Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Iulia si eu cand am vazut ce a scris Simonix m-am gandit ca practic refuz sa ma gandesc la momentul cand va face 2 ani. Eu, daca n-ar fi motivele financiare, nu m-as intoarce la job...si jobul meu e super usor, sa nu se inteleaga ca asta e motivul. Dar o sa sufar ca un caine sa stiu ca sta majoritatea orelor cu altcineva, nu cu mine care nu ma pot satura de el Dar, asta e viata, nu-i putem creste doar noi, doar cu noi, trebuie sa let go asa usurel, dar in momentul asta refuz sa ma gandesc sa ramana cu altcineva.

Belleane sa-ti fie de bine nasitul!

Stefany ce sa-ti zic, bafta? Adica pe bani f putini..nu stiu trebuie facut calcul, cum a facut Desiree, apropo, cu cine ramane Iustin?

Doloress iti fac fanclub si io sunt presedinte, da? Ce-ai scris despre violenta.. exact ce gandesc eu, dar ai esprimat tu

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

iulia, cum, mai, nu ti-a adus nimeni nimic? cine a venit in vizita la fata a venit cu palma-n ??? n-am mai pomenit asa ceva! acum nu ca astept sa mi se aduca ceva, dar eu stiu ca nu te duci cu mana goala la un copil. fie-mea a primit jucarii si hainute de la toti care au venit pe la ea...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Gata, am trecut iar pe netbook, iar dactilografiez ca naiba de incet...

Cleo, pupam fata si crede-ma ca o terapie (poti sa-i spui analiza personala, dar nu cred ca te impiedici tu de un cuvant) este ceva foarte util Mie mi-a luat piatra din stomac si durerile aferente, mi-a diminuat foarte mult durerile cronice de coloana si spondilartroza, cum reuseam sa mai dezleg un nod psihic, asta se reflecta si asupra sanatatii corpului... Da, si noi la fel cu jucariile, nu i-am cumparat fiindca am tot primit si inca nu s-a saturat de ele, mai am vreo 5-6 pe care inca nici nu i le-am dat...

jackie, imi pare rau ca te-am indignat asa tare cu parerea mea, accentuata de o "bla-bla de terapie"... As fi fost mai putin surprinsa daca o remarca din asta ar fi venit din partea vreunei soacre, asta fiindca tot se vorbea pe aici de asemenea interventii cu bāta... Cu stimularea ai retinut gresit, terapeuta ma sfatuia sa nu-l mai "stimulez" in sensul de a nu-l mai bombarda cu stimuli (in special sa vorbesc eu permanent cu el - el a inceput sa vorbeasca bebeluseasca lui de cand eu am mai tacut). El se joaca foarte concentrat cu aceleasi jucarii, are de pilda un triunghi cu zanganele si culori multe de la Fisher Price si ii place la nebunie ca e mai "interactiv" decat pasarea sau vacuta de la V-Tech care-i cantau si ii recitau pe voci mieroase diverse texte cretine... Eu zic ca nimic nu se compara cu bucuria din ochii copilului meu cand ma vede pe mine, cand ma vede ca-i zambesc si ma joc cu el si-l jughinesc si-l dragalesc... Pentru ce sa-i cumpar zeci de jucarii? Ca sa-mi imbunatatesc propria mea imagine de mama?? Scuza-ma, eu mesajul asta gresit l-am primit o viata intreaga de la parinti ("Te-am iubit, ca ai vazut cate papusi aveai si ai fost prima din bloc cu bicicleta"), asta e cu adevarat marele bla-bla in opinia mea... OK, enough, nu caut polemica, n-ai decat sa ignori de aici inainte postarile mele, daca te deranjeaza prea tare

alina anto, vad ca si tu esti acum in clubul cu bebeii care dorm toata noaptea, felicitari

Belleane, sanatate multa pentru puiuta ta! Culc-o mai sus, eventual pune-i inainte de culcare cate o picatura de Nasivin pentru bebei, pe David asta il desfunda... Cateva zile nu-i bai daca folosesti picaturile astea... Distractie placuta la botez sau nunta, unde esti nasa! Sa pui pozici.

inais, eczemele lui David au aparut exact concomitent cu laptele de vaca din cerealele alea instant Sa stii ca el nu e agitat, este cuminte, se joaca uneori asa in liniste de uitam de el cate o jumatate de ora (desi el e in tarc, la 2 metri de noi), nici noaptea nu e agitat, sta cuminte in sacul de dormit, singura lui problema este ca nu reuseste sa adoarma bine la loc odata ce se trezeste. Am mai citit undeva ca e vorba pur si simplu de un proces de maturizare a creierului care la unii copii are loc ceva mai tarziu decat la altii... asta e, m-am consolat... iar eczemele arata acum mult mai bine, pozele sunt din ianuarie.

Stefany, bine ai punctat chestia cu mamelucul

Am vazut printesa tot mai frumoasa de Ylari si leut superb de Adriana

Iulia scumpa, eczema nu vine in nici un caz de la hainute purtate, riscul e mai mare la hainute noi! Oricum, daca se mai inrautateste cumva de la ceva, mergem la acel homeopat de care am auzit numai lucruri bune (inclusiv de la moasa mea) si incercam sa-l tratam asa. Pai daca pediatra mi-a oferit fie cortizon (), fie tratament homeopat la ea, dar cu bani separat, mai bine ma duc la un homeopat mai bun, nu? Dar inca nu e cazul... Da, ma, sforai si eu cand sunt obosita si ma prinde somnul pe spate, ce sa fac...

Va pup, nu stiu daca mai intru in seara asta, trebuie sa spalam claia de par...

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Cadina e un dulcebaietelul tau! Imi pare ca a trebuit sa treci prin asta dar te felicit ca nu ai mai taraganat si ai fost hotarata!

Stephany felicitari pt copacel!

Cleo si al nostru a inceput sa sforaie de la o raceala si am fost cu el la 3 doctori si toti au zis acelasi lucru sa lasam copilul in pace si si-a revenit acum, e adevarat dupa 3 luni dar la noi a fost faza ca are narinele mici si circula aerul mai greu prin nasucul lui si de aia.......sa nu razi dar nu stiu cum sa explic altfel. Frumos a fost ca m-am obisnuit sa sfoaraie ca asa il auzeam si stiam ca doarme acum nu mai sforaie dect fffff putin!

Iulia eu am cumparat de curand nebulizator OMRON si am dat 2700 ron. Aaa vreau sa iti zic ca Tiberiu cand a fost racit am cumparat inhalant. Puneam cateva picaturi intr-o chestie din aia de se gaseste peste tot, sus pui apa cu esenta si jos lumanare. Mirosea fff puternic in casa si ii face bine la respiratie.

Alysh imi pare rau pt cearta dar sincer eu zic ca ai dreptate!

Ylari e o dulce scumpetea ta, are niste ochi de vis
http://family.webshots.com/photo/2669901420102783415MDkkyI

Miss arata-ne si noua felicitarea ta, ca textul ti l-am furat deja. Apropo sa stii ca i-am facut si eu lui Tiberiu o cutiuta de la betisoarele de urechi in care am pus banuti! Mercic de idee!

Adriana ce dulce e!!!! Imi place mult setul, de unde l-ai luat si cu cat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

iulia, cum, mai, nu ti-a adus nimeni nimic? cine a venit in vizita la fata a venit cu palma-n ??? n-am mai pomenit asa ceva! acum nu ca astept sa mi se aduca ceva, dar eu stiu ca nu te duci cu mana goala la un copil. fie-mea a primit jucarii si hainute de la toti care au venit pe la ea...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

deci, inainte sa o nasc, am primit de la prietena mea niste body+pantalonasi, apoi dupa ce am nascut, am primit de la nasa un costumas si 2 bluzici parca, a mai adus prietena mea niste body frumoase de la fox, cumnata-mea de vreo 2-3 ori cate un pantalonas, sarafan si un costumas, ai mei o data 2 pijamale, soacra-mea o rochita hidoasa pe care am trimis-o la tara s-o marite mama si atat! tin minte absolut tot ce a primit fata, pt ca nu-s multe. ah! si sor-mea cand a venit din Spania la botezul fetii, i-a adus niste hainute superbe si unele pe care le luase inainte sa nasc eu si sa aflu ca am fata, o tinea mortis ca a visat ea ca-i baiat si i-a luat niste hainute de baietel nebuna. si asta a fost pe la o luna de atunci, nada!nada!

dar nici n-am emis pretentii. si da, a venit lume cu mana in fund. de exemplu, moasa fetii, care a venit s-o dea de grinda cu un colac si mana in fund. superrrrrrr!!! ma mintea cand eram gravida cu niste hainute de la fie-sa...mda..2 perechi de strampi folositi la maxim, 1 body patat si scamosat si o geaca care ii era mica. le-am dat de pomana.

edit: gata, m-am hotarat. m-am documentat si m-am hotarat sa-i iau aparat cu aerosoli. dar medicamentele cine mi le da? pediatra sau merg la orl-ist? poate asa scapam si de antibiotic luna de luna

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetele mele scumpe, multumesc mult :Laurita, Miss, Ylari, Adriana, Cleo, Doloress, Lorich, Iulia, Stefany, Chinabulina, Alina_anto, Andrada si scuze daca am omis pe cineva. Multumesc ca m-ati sustinut.

Stef imi spune in seara asta ca am interpretat gresit cuvintele lui......in fine, n-am mai vrut sa intru in polemica cu el. Stef e un om foarte bun si e un tip f destept de-asta m-a mirat tare mult opinia lui. Poate a fost o comunicare defectuasa intre noi, se mai intampla.

Doloress, sunt de acord 100% cu ce-ai spus, f frumos, asa gandesc si eu.....cu toate ca pe de alta parte ma gandes ca lumea e f rea si trebuie sa invete macar sa se apere. Eu am impresia ca sunt inadaptat la lumea in care traim si as vrea sa gasesc pt Vlad cele mai bune solutii de ducare. De-asta imi si iau carti dar mai fac si ce-mi dicteaza sufletul.
Si eu il iubesc pe Ghandi.

Lorich, saru'mana din suflet de propunere. N-am adresa ta de mail, iti trimit o poza pe mailul comun e bine? Poti lasa textul la fel ca e super. Dar, daca nu ma injuri prea tare as vrea una si cu "matusitza iubita" in loc de bunica, ca asta ar da-o pe spate pe sor'mea. SAu daca ti-e greu expplica-mi mie cum ai facut. Stiu ca timpu-i scurt, multumesc mult.

Lilly, sanatate multa Juliei.

Chinabulina, nurofen forte, algocalmin fiole.....si iti doresc sa-ti ia durerea instantaneu!

Stefany, bafta multa cu interviurile, sa gasesti repede job placut si baftos!

Ylari, e o frumusete Eva!

Adriana, e o scumpa leusica! Unde gasim costume de iepuras, ai idee?

CAdina, sa-ti dea Dumnezeu multa putere!! Si mult noroc dupa! Cosminelul e superb!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Iulia noua pediatra ne-a dat medicamentele pt aerosoli. Tiberiu avea febra 38.3 ba 37.8 si nu i-am dat antibiotic, in fine pediatra mea nu e de acrod cu ele decat in ultima instanta. Noi am folosit fluimucil si flixotide, parca asa se numea!

Miss apropo de jucarii. Fimiu are o gramada si toate sunt primite, noi nu i-am luat pt ca nu avea rost si vreau sa iti zic ca cea mai iubita jucarie a lui e lantul de la suzeta, ii rad ochii cand il vede, fhiser-price si altele nu au nici o valoare pt el! Aaaa si ii mai plac sticlele goale, cutiile, pungile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Da' ce forfota aici ! Aveti viteza la scris, nu gluma!

Sunt pe fuga dar am intrat sa vad ce mai nou...

Am fost la ai mei astazi , am stat la soare , a fost frumos pana am pus-o la somn , se tot freca la oki si deja era ora de nani . S-a trezit dupa vreo 20 de min urland rau rau . Am calmat-o dar acasa a luat-o de la capat ...

UFF chiar tre sa fug ca iar s-a pus pe urlat . Si ce urlaaaa!

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

pt elena, petra si radu sa cresteti mari si sanatosi!!

i-au aparut ieri mai tare pete rosii pe burtica si aratau parca a piele uscata dupa ce te scarpini..i-am cumparat o lotiune pt bebe pt cry skin si i-am dat. i-au trecut deja de dimineata nu mai are. sa vad cat il tine. daca nu il duc la dr. eric nu avea asa ca david de miss...el avea doar o iritatie ...vad ca e ok acum..

miss thank you pt background..o s aincerc si eu s ama apuc..daca am vreme..ca tare imi plac..

stephany felicitari pt copacel!!! ce frumos..si eu abia astept..eric isi ridica acum fundul in sus ..semn ca incepe sa se ridice in 4 labutze..in fund sta bine deja..

cadina te admir pt curajul tau si pt persevrenta ta! doamne ajuta sa fiti bine si comin sanatos. eu imi doresc sa iti gasesti linistea mult dorita. e greu sa te trezesti dintr-o data singur..cu un copil..dar..am vazut pozele cu cosminel..o dulceata..ce omulet ai..sa fii tare!

ylari vazut poze cu eva frumusica tare!!

adriana si noi pupam leuta!!

alysh sincer nu cred ca are dreptate sotul tau..ca nu poti sa faci un copil de 3 ani sa faca ce vrea cu altul de nici un an..eu sincer m-as fi bagat sa ii zic cateva la ma-sa copilului sau la cine era atunci cu el..nu se face asa. orice copil e egal...nu e mai tare unul de 3 ani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai ca m-ati corupt cu felicitarile voastre si am stat si am bricolat si eu o felicitare de martisor, sa le dea baietii bunicelor, impreuna cu un martisor. Cred ca o sa le dea pe spate pe amandoua Ia vedeti aici ce a iesit.

Adriana ma bag la o intalnire saptamana viitoare, dar nu vineri, ca are Andrei porti deschise la gradinita. Daca este frumos eu as putea veni si in alta zi pentru o plimbarica in parc. Mai vorbim pina atunci.
Ti-am vazut si leutul, super ghidus si dragalas. Ce casuta frumoasa de joaca, banuiesc ca e a Larei, nu?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput