Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 12
stefany_p spune:
deci![]()
I: Ce e mare, tare, scoate fum si taie morcovii in 5?
R: Masina romaneasca de taiat morcovii in 4
Dolores, felicitari pentru umblaret, cred ca am sarit mesajul in care ai scris ca s-a ridicat...ai grija ca triseaza la etape si urmatoarea miscare va fi direct alergatul in parc![]()
Alysh, cum sa lasi mai un copil de 3 ani sa bata un bebelus? da-i diliu barba/tu? ..daca ar veni Bute intr-o zi la voi acasa si l-ar lua putin la un meci de box? s-ar descurca...nu? ca nu-i mameluc

iulia83 spune:
am revenit.
am luat ridiche, nu gulie, scuzati prostia
dar nu prea fac diferenta nici intre patrunjel si leustean, etc...
vroiam sa revin la ceea ce a spus simonix despre faptul ca atunci cand vine acasa ii place ca o intampina Robertel cu drag si se bucura...cat mi-ar placea sa gandesc si eu lafel. cateodata ma gandesc ca am facut copilul asta ca sa ma dedic numai lui, caci numai asta fac, tot ce fac, fac pt ea, respir pt ea si la o adica ea ar fi singura careia i-as da, fara sa ma gandesc viata mea...tocmai de-asta, eu nici dupa 2 ani nu cred ca pot sa o las cu altcineva(chiar daca ma mai plang eu, ca deh), nici chiar cu mama, in care am incredere totala, pt ca mi-e frica sa n-o iubeasca pe ea mai mult ca pe mine. sufar si plang in mine atunci cand fata arunca un "mama" catre oricine altcineva in afara de mine, atunci cand mama zice ca ar vrea sa-i zica si ei "mama" cand o fi mare, ma bucur cand vad ca o iubeste ca pe ochii din cap si incerc sa ma abtin, sa nu ii zic nimic, cand de fapt, mor in mine si-mi musc limba ca sufar. nu zic sa nu-i iubeasca si pe Cornel, pe ai mei, pe ai lui, dar vreau sa ma iubeasca cel mai mult pe mine. sunt handicapata, stiu...dar asa simt, ce sa-i fac?
miss sforaieeeeee
mi-l si inchipui pe bietul Daviduc cu degetutele in urechi gangurind: "maaamiiii, nu mai sfolaiiii!"
cat despre medicamente, data viitoare -sper sa nu mai fie, Doamne ajuta - n-o sa-i mai dau..sa vad cum merge. faza e ca ce-i dau eu acum e foooarte slab si am citit despre el, se da tocmai pt a evita ca boala sa coboare la plamani, cum mi s-a intamplat mie de exemplu..am avut rosu in gat, am dat-o cu ceaiuri, miere, apoi am vazut ca-i groasa am mers la medic si doar dupa o doza de zinnat, la 2 ore deja ma simteam mai bine si de-aia, eu am incredere in medicamente decat in homeopatie. DAR parerea mi-o pot schimba. cand se va face fata bine, voi merge cu ea sa faca un exudat, voi vedea de la ce anume face mereu rosu in gat si apoi voi discuta cu alta dr. despre asta. 
ylari, saru-mana de pupic, l-am primit, deja suntem mai bine, trimitem si noi da fara virusi 
kristinik, nu pot decat sa rad cu lacrimi. toti isi "doresc" cate ceva si cand iti doresti si tu ceva, te alegi cu un tort!!!
si soacra-ta ce snoaba! numa cu parfum de 300 lei se da...eu una numai la misto i-as lua unu de 5 lei de la piata
pai asa sepoarta la ei in familie? "de ziua mea mi-as dori AIA" si restul executa? bunul simt s-a pierdut undeva pe drum...ma inchin cu 10 maini. GOD!!!
dau send ca pierd mesajul apoi revin...am de vb la tel
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
chinabulina spune:
gata, am citit ![]()
si am vazut si poze frumoase de copii frumosi (bebelunika de ylari, leut de adriana), cei mai frumosi copii de pe tot forumul DC...
inais, n-am patit nimic
... dar las copilul 2 zile cu bunicii in weekend si le las si gama de medicamente/leacuri in caz de ceva, sa nu se dea cu capul de pereti ca daca face copilul ceva si ei n-au ce le trebuie in casa...
multumesc pentru grija tuturor, suntem bine 
alysh, nici eu nu cred ca esti exagerata. nici pe departe. cat despre reactia sotului tau, sunt de acord cu doloress, care, din punctul meu de vedere, a spus cam tot ce-as fi spus si eu 
alina_anto, felicitari pt noaptea linistita si la mai multe! ti-am admirat si eu frumoasa in bucatarie, e mortala!!! ![]()
stefany, bafta cu interviurile. mi-a placut tare faza cu liftul de zilele trecute ![]()
edit: se vede ca-mi crapa maseaua (la propriu)
: am uitat sa spun ca l-am admirat si pe cosminel de cadina. cadina, vorba lui cleo, sa-ti fie intr-un ceas bun divortul 
am vazut ca ati fost la babyexpo. care-i miscarea pe acolo? merita drumul si aglomeratia sau nu prea ai ce vedea? am inteles ce a cumparat cleo, dar asa, per ansamblu, cum e? de fapt, cum e, cum nu e, eu tot vin ![]()
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
alina_anto spune:
Am vazut poze cu blondutza si scumpica Eva, care seamana cu tati al ei![]()
Cadina
Ai un copil superb si el e cel care te va iubi neconditionat toata viata! 
stefany Felicitari pt copacel! De-acum sa te tii!!
Nicole Chiar mi-era dor de tine. Te cred in legatura cu dorul de bebe. Cand vrei sa facii bb2?? Cat despre lichide sa stii ca e exagerat si 1 l pe zi la copilasi asa mici. De fapt se spune ca apa treb sa se dea oricat si oricand cere copilul, dar mi se pare fff mult 1-2 l.. Si nici setea prea mare nu e bune, adica poate ascunde alte afectiuni. Dar la voi nu cred ca este cazul. 
Laura, si eu iubesc emisiunile despre travel, food, documentare, etc..Dar acum nu mai deschid tv decat seara, cand ajunge Doru acasa.. Stii ce poti sa-i mai pui in spanac? Putin unt si putin cartof. eu usturoi ii tot pun Sarei in apa in care fierb legumele, dar nu i l-am pasat niciodata..
Alysh Nu pot decat sa sustin ceea ce au spus fetele! Ai dreptate, fara discutii! Stii cum sunt barbatii..niste copii mari. Pacat ca ti-ai iesit tu din fire.. Nici la noi nu apar discutii decat fff rar, si asta de cand s-a nascut Sara, dar eu incerc sa n-mi ies din fire si aplanez discutia, convingandu-l calm ca am dreptate...Si stii ce e culmea? Ca de la un timp imi si iese!!
Aveti grija de voi si de relatia voastra, ca e ff important!
Lilly, virginia, kristinik Multa, multa sanatate!

Pana mai face Miss cate o strigare dupa fetele care n-au mai trecut demult pe la noi, o sa spun eu ca mi-e dor de Alexutza75 (pe care o sa o sun cat de curand), ralu_t, Getutza, Andreap, Elenuca, Bratafel, tu ce mai faci?
Mami fericita de
Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria
alina_anto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chinabulina gata, am citit si am vazut si poze frumoase de copii frumosi (bebelunika de ylari, leut de adriana), cei mai frumosi copii de pe tot forumul DC... inais, n-am patit nimic ![]() alysh, nici eu nu cred ca esti exagerata. nici pe departe. cat despre reactia sotului tau, sunt de acord cu doloress, care, din punctul meu de vedere, a spus cam tot ce-as fi spus si eu ![]() alina_anto, felicitari pt noaptea linistita si la mai multe! ti-am admirat si eu frumoasa in bucatarie, e mortala!!! stefany, bafta cu interviurile. mi-a placut tare faza cu liftul de zilele trecute georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008Ia te uita ce mare sunt |
Multumim! Doamne ajuta sa revenim la programul bun pe care il aveam pana acum 3 luni.. Ce faci, tu vii la expo, in Buc?
Aaa, am vazut si eu pozele cu leutul Adrianei!
Mami fericita de
Sara-Maria (9-mai-2008)Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria
chinabulina spune:
vin sambata. de fapt vin de maine, dar sambata am de gand sa merg pe acolo. dar las pitica acasa, ca am program de umblat prin aglomeratie si nu vreau sa ia vreun virus, ceva...
sper sa-si revina copiii astia cu somnul, ca asa si a mea, de la 6 saptamani pana pe la 6 luni jumate dormea neintoarsa 12 ore, puteam sa plec de-acasa
... dar dupa aia... 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Adriana_78 spune:
Alsyh si eu iti dau dreptate. Barbatii/sotii nu inteleg intotdeauna situatii de genul asta, ei privesc din alt unghi -- cred ca in orice fam. apar discutii din astea.
Sper sa va treaca supararea si sa nu mai aveti parte de alta
Ylari, ce scumpica mare si blonduta ai
fetelor, ia uitati ce leut vesel am eu aici, si aici e bucuros ca pune stapanire pe casa, devine apoi furios, i se face foame si ataca gradina si papa cativa omuleti
Adriana
alina_anto spune:
| citat din mesajul lui chinabulina vin sambata. de fapt vin de maine, dar sambata am de gand sa merg pe acolo. dar las pitica acasa, ca am program de umblat prin aglomeratie si nu vreau sa ia vreun virus, ceva... sper sa-si revina copiii astia cu somnul, ca asa si a mea, de la 6 saptamani pana pe la 6 luni jumate dormea neintoarsa 12 ore, puteam sa plec de-acasa ![]() georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008Ia te uita ce mare sunt |
Exact! Acelasi program il avea si Sara, dar uite ca aparitia dintilor a dat-o peste cap si nu si-a mai revenit cu somnicul. Bine ca o lasi pe Teo acasa. Nici eu nu as "risca" sa merg cu sara acum in aglomeratie, mai ales ca e epidemie de una si alta... Uite, chiar am vb cu o prietena care are o fetitza de 2 ani. Au fost internate o sapt pt conjunctivita virala..fff naso. Aveau ochii umflati, de nu ii puteau deschide, nasul infundat rau, etc Asa ca trebuie mare atentie in perioada asta cu copiii mici.
Sa ai spor la cumparaturi!

Mami fericita de
Scortisoara Sara-Maria
alina_anto spune:
| citat din mesajul lui Adriana_78 Alsyh si eu iti dau dreptate. Barbatii/sotii nu inteleg intotdeauna situatii de genul asta, ei privesc din alt unghi -- cred ca in orice fam. apar discutii din astea. Sper sa va treaca supararea si sa nu mai aveti parte de alta Ylari, ce scumpica mare si blonduta ai fetelor, ia uitati ce leut vesel am eu aici, si aici e bucuros ca pune stapanire pe casa, devine apoi furios, i se face foame si ataca gradina si papa cativa omuleti Adriana |
Mortala!!

Mami fericita de
Scortisoara Sara-Maria
iulia83 spune:
pupam cucuiul gogoasei balerine (pupic nevirusos)
m-am minunat cat de frumoasaa e Eva. ca o papusa barbie. 

cleo, misto razbunarea
sa ne zici daca fac scandalau...dixtractie placuta
miss, saracul Davidutz, ce naspa. dar cum mai? in ditamai tara de evoluata nu e nici un dr care sa stie ce are si cum se vindeca? ai incarcat sa-i pui ulei de masline fiert si racit? zic si eu...Doamne ajuta sa scape mai repede...
| citat din mesajul lui Adriana_78 fetelor, ia uitati ce leut vesel am eu aici, si aici e bucuros ca pune stapanire pe casa, devine apoi furios, i se face foame si ataca gradina si papa cativa omuleti |
ce leutz scumpiiiiiic. carnivor nu gluma de papa el omuletii aia...hahahaa
miss, inca ceva, nu te supara pe mine, pls. te-ai gandit vreoata ca poate eczema e luata de pe vreuna din hainutele alea purtate deja de alti copii? ca pana la urma, oricat le-am fierbe....nu mor toti microbii. nu te supara ca intreb, sau n-am inteles eu bine?
eu am cumparat si jucarii si haine. asta pt ca nu mi-a dat nimeni nimic. nu a venit nimeni cu o jucarie. sau o hainuta. asa ca, tot ce are, i-am luat noi, pt ca ne-a fost drag. nu i-am luat jucarii scumpe, insa la hainute m-am uitat sa fie de calitate. asa ca, noroc de voi ca s-a gandit cineva ca un copil nu creste cu aer si nu a uitat sa aduca cate ceva.
lorich, daca copilul ala de 3 ani imi strange de gat copilul meu de 9 luni, atunci, DA! ii rup mainile. sau capul lui ma-sa. io-s mai violenta asa
alina, la mai multe nopti dormite cap-coada
gata! LMA sarbatoritilor d azi, sa cresteti mari si sanatosi.
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume