Pantelimon coase chestii de carnaval pt cupii: www.damacom.ro . Cateva din pozele care i le-am pus. Are si de inchiriat - intre carnavaluri face in plus, si le tine acolo - ce stie ca sunt cerute.

edit: clar am cittit iar pe diagonala. MissP, si io am remarcat la fiica mea: cand tac io: incepe ea sa vb. Mooama, si vb!!! si la Babyexpo a vb! Ma mai duc si azi..sa iau incaltzaminte la fifi.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza buna.

Adriana, costume de carnaval am vazut pe net, sunt o multime de site-uri. De exemplu http://www.fabricademagie.ro/ , se poate comanda online si livrare cu curier.

Luminel, am vazut-o pe Cristiana, ce simpatica e. Si e grozava cum da din picioruse la baita

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

N-am mai apucat ieri sa intru. S-a calmat mandra dar neaparat trebuia sa fiu eu sa-i fac program artistic. Are momente cand nu vrea nici la tati, se prinde disperata de mine , isi infinge unghiile in mine sa nu o las jos, ori sa o ia tati .

andreap - ! Multa sanatate, sa nu mai fie nevoie vreodata de spital. Cel mai mare cosmar si pt mine este spitalul. Brrr . pt Sara, sa uite rpd -rpd experienta neplacuta. Si , da , pt asistente/doctorita ( bine nu toti dar ...) bb sunt doar niste papusi care trebuie sa se execute cand vor ele. Si ce daca bb tocmai a adormit? Si ce daca suspina in somn de oboseala?

Luminel - LA MULTI ANI CRSTIANA!!! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita!

Miss - intotdeauna o sugestie buna este binevenita

Adriana - ce leut dragut! Aici nu prea gasesti lucuri dragute/ interesante , macar sa le admiram la altii.

Cadina - Tare dulce Cosmin! Multa putere tie! Stii cum se zice : un shut in , un pas inainte!

Gabitzam - f mumos martisorul!

Ce zic eu aici? Toate pozele/martisoarele sunt extraordinare! Imi vine si mie pofta de facut martisor

Cleo - neatza si multsam de cafea . Si Andra mea e mare fan pungi, bidoane, servetele. Daca in cazul jucariilor se plictiseste imediat in privinta servetelelor e mare nebunie. Le rupe marunt- marunt- marunt! Pupa mama pe ea mashina de confetti.
Spor la cumparaturi! Zicea tati ca a vazut ieri la stiri imagini de la Baby-expo si ca preturile sunt destul de marishoare. Tot as face o tura insa .

Vecina - am citit eu bine ? pleci de astazi in B? Daca se face frumos afara noi iesim la plimbare, in cazul in care n-ati plecat venim in parc. Sper ca e mai bine locul extractiei

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

A descoperit ca pote sa tzipe, si tzipa si tzipaaaaa si uneori ne mai si cearta! Se uita la noi si bolboroseste ea pe limba ei cu ton de cearta, de chiar juri ca ne cearta!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Exact asa face Mati, adica si trasaturile fetei nu doar tonul arata de zici ca ne cearta rau de tot. Misto faza cu cartoful...bai poftesc la mincarea noastra de nu se poate...Dragii de ei, de inteles.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna cafea, multam Cleo.

Eu am stat vreo 4 ani plecata si din pacate nu m-am adaptat ca mi-era dor de familie si prieteni....Dar , intr-adevar oamenii sunt altfel. Si am stat in suburbiile Parisului si n-am patit nimic.

- dimineata urci in tren, te asezi si cel din fatza iti zambeste
- calci pe cineva pe picior, de multe ori iti cere ala scuze
- intri in magazin si te intampina cu un bonjour si un zambet cald (chiar daca fals, nu ma intereseaza, nu stau sa analizez)
- intrebi cum sa ajungi undeva, sta si iti explica, chiar te conduce o parte din drum
- pe strada lumea e zambitoare, calda......nu ca l;a noi toti incruntati si suparati pe viatza.

Si sunt sute de alte exemple, astea mi-au venit acum, pe loc. POate prieteniile nu sunt asa profunde ca la noi, dar am vazut si acolo prietenii frumoase, grupuri care se intalneau saptamanal se jucau, dansau, ieseau la restaurant....si faceau asta frecvent.
Eu abia am reusit sa-mi mobilizez intr-un an amicii de aici sa iesm la munte.

Au alta mentalitate, au alt comportament, e o alta civilizatie.....

Eu as mai incerca o plecare...cu Vlad si Stef am alt curaj.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Buna cafea, multam Cleo.

Eu am stat vreo 4 ani plecata si din pacate nu m-am adaptat ca mi-era dor de familie si prieteni....Dar , intr-adevar oamenii sunt altfel. Si am stat in suburbiile Parisului si n-am patit nimic.

- dimineata urci in tren, te asezi si cel din fatza iti zambeste
- calci pe cineva pe picior, de multe ori iti cere ala scuze
- intri in magazin si te intampina cu un bonjour si un zambet cald (chiar daca fals, nu ma intereseaza, nu stau sa analizez)
- intrebi cum sa ajungi undeva, sta si iti explica, chiar te conduce o parte din drum
- pe strada lumea e zambitoare, calda......nu ca l;a noi toti incruntati si suparati pe viatza.

Si sunt sute de alte exemple, astea mi-au venit acum, pe loc. POate prieteniile nu sunt asa profunde ca la noi, dar am vazut si acolo prietenii frumoase, grupuri care se intalneau saptamanal se jucau, dansau, ieseau la restaurant....si faceau asta frecvent.
Eu abia am reusit sa-mi mobilizez intr-un an amicii de aici sa iesm la munte.

Au alta mentalitate, au alt comportament, e o alta civilizatie.....

Eu as mai incerca o plecare...cu Vlad si Stef am alt curaj.

Vlady

atunci, multumesc lui Dumnezeu inca o data cu prietenii de aici. Pai cand zicem: hai la munte, poate nu toti pot in acelasi timp, dar... inainte sa raman insarcinata, la 2 weekenduri eram la munte! ba singuri, ba cu un coleg, ba cu altul, ba cu altii... acum is ca o baba, stau si ma uit la poze . Dar lasa ca ne facem noi mari.

super de ce povestesti tu acolo, in suburbii.

stefany, lasa ca o sa fie si alte interviuri! fiecare om are locul lui pe lumea asta, din prima nu iese, si iepurele sare de unde nu te ashtepti. Moralul sus, vor mai fi si alte interviuri, unele mai rele dar multe mai bune!!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Mai nou - ce a descoperit mandra mea - scrasneste din dinti. Dar rau de tot!!!! . Acum a mai crescut dintisorul de sus si are priza perfecta . Mai sta ce mai sta si mai baga un scrasnit din ala de-mi face pielea gaina, la fel de rau ca sunetul ala de creta pe tabla .

Noi jucarii nu prea am primit, i-am tot cumparat noi dar acum incerc sa ma mai stapanesc, vad ca nu le prea baga in seama , ori se plictisete repede de ele. Impingatorul de la V-tech e inca cool si un de plush ( cu care nush ce vb atata ) sa vedem pt cat timp.
Hainute a primit cam de la fiecare vizitator la prima intalnire. Insaaaaa marea maj primite nu s-au pupat cu sezonul. Am primit o multime de hainute de la o prietena din Spania dar groase si cum erau pt 3-6 luni , s-a nimerit sa fie vara, deci nu le-am folosit deloc .Cumnata-mea chiar a fost tareeee de tot mi-a adus un body pe care scria 3-6 luni dar cred ca daca ma chinuiam eu intram eu in el . Mareeee tata, dar mareee rau de tot. Inteleg ca in Canada sunt copii grasi dar in halul ala?
Nici nasha fetii n-a avut asa multa inspiratie si mi-a adus haine care probabil or sa-i vina pe la 3 ani . De fapt daca stau si ma gandesc bine , marea maj a hainelor nu prea s-au potrivit.
Chiar ma gandeam.. Cei care au copii ar trebuii sa fie mai in tema in alegera unui cadou pt un bb. Mai degraba am primit haine mai potrivite de la cine n-are copii . Ei asta e , noi sa fim sanatosi...

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andreeap, imi pare rau de bolile astea..of, vorba ta ne facem noi mari. Si noua ne-a fost dor de voi, sper sa ne vedem curind prin parc.Chiar aseara ma intrebam ce faceti
Am vazut superbe poze cu leutz de adriana, cu Cristinica de Luminel (ne pare rau pt lovitura la buza), Saratzina scumpa de Alina anto cum se hraneste ea deja din covrigelul acela...e minunata
Sigur, felicitarea Gabitzei le va da pe spate pe bunici. M-ati stirnit si pe mine sa fac o felicitare dar eu nu prea reusesc sa-l pozez pe Mateias, nu prea sta in loc. Raducu zici ca e la fotograf, asa de bine pozeaza.
CAdinutza, multi scumpa noastra.
Miss, of ce urit arata dermatita asta...Bietul daviducul...dar nu se poate, trebuie sa existe un leac ceva convenabil si tie, adica nu cu tot felul de prostii. Era la un moment dar un subiect la parintii intreaba, cu alergii...Ma gindesc ca ai putea posta acolo pozele cu dermatita, sigur sunt fete care stiu si poate primesti si sugestii voua sa rezolvati problema.
Lorich, si eu ma gindesc cu groaza cind va trece si anul acesta si ma voi intoarce la munca...Mi-e groaza, voiam sa ma apuc chiar de bb 3, sa-l nasc pina in acesti 2 ani...oare ce salariu am primi? Tot cel anterior CIC1?Tre sa ma interesez.
Alysh, asta e se mai intimpla si certuri si neconcordante. Totusi tu ai dreptate, nu el. Sa stii ca asa e si barbate-miu, lasa-l e baiat, blabla...O tine una si buna sa nu-i mai cocolosesc atita...Dar NU POT altfel, asta e!

Revin.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput